Winde 'Pink Striped'

Snelgroeiende klim- en slingerplant met hartvormig blad. De trompetvormige bloemen van de klimmende winde 'Pink Striped' (Ipomoea) zijn fraai gestreept. Dankzij de snelle groei is een schutting of klimrek snel bedekt. De klimmende winde reageert goed op plantenmest en bloeit tot in de herfst.

€ 2.25

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zaadmat voor halfschaduw gemengd

Alles wat u hoeft te doen voor een ware bloemenzee is de zaadmatjes (formaat 7,5 x 60 cm) uitleggen op de voorbewerkte grond, het bedekken met een dun laagje aarde en goed vochtig houden. De matjes met onder andere roze alyssum, dahlia's, bosliefjes en leeuwenbekjes ontkiemen snel. De matjes zijn eenvoudig op maat te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaailint bosaardbei 'Baron von Solemacher'

De bosaardbei 'Baron von Solemacher' (Fragaria vesca) smaakt voortreffelijk en de planten zijn bovendien zeer geschikt als bodembedekker. De kleine aardbeien hebben een heerlijke frisse smaak. De lengte van het zaailint is 7,5 meter. (ca. 800 zaden) en kan op iedere lengte worden ingekort. Misschien is 'Baron von Solemacher'wel de lekkerste aardbei die er is!

€ 3.50

lees verder

Bloemzaden Perk en borderplanten
Product
 

Aster 'Giant Prinses' gemengd

Zomeraster 'Princes' mix (Callistephus chinensis) heeft bolvormige en reusachtige bloemen in de prachtigste kleuren. Mooi voor in borders en mooie potten op uw terras of balkon. De kleurrijke bloemen kunt u ook in een vaasje zetten voor een leuk zomers boeket! De zomeraster is ook bekend onder de naam Chinese aster.

€ 1.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Winde 'Cardinal Climber'

Klimmende winde 'Cardinal Climber' (Ipomoea) is een unieke plant! De bloemen van de 'Cardinal Climber' zijn prachtig rood gekleurd met een geel hart. De klimmende winde is een sterke en snelle klimmer. U kunt deze klimmer ook met een tonkinstok in een grote pot zetten.

€ 2.25

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Bacopa 'Blutopia'®

Deze prachtige en rijkbloeiende Bacopa plant geeft vooral in hanging baskets en bloempotten op het balkon of terras een spectaculair effect! De makkelijk groeiende Bacopa met de fijne roze bloemetjes is ook bekend als de Sutera.   Deze Bacopa 'Blutopia'® wordt geleverd als multi-seed pil. Een multizadenpil bevat naast de verschillende zaden ook meststoffen. Eén pil is genoeg voor een bloempot van Ø 15 -20 cm, drie pillen voor een pot van Ø 24 - 30 cm.

€ 5.50

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Aster 'Pompon' gemengd

Pompon-aster mix (Callistephus chinensis) is een bijzonder mooie mengeling van kogelronde Chinese of zomerasters in de allermooiste kleuren. De Pompon-aster mix staat erg leuk in de tuin of in een terrasbak. Bloemen uit deze mix kunt u ook in de vaas zetten.

€ 1.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Laagblijvende Goudsbloem 'Gitana Orange'

Deze goudsbloemen (Calendula officinalis 'Gitana Orange'') zijn eenvoudig te kweken, hebben prachtige dubbele bloemen en een heerlijk frisse kleur. Ze worden zeer gewaardeerd als borderplant en het zijn ook uitstekende snijbloemen. Bovendien worden deze goudsbloemen zeer druk door vlinders bezocht. Ook ideaal om een mand of schaal mee te beplanten.

€ 2.50

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Camelia 'Italiana'

Camellia japonica is zeer geschikt om uw terras of balkon mee op te vrolijken! Dit soort bloeit rijk met mooie, grote bloemen. Camellia japonica behoudt zijn blad gedurende de winter maar laat de plant wel beschut overwinteren (niet kouder dan 4 graden voor planten in pot). Oudere Camelia planten kunnen in de volle grond wel wat meer vorst verdragen.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Celosia 'Ice Cream' gemengd

De spetterende Celosia mix (Celosia argentea 'Ice Cream') bestaat uit een mengeling van minstens zes spectaculiare kleuren. De opvallend gevormde bloemen schitteren zowel in de tuin als op het terras of balkon! De Celosia argentea is ook bekend onder de oude naam Celosia plumosa.

