Specialist in het zorgeloos verhuren van zonne­panelen.

Ontzorgd zonnepanelen huren bij SoleaseSolease.nl is gespecialiseerd in het zorgeloos verhuren van zonne­panelen. De klant betaalt een vast bedrag per maand en is meteen voor­deliger uit. Dus geen lange terug­verdien­tijden meer. Via Solease.nl testen klanten het gerust een paar jaar uit: daarna krijgen ze de optie om alsnog te kiezen voor het gemak en de zekerheid van huren of ze nemen de zonnepanelen tegen gereduceerde prijs over.

In beide gevallen is de klant in ieder geval niet langer de kolen­centrale van iemand anders, maar worden de panelen op het eigen dak afbetaald. Bezoekers worden op de hoogte gebracht via het aanvragen van een gratis vrijblijvende offerte op maat of hun dak geschikt is voor het zorgeloos huren van zonne­panelen.

Directe voordelen:
• Geen investering: wél meteen euro’s en CO2 besparen met zonne-energie van eigen dak;
• Solease.nl regelt alles: aanschaf, instal­latie, monitoring, reparatie én verzekering;
• Volledig flexibel: de zonnepanelen later toch zelf kopen? Of ga je verhuizen? Geen probleem.

Verdere informatie

0
0
0
s2sdefault

2 februari 2018 Warme truiendag

trui2

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Onder dit motto nemen elk jaar weer vele honderdduizenden Nederlanders actief deel aan Warmetruiendag. Op deze nationale dag van de energiebesparing zetten mensen de thermostaat massaal minimaal één graad lager en besparen zo, per graad, 6% energie en dus 6% CO2. De trui staat op deze dag symbool voor wat we samen zélf kunnen doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. En dat we iets doen is hard nodig, niet voor niets werd de regering onlangs op de vingers getikt om haast te maken met het klimaatbeleid. Daarbij krijgt energiebesparing in het huidige landelijke energiebeleid nauwelijks de aandacht die het verdient. Een gemiste kans, wat ons betreft!

0
0
0
s2sdefault

Solease is gespecialiseerd in het zorgeloos verhuren van zonne­panelen.

Ontzorgd zonnepanelen huren bij SoleaseSolease.nl is gespecialiseerd in het zorgeloos verhuren van zonne­panelen. De klant betaalt een vast bedrag per maand en is meteen voor­deliger uit. Dus geen lange terug­verdien­tijden meer. Via Solease.nl testen klanten het gerust een paar jaar uit: daarna krijgen ze de optie om alsnog te kiezen voor het gemak en de zekerheid van huren of ze nemen de zonnepanelen tegen gereduceerde prijs over.

In beide gevallen is de klant in ieder geval niet langer de kolen­centrale van iemand anders, maar worden de panelen op het eigen dak afbetaald. Bezoekers worden op de hoogte gebracht via het aanvragen van een gratis vrijblijvende offerte op maat of hun dak geschikt is voor het zorgeloos huren van zonne­panelen.

Meer informatie

0
0
0
s2sdefault

schuurverlichting op zonne-energie

schuurlamp 10ledjes

Schuurverlichting met een energiezuinige led-bak op zonneenergie.
Met deze solarlamp heeft u geen netstroom meer nodig.
Ideaal voor plaatsen waar geen netstroom aanwezig is,
Denk aan een tenthuisje op de camping, een tuinhuisje op een volkstuintje
of een tuinhuisje achter in de tuin.

Wanneer u uw schuur binnen komt springt de lamp automatisch aan. Wanneer de lamp na 50 seconden geen beweging meer ziet gaat de lamp automatisch uit. Met het trekkoord kunt u de lamp dimmen naar de gewenste licht intensiteit.

Werking
Bij de lamp wordt een 2 Watt zonnepaneel met kabel geleverd. Het zonnepaneel dient u buiten op een zonnige plek te monteren. De lamp wordt binnen in opgehangen. Door middel van de kabel wordt de interne accu van de lamp opgeladen.

