Vierkante meter tuin van € 29 .99 voor € 19 .99

Vierkante meter tuin

De vierkantemetermoestuin is perfekt voor mensen die weinig ruimte hebben óf die voorzichtig willen beginnen met het moestuinieren. Deze compacte moestuin is overzichtelijk, vraagt weinig onderhoud en geeft een optimale opbrengst. Bovendien is hij ook zo weer opgeruimd. Door zijn afmeting past de vierkantemetertuin zelfs op een balkon.

Een moestuin vraagt nogal wat onderhoud. Alleen al de grondbewerking en het onder controle houden van onkruid kost heel wat uren. In de vierkantemetertuin is dit echter een fluitje van een cent. Een kant-en-klare vierkantemetertuin bestaat uit een houten frame van (meestal) 120 x 120 cm en 20 cm hoog. Hij is onderverdeeld in 16 gelijke vlakken van 30 x 30 cm. Dat maakt het overzichtelijk

Bestel Vierkante meter tuin van € 29 .99 voor € 19 .99

Warentuin.nl is het grootste online tuincentrum van Nederland, met een breed assortiment aan artikelen. Warentuin.nl is ontstaan uit een samenwerking van 8 tuincentra, waardoor er veel kennis is over de producten die worden aangeboden. Bovendien betekent dit dat de klanten ook offline de producten kunnen bekijken. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat Warentuin.nl niet alleen het grootste, maar ook het beste online tuincentrum is!

Assortiment Warentuin