€ 4.75

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Vlijtig Liesje 'Camellia Flowered' gemengd

Vanaf juni wordt de vlijtig liesje mix één prachtige bloemenzee. De bloemen in deze vlijtig liesje mix lijken op rozen. Deze zeer sierlijke planten zijn er in heerlijk frisse kleuren en eenvoudig te verzorgen. Het romantische vlijtige liesje bloeit zelfs in de schaduw. Als u het vlijtige liesje in het najaar naar binnen haalt, kunt u de hele winter genieten van een buitengewoon opvallende kamerplant. Vroeger werd het vlijtig liesje (Impatiens balsamina) al in vele tuinen van oude boerderijen aangetroffen. Het vlijtige liesje is ook bekend onder de naam balsamien.

€ 1.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Fuseables® Multizadenpil 'Silk N Satin'

Tover uw terras om tot een ware bloemenzee met deze fuseables®! De Fuseables® 'Silk N Satin' bevatten zaden van Petunia Shock Wave® 'Pink Shades' en Bacopa 'Snowtopia' (ook bekend als Sutera). Deze vrolijke en speciaal op elkaar afgestemde mix in roze en wit is prachtig voor hanging baskets en bloempotten voor op het balkon of terras! Zaai zeer eenvoudig en geniet van deze spectaculaire mix! Een fuseable laat zich het best vertalen als multizadenpil. Naast de verschillende zaden zijn er ook meststoffen aan de pil toegevoegd. Eén pil is genoeg voor een bloempot van Ø 15 -20 cm, en drie pillen voor een pot van Ø 24 - 30 cm.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Geranium 'Lavendel F1'

Geranium 'Lavendel' (Pelargonium) is de meest bekende zomerplant! Als u de geranium op een vorstvrije plaats zet, bloeien ze het volgende jaar weer. 'Lavendel' heeft bijzonder mooie lila gekleurde bloembladeren.

€ 3.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zaailint Tagetes 'Pumila'

Zaailint oranje Afrikaantje (Tagetes signata pumila) is een zaailint met kleinbloemige Afrikaantjes die zeer rijk en langdurig bloeien. Het oranje Afrikaantje bloeit met massa's kleine oranje bloempjes. Doordat de zaden van het oranje Afrikaantje in een zaailint verwerkt zitten, kunt u ze makkelijk en snel planten. De lengte van het zaailint is 7,5 meter.

€ 2.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Aster 'Paeony Flowered Formula' gemengd

De pioenbloemige Chinese aster of zomeraster (Callistephus chinensis) heeft mooie grootbloemige bloemen op lange stelen. De Chinese aster is ook zeer geschikt om in een mand of schaal te planten of om als snijbloem op de vaas te zetten! Verwijder uitgebloeide bloemen voor een lange bloei.

€ 1.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Datura 'Double Purple'

Engelentrompet Purper (Datura metel) is een plant met een heel bijzondere en opvallende kleur. Purper is een snelle en makkelijke groeier. Het is een echte zonaanbidder. Deze dubbelbloemige datura heeft geen enkele hekel aan droge en arme grond. Engelentrompet Purper is daardoor eenvoudig in onderhoud.

€ 4.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Vingerhoedskruid 'Dalmatian F1 Series' gemengd

Dit zeer bijzondere vingerhoedskruid 'Dalmatian F1' (Digitalis) bloeit al direct het eerste jaar als u vroeg zaait. De vaste plant heeft bloemen in heel veel mooie kleuren in een prachtige mengeling! In groepen geplant komen deze kleurrijke bloemen het beste uit, in borders maar zeker ook in potten! Ook in een vaas staan ze leuk!

€ 5.75

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Geranium 'Apollo F1'

Geranium 'Apollo' (Pelargonium) is een zeer bekende zomerplant. 'Apollo' heeft prachtig witte bloembladeren! Mocht u volgend jaar weer van 'Apollo' willen genieten, bewaar hem dan op een vorstvrije plek.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Geranium 'Cherie F1'

Geranium 'Cherie' (Pelargonium) is een hele bekende zomerplant! Deze geranium heeft mooie oranje gekleurde bloembladeren. U kunt 'Cherie' laten overwinteren op een vorstvrije plek. Het volgende jaar zal de plant dan opnieuw bloeien.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Geranium 'Mustang F1'

Geranium 'Mustang' (Pelargonium) is de meest bekende zomerplant! 'Mustang' is prachtig rood gekleurd en bloeit heel lang, tot aan de vorst! Als u de geranium op een vorstvrije plek laat overwinteren, bloeit de plant het volgende jaar weer.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!