Specificaties
- Ledjes: 10
- Lichtkleur: 6500 Kelvin (koelwit)
- Brandtijd: 8 uur
- Lichtstroom minimaal: 65 lumen
- Lichtstroom maximaal: 135 lumen
- Zonnepaneel: 2 Watt poly kristallijn
- Lengte solarkabel: 5 meter
- Bewegingsdetectie: 6 meter 90°
- Beschermingsgraad: IP 44
- Brandtijd indien volledig opgeladen: 5 LEDs 6-8 uur, met 10 LED's 3-4 uur
- Oplaadbare batterijen: 5 x AA NiMh 1,2 V / 1300 mAh
- Afmetingen lamp (L x B x H): 275 x 80 x 55 mm
- Zonnepaneel afmetingen (L x B x H): 210 x 150 x 12 mm

Complete set 79,95

 

Het overige assortiment van BespaarBazaar

0
0
0
s2sdefault

50five - Salus iT500 Internet Thermostaat van € 139,- voor slechts € 109,-

product template 215Salus iT500 Internet Thermostaat
Alle moderne functionaliteiten van de slimme thermostaten verpakt in deze gemakkelijke en betaalbare thermostaat. Controleer de verwarming en airco van je woning van waar je ook maar bent via je smartphone en bespaar op je energierekening!

Productomschrijving

De Salus IT 500 is een robuuste en betaalbare slimme connected thermostaat. Met de combinatie van een gateway voor toegang tot internet en een elegante thermostaat (welke aan de muur geplaatst kan worden), kun je eenvoudig en accuraat de temperatuur in je woning regelen, van waar je je ook maar bevindt, via een app op je smartphone, tablet of pc.

Deze connected thermostaat zorgt voor een verhoogt comfort in je woning, omdat het mogelijk is je woning al te verwarmen, voordat je thuis komt, echter bespaar je ook flink op je energie rekening indien je enkel verwarmt wanneer het nodig is, wat met deze thermostaat eenvoudig in te regelen is.

Door middel van de app kun je de verwarming aan en uitschakelen. Programma's zijn gemakkelijk in te stellen (verwarm alleen wanneer nodig) en de temperatuur is ook te allen tijden af te lezen. Gemakkelijk is ook dat de thermostaat mobiel is. Je kunt hem dus meenemen naar elke kamer in je woning om de temperatuur daar te bepalen en dus te zorgen voor maximum comfort.

Koeling aansturen kan ook met de thermostaat. Om dat in te stellen druk je op het pijltje (omhoog) en selecteer je het ventilator embleempje. Druk op ok en je thermostaat is gereed voor koeling.

Nu van €139,- voor € 109,- bestel bij 50five

lees verder

0
0
0
s2sdefault

Bronwater in flessen 1000 x duurder dan kraanwater bij gelijke kwaliteit

kraanEr zijn tientallen verschillende merken bronwater verkrijgbaar. Op de etiketten staan vaak afbeeldingen van bergen, watervallen en bergstromen waardoor we geloven dat het water direct uit de Alpen getapt wordt, maar in feite komt het merendeel uit exact dezelfde bron als ons kraanwater. Kraanwater komt namelijk meestal ook uit een bron en is dus in feite ook bronwater.

Het merk Bar le Duc, haalt zijn water uit dezelfde bron als waar een deel van de stad Utrecht zijn water haalt, Sourcy haalt zijn water uit de bron van Bunnik en het Albert Heijn thuismerk uit de bron in Hoensbroek. Een gemiddelde 1,5 liter fles bronwater in de supermarkt komt op ongeveer 1,50 euro, voor datzelfde geld koop je 1000 liter kraanwater van dezelfde kwaliteit!

Is er dan totaal geen verschil tussen kraanwater en bron- en mineraalwater? Jawel, het grootste verschil zit em in de zuivering. De kwaliteitseisen voor leidingwater in Nederland zijn extreem streng( waardoor er in ons land nagenoeg het schoonste water ter wereld uit de kraan komt). Om dit te bereiken wordt het kraanwater eerst door een waterzuiveringsinstallatie gepompt. Bron- en mineraalwater worden direct bij de bron in flessen gedaan.

Voor je gezondheid hoef je geen water uit flessen te drinken, maar het zou kunnen dat je de smaak van kraanwater niet lekker vindt. Maar bedenk dan wel dat je 1000 maal meer voor hetzelfde glas water betaalt.

0
0
0
s2sdefault

Eenvoudige maatregelen om in koude tijden flink energie te besparen.

