Vingerhoedskruid 'Dalmatian Peach F1'

Het laagblijvende en rijkbloeiende vingerhoedskruid 'Dalmatian Peach F1' (Digitalis purpurea) heeft prachtige bloemen in een opvallende perzikkleur. Als u het vingerhoedskruid vroeg zaait, bloeit de vast plant al het eerste jaar. In groepen geplant komt vingerhoedskruid het allermooiste uit.

€ 3.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Fuseables® Multizadenpil 'Silk N Satin'

Tover uw terras om tot een ware bloemenzee met deze fuseables®! De Fuseables® 'Silk N Satin' bevatten zaden van Petunia Shock Wave® 'Pink Shades' en Bacopa 'Snowtopia' (ook bekend als Sutera). Deze vrolijke en speciaal op elkaar afgestemde mix in roze en wit is prachtig voor hanging baskets en bloempotten voor op het balkon of terras! Zaai zeer eenvoudig en geniet van deze spectaculaire mix! Een fuseable laat zich het best vertalen als multizadenpil. Naast de verschillende zaden zijn er ook meststoffen aan de pil toegevoegd. Eén pil is genoeg voor een bloempot van Ø 15 -20 cm, en drie pillen voor een pot van Ø 24 - 30 cm.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Winde 'Knowlians Black'

Klimmende winde 'Knowlians Black' (Ipomoea) is een unieke plant! De bloembladeren zijn opvallend donker gekleurd met een roze hart. Deze sterke en snel klimmende winde is ideaal om onder andere schuttingen en muren mee te laten begroeien. U kunt de klimmende winde natuurlijk ook in een grote pot planten.

€ 2.50

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Lavatera 'Twins Hot Pink'

De grootbloemige lavatera 'Twins Hot Pink' (Lavatera trimestris) heeft spectaculaire roze bloemen die in grote getalen bloeien. Zowel in de border als in een bloempot zal de sierlijke Lavatera 'Twins Hot Pink' de show stelen! In zachte winters zal de lavatera overleven en opnieuw bloeien in juni. De grootbloemige lavatera is ook bekend als bekermalva of kaasjeskruid.

€ 3.25

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Sleutelbloem 'Primlet'® Series gemengd

Schitterende en heerlijk geurende dubbelbloemige sleutelbloem! Deze nieuwe Primula 'Primlet'® mix is prachtig van vorm en valt erg op. De prachtige bloemen lijken wel roosjes, zo mooi zijn ze gevuld! Geef de primula's een leuk plekje in huis, of een mooi opvallend plekje buiten op het terras of balkon of in de border. Sleutelbloem 'Primlet'® mix steelt gegarandeerd de show!

€ 5.95

lees verder

Bloemzaden Perk en borderplanten
Product
 

Petunia Easy Wave® 'Salmon F1'

Petunia Wave® 'Fortunia Salmon' heeft prachtige zalmkleurige bloembladeren. Dit is absoluut de beste hangpetunia die momenteel gekweekt wordt. Petunia Wave® 'Fortunia Salmon' bloeit de hele zomer lang! U kunt de zaden gemakkelijk zaaien doordat ze in pilvorm geleverd worden.

€ 7.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zaailint Oost Indische kers 'Tom Thumb' gemengd

De kleurrijke bloemen van de welbekende Oost-Indische kers geuren heerlijk! De redelijk laagblijvende planten zijn mooi om bijvoorbeeld langs een tuinpad te planten. Lengte zaailint 5 meter (ca. 45 zaden).

€ 2.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaailint Scheefbloem 'Dwarf Fairy' gemengd

De verrassende kleuren van deze leuke bloemen zijn prachtig in elke tuin en border. De schermscheefbloemen (Iberis umbellata) staan prachtig in elke tuin en border. Deze plant zaait zichzelf in beperkte mate uit, waardoor het een welkome gast in elke tuin is. Het zaailint is gemakkelijk en snel te planten. De lengte van het zaailint is 7,5 meter (ca. 300 zaden).

€ 3.25

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Brugmansia 'Double Yellow'

Engelentrompet Geel (Brugmansia suaveolens) is dubbelbloemig en heeft geel gekleurde bloembladeren. Deze bloemen verspreiden een heerlijke geur! De brugmansia is een langlevende, meerjarige struik.

€ 4.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Aster 'Unicum' gemengd

De straalaster 'Unicum' (Callistephus chinensis) is een bijzondere en lang houdbare snijbloem. De straalaster 'Unicum' mix valt op door de smalle bloemblaadjes. Dit soort heeft een grote weerstand tegen ziektes. De straalaster valt onder de naam Chinese asters of zomerasters.

€ 1.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!