Zaadmat voor halfschaduw gemengd

Alles wat u hoeft te doen voor een ware bloemenzee is de zaadmatjes (formaat 7,5 x 60 cm) uitleggen op de voorbewerkte grond, het bedekken met een dun laagje aarde en goed vochtig houden. De matjes met onder andere roze alyssum, dahlia's, bosliefjes en leeuwenbekjes ontkiemen snel. De matjes zijn eenvoudig op maat te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Aster 'Giant Prinses' gemengd

Zomeraster 'Princes' mix (Callistephus chinensis) heeft bolvormige en reusachtige bloemen in de prachtigste kleuren. Mooi voor in borders en mooie potten op uw terras of balkon. De kleurrijke bloemen kunt u ook in een vaasje zetten voor een leuk zomers boeket! De zomeraster is ook bekend onder de naam Chinese aster.

€ 1.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Aster 'Pompon' gemengd

Pompon-aster mix (Callistephus chinensis) is een bijzonder mooie mengeling van kogelronde Chinese of zomerasters in de allermooiste kleuren. De Pompon-aster mix staat erg leuk in de tuin of in een terrasbak. Bloemen uit deze mix kunt u ook in de vaas zetten.

€ 1.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Celosia 'Ice Cream' gemengd

De spetterende Celosia mix (Celosia argentea 'Ice Cream') bestaat uit een mengeling van minstens zes spectaculiare kleuren. De opvallend gevormde bloemen schitteren zowel in de tuin als op het terras of balkon! De Celosia argentea is ook bekend onder de oude naam Celosia plumosa.

€ 4.75

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Vlijtig Liesje 'Camellia Flowered' gemengd

Vanaf juni wordt de vlijtig liesje mix één prachtige bloemenzee. De bloemen in deze vlijtig liesje mix lijken op rozen. Deze zeer sierlijke planten zijn er in heerlijk frisse kleuren en eenvoudig te verzorgen. Het romantische vlijtige liesje bloeit zelfs in de schaduw. Als u het vlijtige liesje in het najaar naar binnen haalt, kunt u de hele winter genieten van een buitengewoon opvallende kamerplant. Vroeger werd het vlijtig liesje (Impatiens balsamina) al in vele tuinen van oude boerderijen aangetroffen. Het vlijtige liesje is ook bekend onder de naam balsamien.

€ 1.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaailint Tagetes 'Pumila'

Zaailint oranje Afrikaantje (Tagetes signata pumila) is een zaailint met kleinbloemige Afrikaantjes die zeer rijk en langdurig bloeien. Het oranje Afrikaantje bloeit met massa's kleine oranje bloempjes. Doordat de zaden van het oranje Afrikaantje in een zaailint verwerkt zitten, kunt u ze makkelijk en snel planten. De lengte van het zaailint is 7,5 meter.

€ 2.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Aster 'Paeony Flowered Formula' gemengd

De pioenbloemige Chinese aster of zomeraster (Callistephus chinensis) heeft mooie grootbloemige bloemen op lange stelen. De Chinese aster is ook zeer geschikt om in een mand of schaal te planten of om als snijbloem op de vaas te zetten! Verwijder uitgebloeide bloemen voor een lange bloei.

€ 1.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaailint Oost Indische kers 'Tom Thumb' gemengd

De kleurrijke bloemen van de welbekende Oost-Indische kers geuren heerlijk! De redelijk laagblijvende planten zijn mooi om bijvoorbeeld langs een tuinpad te planten. Lengte zaailint 5 meter (ca. 45 zaden).

€ 2.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaailint Scheefbloem 'Dwarf Fairy' gemengd

De verrassende kleuren van deze leuke bloemen zijn prachtig in elke tuin en border. De schermscheefbloemen (Iberis umbellata) staan prachtig in elke tuin en border. Deze plant zaait zichzelf in beperkte mate uit, waardoor het een welkome gast in elke tuin is. Het zaailint is gemakkelijk en snel te planten. De lengte van het zaailint is 7,5 meter (ca. 300 zaden).