Het is nu bijna kerst en de winter is nu nog ver weg. Slaat het weer om, dan kun je je huis met eenvoudige middelen snel energiezuiniger maken. Ga dus snel aan de gang als er vorst in zicht komt.

Tesa raamfolie 

Deze transparante isolatiefolie van Tesa is ontwikkeld voor uw ramen. Naast dubbelglas is deze folie ook ideaal voor het isoleren van enkelglas. Er gaat minder warmte verloren en condens op de ramen wordt tegengegaan.

Montage
De folie vormt een onzichtbare lucht isolatiebuffer, de werking is vergelijkbaar met een extra glaslaag. De folie is onzichtbaar en eenvoudig met de bijgeleverde tape aan te brengen. Met een fohn kan de folie worden afgevlakt. Let op: de folie komt niet op het glas maar op de raamlijsten.

Specificaties
- Merk: Tesa

- Afmetingen: 4 x 1,5 meter
- Besparing: Bij enkelglas tot maximaal 50%

De plus en minpunten van dit product                                
+ Isoleert goedkoop uw woning              - Gaat enkele jaren mee
+ Eenvoudig aan te brengen
+ Geen condens meer op uw raam

Bestel Bespaarbazaar

Naar Bespaarbazaar

Assortiment Bespaarbazaar

Radiatorfolie HR

radiatorfolie gg 1Achter radiatoren verdwijnt veel warmte, omdat hier het temperatuurverschil met buiten het hoogst is. Wilt u voorkomen dat de warmte via de muur naar buiten lekt? Dan is radiatorfolie een goede oplossing. De folie zorgt dat de warmte binnen blijft en dat u veel gas bespaart.

Globale besparing per m² per jaar
Steensmuur ongeïsoleerd 35 m³ 
Spouwmuur ongeïsoleerd 25 m³ 
Spouwmuur gevuld 10 m³ 
Zeer goed geïsoleerd muur 4 m³ 

Montage
Deze HR radiatorfolie kan eenvoudig achter iedere bestaande radiator geplakt worden met dubbelzijdige kleefband of magneet tape, zonder dat de radiator hiervoor gedemonteerd hoeft te worden. U kunt stroken op maat knippen en deze achter tegen de radiator plaatsen met de bijgeleverde tape. De folie hoeft niet uit 1 stuk te bestaan. Het plaatsen van meerdere stroken heeft geen negatief effect op de werking van de folie.

Levering
De radiatorfolie wordt geleverd in de vorm van een handig pakketje voor de doe-het-zelver met 
- 50cm x 5 meter radiatorfolie;
- 10 meter montage tape;
- handleiding voor montage

Bestel bij Bespaarbazaar

0
0
0
s2sdefault

Lekker koken met restjes

koken met restjesGemiddeld gooien Nederlanders 50 kg goed voedsel per jaar weg. Dat kost 150 euro per persoon! Met het Keukenboek van anti-voedselverspillingsexpert “No Waste” Daisy Scholte hoef je nooit meer iets weg te gooien. Het verrassende boek met 500 tips maakt het leven van de thuiskok gemakkelijker en goedkoper. Je hebt het boek dus zo weer terugverdiend!

Daisy Scholte schreef eerder voor hetkanWel en het Voedingscentrum, en verzamelde jarenlang tips, recepten en kliektechnieken tegen voedselverspilling. Vormgeefster Jill Overmaat heeft met haar unieke, vrolijke stijl het boek prachtig geïllustreerd.

 

 

0
0
0
s2sdefault

Venster isolatiefolie: Isoleer uw ramen eenvoudig en goedkoop.

Deze transparante isolatiefolie van Tesa is ontwikkeld voor uw ramen. Naast dubbelglas is deze folie ook ideaal voor het isoleren van enkelglas. Er gaat minder warmte verloren en condens op de ramen wordt tegengegaan.

Montage
De folie vormt een onzichtbare lucht isolatiebuffer, de werking is vergelijkbaar met een extra glaslaag. De folie is onzichtbaar en eenvoudig met de bijgeleverde tape aan te brengen. Met een fohn kan de folie worden afgevlakt. Let op: de folie komt niet op het glas.

Specificaties
- Merk: Tesa
- Afmetingen: 1,7 x 1,5 meter
- Besparing: Bij enkelglas tot maximaal 50%

Bestel venster isolatiefolie

 

0
0
0
s2sdefault

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!