Datura 'Double Purple'

Engelentrompet Purper (Datura metel) is een plant met een heel bijzondere en opvallende kleur. Purper is een snelle en makkelijke groeier. Het is een echte zonaanbidder. Deze dubbelbloemige datura heeft geen enkele hekel aan droge en arme grond. Engelentrompet Purper is daardoor eenvoudig in onderhoud.

€ 4.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Vingerhoedskruid 'Dalmatian F1 Series' gemengd

Dit zeer bijzondere vingerhoedskruid 'Dalmatian F1' (Digitalis) bloeit al direct het eerste jaar als u vroeg zaait. De vaste plant heeft bloemen in heel veel mooie kleuren in een prachtige mengeling! In groepen geplant komen deze kleurrijke bloemen het beste uit, in borders maar zeker ook in potten! Ook in een vaas staan ze leuk!

€ 5.75

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Groenbemester Mosterd geel

Zaai de groenbemesting, op de vrije plek na het oogsten van een gewas, voor de verrijking van de bodem en het voorkomen van verlies aan mineralen. Gele Mosterd zorgt dat het organische stofgehalte op peil blijft en het voorkomt dat onkruid zich volop kan ontwikkelen. Bevordert tevens het bodemleven en de structuur van de bodem. Zaaiperiode: juni t/m september. Groeihoogte 30-40 cm.

€ 5.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Geranium 'Cherie F1'

Geranium 'Cherie' (Pelargonium) is een hele bekende zomerplant! Deze geranium heeft mooie oranje gekleurde bloembladeren. U kunt 'Cherie' laten overwinteren op een vorstvrije plek. Het volgende jaar zal de plant dan opnieuw bloeien.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Geranium 'Mustang F1'

Geranium 'Mustang' (Pelargonium) is de meest bekende zomerplant! 'Mustang' is prachtig rood gekleurd en bloeit heel lang, tot aan de vorst! Als u de geranium op een vorstvrije plek laat overwinteren, bloeit de plant het volgende jaar weer.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Geranium 'Sprinter F1'

Geranium 'Sprinter' (Pelargonium) is de meest bekende zomerplant! Geranium 'Sprinter' heeft mooie roodwitte bloembladeren die uw tuin op zullen fleuren. Om volgend jaar weer van uw plant te genieten, kunt u hem laten overwinteren op een vorstvrije plek.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Petunia Opera Supreme® 'Lilac Ice'

Petunia Wave® 'Fortunia Lilac' heeft prachtige lila gekleurde bloembladeren. Dit is absoluut de beste hangpetunia die momenteel gekweekt wordt. Petunia Wave® 'Fortunia Lilac' bloeit de hele zomer lang! U kunt de zaden gemakkelijk zaaien doordat ze in pilvorm geleverd worden.

€ 7.75

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Blauwe regen 'Blue'

De blauwe regen (Wisteria sinensis) is een fors groeiende klimplant met lichtgroen, fijngeveerd blad. De ongeveer 25 cm lange, blauwviolette bloemen verspreiden een heerlijke geur!

€ 3.25

lees verder

Bloemzaden Klimmers
Product
 

Zaadmat gazonbloemen gemengd

Gazonbloemen mix is een zaadmat met laagblijvende en rijkbloeiende soorten. Doordat de zaden verwerkt zijn in een zaadmat kunt u de bloemperk snel en eenvoudig planten. De soorten in deze gazonbloemen mix zorgt voor een fantastisch effect in uw tuin! De zaadmat is 22 x 250 cm en is goed op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Leeuwenbek 'Twincolor F1' gemengd

Deze leeuwenbekjes Mix (Antirrhinum x hybrida 'Twincolor F1') zal uw border helemaal opfleuren! De makkelijk te kweken planten brengen veel bloemen in mooie kleuren in een prachtige mengeling! U kunt ook een aantal bloemen uit de border in een vaas zetten. Zo kunt u binnenshuis ook van de bloemen genieten. In groepen geplant, in borders of bloembakken op uw terras of balkon, komen deze kleurrijke bloemen het beste uit.

€ 2.75

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd