Afrikaantjes 'Golden Age'

Golden Age (Tagetes erecta nana) is een Afrikaantje die laag blijft en een compacte groeiwijze kent. Golden Age heeft reukloze bladeren en bloeit zeer vroeg. U kunt deze Afrikaan ook op een plekje in de schaduw zetten.

€ 2.25

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Viooltjes 'Joker Mahogany Gold F2'

Reuzenviool 'Joker' bruingeel (Viola) is een viool die vanaf maart prachtig bloeit. De bloembladeren van deze reuzenviool zijn prachtig bruin met geel gekleurd. Deze reuzenviool bloeit iets later dan vroegbloeiende violen, maar bloeit wel veel langer!

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zinnia 'Cherry'

Wie wil deze temperamentvolle Mexicaanse schone nu niet in de tuin hebben! De prachtige, grootbloemige, kersenrode zinnia wordt wel wel 90 cm hoog en is dus ook een perfecte snijbloem! In border of snijbloementuin mag deze soort niet ontbreken.Verwijder de uitgebloeide bloemen regelmatig voor een uitbundige bloei.

€ 1.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zaailint lavendel

Lavendel (Lavandula angustifolia) geeft het hele jaar door plezier! De heerlijk geurende plant ziet er schitterend uit en komt het beste tot zijn recht op een zonnige plek als haag of borderplant. Lavendel is zeer goed te combineren met rozen! Lengte zaailint 7,5 meter (ca. 700 zaden).

€ 3.25

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Leeuwenbek 'Lampion F1' gemengd

Hangend Leeuwenbekje F1 hybride Mix (Antirrhinum pendula) heeft grote trossen met lichtgeurende bloemen. Het hangende Leeuwenbekje bloeit uitbundig van de vroege zomer tot in het najaar.

€ 4.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Petunia Fortunia® 'Purple'

Petunia Wave® 'Fortunia Purple' heeft prachtige lilapaarse bloembladeren. Dit is absoluut de beste hangpetunia die momenteel gekweekt wordt. Petunia Wave® 'Fortunia Purple' bloeit de hele zomer lang! U kunt de zaden gemakkelijk zaaien doordat ze in pilvorm geleverd worden.

€ 6.75

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Afrikaantjes 'Solar Red F1'

De Afrikaan 'Solar Red F1 hybride' is het donkerste Afrikaantje die er bestaat. U kunt tot aan de winter genieten van dit soort! Deze ideale plant is zeer gemakkelijk te kweken en haar geur verjaagt ook nog bladluizen! Plant haar ook eens in de moestuin! Tagetes 'Solar Red F1 hybride' staat erg mooi in borders, bloemperken en bloembakken op uw terras of balkon. Prachtig!

€ 5.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Viooltjes 'Iona'

Reuzenviool 'Iona' (Viola) is een tweejarige viool met prachtig witte bloembladeren met een roze vlek. 'Iona' bloeit vanaf maart met prachtige bloemen. Reuzenviolen bloeien wat later dan vroegbloeiende violen, maar zij bloeien langer.

€ 4.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zaailint Zinnia 'Thumbelina' gemengd

Zaailint Zinnia 'Thumbelina' mix (Zinnia elegans) bestaat uit een geweldige mix van zaden die vrolijk gekleurde bloemen voor uw borders of bloembakken voortbrengt. In het zaailint zitten de zaden al op de juiste afstand voorgezaaid tussen papier. Dit papier lost op in de grond en is onschadelijk voor het milieu. Zo makkelijk heeft u nog nooit geplant! Het zaailint heeft een lengte van 7,5 meter (ca. 180 zaden).

€ 2.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Maskerbloem 'Magic F1' gemengd

Deze kleurenmix van de bijzonder gevormde maskerbloemen (Mimulus)zorgt voor een oase van kleur in uw borders, perken of bloempotten! De gespikkelde bloemen van deze maskerbloem 'Magic F1' hybride mix, hebben prachtige felle kleuren en zullen voor iedereen opvallend zijn. Een echte eyecatcher in uw tuin, op uw terras of uw balkon!

€ 2.75

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!