Zaailint bosaardbei 'Baron von Solemacher'

De bosaardbei 'Baron von Solemacher' (Fragaria vesca) smaakt voortreffelijk en de planten zijn bovendien zeer geschikt als bodembedekker. De kleine aardbeien hebben een heerlijke frisse smaak. De lengte van het zaailint is 7,5 meter. (ca. 800 zaden) en kan op iedere lengte worden ingekort. Misschien is 'Baron von Solemacher'wel de lekkerste aardbei die er is!

€ 3.50

lees verder

Bloemzaden Perk en borderplanten
Product
 

Anjer 'Fantasy'

De sierlijke tuinanjer 'Fantasy' (Dianthus caryophyllus) heeft verrassend mooie rood gestreepte en gerande bloemen. Ook als snijbloem is de tuinplant Dianthus 'Fantasy' zeer geschikt. Kortom, deze decoratieve tuinanjer 'Fantasy' steelt de show in de border, in een bloempot en op de vaas!

€ 2.75

lees verder

Bloemzaden Perk en borderplanten
Product
 

Kokardebloem 'Mesa F1'

Kokardebloem 'Mesa F1' (Gaillardia x grandiflora) is een mooie borderplant met expressieve bloemen. Ze staat ook mooi in grote bloembakken. De bloemen van de kokardebloem zullen bovendien als snijbloem een frisse en opvallende uitstraling geven aan uw huiskamer. U kunt de bloemen ruimschoots afsnijden, want dit bevordert de groei van de plant.

€ 3.75

lees verder

Bloemzaden Perk en borderplanten
Product
 

Sleutelbloem 'Primlet'® Series gemengd

Schitterende en heerlijk geurende dubbelbloemige sleutelbloem! Deze nieuwe Primula 'Primlet'® mix is prachtig van vorm en valt erg op. De prachtige bloemen lijken wel roosjes, zo mooi zijn ze gevuld! Geef de primula's een leuk plekje in huis, of een mooi opvallend plekje buiten op het terras of balkon of in de border. Sleutelbloem 'Primlet'® mix steelt gegarandeerd de show!

€ 5.95

lees verder

Bloemzaden Perk en borderplanten
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!