€ 3.25

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat bloemenborder rood

De rode border bestaat uit een mix van diverse soorten in de mooiste roodtinten. Met deze kleuren geeft u uw border allure! De zaadmat waar de zaden in zitten, kunt u gemakkelijk en snel zelf ingraven. De mat is 22 x 250 cm groot en is natuurlijk ook op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Aster 'Unicum' gemengd

De straalaster 'Unicum' (Callistephus chinensis) is een bijzondere en lang houdbare snijbloem. De straalaster 'Unicum' mix valt op door de smalle bloemblaadjes. Dit soort heeft een grote weerstand tegen ziektes. De straalaster valt onder de naam Chinese asters of zomerasters.

€ 1.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat gazonbloemen gemengd

Gazonbloemen mix is een zaadmat met laagblijvende en rijkbloeiende soorten. Doordat de zaden verwerkt zijn in een zaadmat kunt u de bloemperk snel en eenvoudig planten. De soorten in deze gazonbloemen mix zorgt voor een fantastisch effect in uw tuin! De zaadmat is 22 x 250 cm en is goed op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat bloemenborder oranje

Tijdens de bloei is het alsof de oranje border in vuur en vlam staat! Met de zaadmat kunt u gemakkelijk zelf uw eigen oranje border of bloemperk maken. U hoeft de mat alleen in te graven en te bedekken met aarde. De mat bevat voldoende zaden om iedere perk of border om te toveren in een ware bloemenzee! De zaadmat is 22 x 250 cm en is eenvoudg op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Leeuwenbek 'Twincolor F1' gemengd

Deze leeuwenbekjes Mix (Antirrhinum x hybrida 'Twincolor F1') zal uw border helemaal opfleuren! De makkelijk te kweken planten brengen veel bloemen in mooie kleuren in een prachtige mengeling! U kunt ook een aantal bloemen uit de border in een vaas zetten. Zo kunt u binnenshuis ook van de bloemen genieten. In groepen geplant, in borders of bloembakken op uw terras of balkon, komen deze kleurrijke bloemen het beste uit.

€ 2.75

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Petunia pilzaden 'Wave® Medleys' gemengd

Verrassend mooie combinatie van heldere, kleurijke petunia's in een fraai kleurenpalet. Ideaal voor in hanging baskets of andere bloembakken. Ook perfect voor borders en bloemperken. Deze zaden worden voor uw gemak geleverd als pilzaden. De kweek wordt daarmee nog eenvoudiger want de planten krijgen meteen een goede start bij het zaaien.

€ 5.50

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Leeuwenbek 'Lampion F1' gemengd

Hangend Leeuwenbekje F1 hybride Mix (Antirrhinum pendula) heeft grote trossen met lichtgeurende bloemen. Het hangende Leeuwenbekje bloeit uitbundig van de vroege zomer tot in het najaar.

€ 4.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Lathyrus, meerjarig gemengd

De meerjarige siererwt (Lathyrus latifolius) is een sterke en winterharde klimplant met prachtige bloemen in paars en lila! Geef deze sterke en winterharde klimplant regelmatig mest voor een spectaculaire groei.

€ 2.50

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaailint Flox 'Beauty' gemengd

Zaailint Flox 'Beauty' Mix (Phlox drummondii nana compacta) is een zonnige mengeling van verschillende kleuren. Uw tuin, border of bloembak zullen het stralende middelpunt van uw tuin zijn. De lengte van het zaailint is 7,5 meter.

€ 2.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaailint slaapmutsjes gemengd

Prachtig eenjarig mengsel van semi-dubbelbloemige slaapmutsjes (Eschscholzia californica). Deze zonaanbidders worden ongeveer 35 cm hoog en zijn erg mooi in borders en bloembakken. Ze staan ook leuk in een vaasje!. Het zaailint is 7,5 meter lang (ca. 750 zaden).

€ 3.25

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Violier 'Cinderella' gemengd

Deze geurende zomer violieren mix (Matthiola incana 'Cinderella) fleurt uw border op met de prachtigste kleuren! Door de compacte groei is deze violieren mix ook zeer geschikt om in een bloempot te planten. De makkelijk te kweken violier geeft veel kleurrijke bloemen die ook prachtig staan als snijbloem op de vaas! Zo kunt u ook binnenshuis van deze spectaculaire bloemen genieten. In borders in uw tuin of bloembakken op uw terras of balkon komen de kleurrijke bloemen van de violier het allermooiste uit.

€ 2.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd