Vlijtig Liesje 'Camellia Flowered' gemengd

Vanaf juni wordt de vlijtig liesje mix één prachtige bloemenzee. De bloemen in deze vlijtig liesje mix lijken op rozen. Deze zeer sierlijke planten zijn er in heerlijk frisse kleuren en eenvoudig te verzorgen. Het romantische vlijtige liesje bloeit zelfs in de schaduw. Als u het vlijtige liesje in het najaar naar binnen haalt, kunt u de hele winter genieten van een buitengewoon opvallende kamerplant. Vroeger werd het vlijtig liesje (Impatiens balsamina) al in vele tuinen van oude boerderijen aangetroffen. Het vlijtige liesje is ook bekend onder de naam balsamien.

€ 1.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Petunia Wave® 'Fortunia Red'

Petunia Wave® 'Fortunia Red' heeft prachtige donkerrode bloembladeren. Dit is absoluut de beste hangpetunia die momenteel gekweekt wordt. Petunia Wave® 'Fortunia Red' bloeit de hele zomer lang! U kunt de zaden gemakkelijk zaaien doordat ze in pilvorm geleverd worden.

€ 6.75

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zaadmat bloemenborder rood

De rode border bestaat uit een mix van diverse soorten in de mooiste roodtinten. Met deze kleuren geeft u uw border allure! De zaadmat waar de zaden in zitten, kunt u gemakkelijk en snel zelf ingraven. De mat is 22 x 250 cm groot en is natuurlijk ook op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Aster 'Paeony Flowered Formula' gemengd

De pioenbloemige Chinese aster of zomeraster (Callistephus chinensis) heeft mooie grootbloemige bloemen op lange stelen. De Chinese aster is ook zeer geschikt om in een mand of schaal te planten of om als snijbloem op de vaas te zetten! Verwijder uitgebloeide bloemen voor een lange bloei.

€ 1.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Anjer 'Fantasy'

De sierlijke tuinanjer 'Fantasy' (Dianthus caryophyllus) heeft verrassend mooie rood gestreepte en gerande bloemen. Ook als snijbloem is de tuinplant Dianthus 'Fantasy' zeer geschikt. Kortom, deze decoratieve tuinanjer 'Fantasy' steelt de show in de border, in een bloempot en op de vaas!

€ 2.75

lees verder

Bloemzaden Perk en borderplanten
Product
 

Kokardebloem 'Mesa F1'

Kokardebloem 'Mesa F1' (Gaillardia x grandiflora) is een mooie borderplant met expressieve bloemen. Ze staat ook mooi in grote bloembakken. De bloemen van de kokardebloem zullen bovendien als snijbloem een frisse en opvallende uitstraling geven aan uw huiskamer. U kunt de bloemen ruimschoots afsnijden, want dit bevordert de groei van de plant.

€ 3.75

lees verder

Bloemzaden Perk en borderplanten
Product
 

Geranium 'Lavendel F1'

Geranium 'Lavendel' (Pelargonium) is de meest bekende zomerplant! Als u de geranium op een vorstvrije plaats zet, bloeien ze het volgende jaar weer. 'Lavendel' heeft bijzonder mooie lila gekleurde bloembladeren.

€ 3.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Petunia Fortunia® 'Blue'

Petunia Wave® 'Fortunia Blue' heeft prachtige blauwe bloembladeren. Dit is absoluut de beste hangpetunia die momenteel gekweekt wordt. Petunia Wave® 'Fortunia Blue' bloeit de hele zomer lang! U kunt de zaden gemakkelijk zaaien doordat ze in pilvorm geleverd worden.

€ 6.75

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zaailint Tagetes 'Pumila'

Zaailint oranje Afrikaantje (Tagetes signata pumila) is een zaailint met kleinbloemige Afrikaantjes die zeer rijk en langdurig bloeien. Het oranje Afrikaantje bloeit met massa's kleine oranje bloempjes. Doordat de zaden van het oranje Afrikaantje in een zaailint verwerkt zitten, kunt u ze makkelijk en snel planten. De lengte van het zaailint is 7,5 meter.

€ 2.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Aster 'Matsumoto' gemengd

De Chinese aster of zomeraster 'Matsumoto' (Callistephus chinensis) heeft mooie grote semi-dubbelbloemige bloemen (Ø 5 - 6 cm) en is zeer geschikt om de border, snijbloementuin, bloempot, mand of schaal te planten. Door de lange stelen is de Chinese aster ook schitterend als snijbloem voor in een vaas! Verwijder uitgebloeide bloemen voor een lange bloei. TIP: als u vroeg en laat zaait, kunt u met de laat gezaaide planten eventuele gaten opvullen die in uw border zijn ontstaan door uitgebloeide voorjaarsbloeiers.

€ 2.50

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!