Cosmos 'Double Click' gemengd

Deze fantastische Cosmea 'Double Click' (Cosmos bipinnatus) bloeit met prachtige, imposante bloemen die de blikvangers in uw tuin zullen zijn! De gemakkelijk groeiende Cosmea 'Double Click' bloeit langdurig in een fraaie kleurenmix. Zo zaait u zelf uw eigen tuin vol met een kleuren- en bloemenpracht! Ideaal om gaten in de border op te vullen! Ze staat overigens ook leuk in een mooie grote pot of bloembak op uw terras of balkon.

€ 2.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Geranium 'Apollo F1'

Geranium 'Apollo' (Pelargonium) is een zeer bekende zomerplant. 'Apollo' heeft prachtig witte bloembladeren! Mocht u volgend jaar weer van 'Apollo' willen genieten, bewaar hem dan op een vorstvrije plek.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Geranium 'Venus F1'

Geranium 'Venus' F1 (Pelargonium) is een populaire zomerplant die niet in de tuin mag ontbreken! 'Venus' heeft prachtige roze bloemen waar u het volgende jaar ook van kunt genieten. Bewaar de plant daarvoor op een vorstvrije plek.

€ 3.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zaailint Flox 'Beauty' gemengd

Zaailint Flox 'Beauty' Mix (Phlox drummondii nana compacta) is een zonnige mengeling van verschillende kleuren. Uw tuin, border of bloembak zullen het stralende middelpunt van uw tuin zijn. De lengte van het zaailint is 7,5 meter.

€ 2.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaailint slaapmutsjes gemengd

Prachtig eenjarig mengsel van semi-dubbelbloemige slaapmutsjes (Eschscholzia californica). Deze zonaanbidders worden ongeveer 35 cm hoog en zijn erg mooi in borders en bloembakken. Ze staan ook leuk in een vaasje!. Het zaailint is 7,5 meter lang (ca. 750 zaden).

€ 3.25

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Violier 'Cinderella' gemengd

Deze geurende zomer violieren mix (Matthiola incana 'Cinderella) fleurt uw border op met de prachtigste kleuren! Door de compacte groei is deze violieren mix ook zeer geschikt om in een bloempot te planten. De makkelijk te kweken violier geeft veel kleurrijke bloemen die ook prachtig staan als snijbloem op de vaas! Zo kunt u ook binnenshuis van deze spectaculaire bloemen genieten. In borders in uw tuin of bloembakken op uw terras of balkon komen de kleurrijke bloemen van de violier het allermooiste uit.

€ 2.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat Engelse border gemengd

Engelse border mix kunt u gemakkelijk en snel een kleurige bloemperk of border realiseren. De Engelse border mix is een prachtige mix met de mooiste soorten! Deze mix zorgt voor een typisch Engelse uitstraling van uw tuin. De mat is 22 x 250 cm groot en is mooi op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat bloemenborder oranje

Tijdens de bloei is het alsof de oranje border in vuur en vlam staat! Met de zaadmat kunt u gemakkelijk zelf uw eigen oranje border of bloemperk maken. U hoeft de mat alleen in te graven en te bedekken met aarde. De mat bevat voldoende zaden om iedere perk of border om te toveren in een ware bloemenzee! De zaadmat is 22 x 250 cm en is eenvoudg op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Lathyrus, meerjarig gemengd

De meerjarige siererwt (Lathyrus latifolius) is een sterke en winterharde klimplant met prachtige bloemen in paars en lila! Geef deze sterke en winterharde klimplant regelmatig mest voor een spectaculaire groei.

€ 2.50

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zonnehoed 'Moreno'

Zonnehoed 'Moreno' is een makkelijk groeiende vaste plant met opvallende bloemen in warme tinten, prachtig voor een kleurrijke border of prairietuin. De enkele, halfdubbele en dubbele bloemen bloeien van het late voorjaar tot aan de vorst! Zonnehoed 'Moreno' is een opvallende vaste plant en schitterend in grote groepen. Ook als snijbloem is de zonnehoed zeer geschikt! Als u iets bijzonders in de tuin wilt, bestel dan nu deze prachtige zonnehoed!

€ 3.50

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!