Violier 'Cinderella' gemengd

Deze geurende zomer violieren mix (Matthiola incana 'Cinderella) fleurt uw border op met de prachtigste kleuren! Door de compacte groei is deze violieren mix ook zeer geschikt om in een bloempot te planten. De makkelijk te kweken violier geeft veel kleurrijke bloemen die ook prachtig staan als snijbloem op de vaas! Zo kunt u ook binnenshuis van deze spectaculaire bloemen genieten. In borders in uw tuin of bloembakken op uw terras of balkon komen de kleurrijke bloemen van de violier het allermooiste uit.

€ 2.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat Engelse border gemengd

Engelse border mix kunt u gemakkelijk en snel een kleurige bloemperk of border realiseren. De Engelse border mix is een prachtige mix met de mooiste soorten! Deze mix zorgt voor een typisch Engelse uitstraling van uw tuin. De mat is 22 x 250 cm groot en is mooi op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat bloemenborder blauw

Met de blauwe border kunt u uw tuin een rustpunt geven. De zaadmat bestaat uit zaden die zorgen voor de mooiste licht- en donkerblauwe soorten. U kunt deze zaadmat eenvoudig en snel planten door de mat in te graven en te bedekken met aarde. De mat is 22 x 250 cm groot en is makkelijk op maat te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat wildbloemen gemengd

Met de wildbloemen mix kunt u eenvoudig en snel een kleurige border aanleggen. De zaadmat Wildbloemen mix brengt een stukje 'wilde natuur' in uw tuin. Daarnaast heeft deze border weinig onderhoud nodig. De mat is 22 x 250 cm groot en is gemakkelijk op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Leeuwenbek Mix

Een kleurrijke mix van prachtige leeuwenbekken (Antirrhinum majus maximum). Ideaal in borders, bloemperken en grote potten op uw terras en balkon. Deze soort wordt wel 80 cm hoog en is dus zeer geschikt voor zomerse boeketten in een vaas maar ook voor achter in uw border! De teelt is eenvoudig en in matige winters kan ze overleven.

€ 1.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Fuseables® Multizadenpil 'Healing Waters'

Met deze fuseables® bent u klaar voor de zomer! De Fuseables® 'Healing Waters' bevatten zaden van Petunia Shock Wave® 'Denim', Petunia Easy Wave® 'Violet Petunia' en een grootbloemige Bacopa (ook bekend als Sutera). Samen bloeien ze in een mooie kleurenmengeling, speciaal op elkaar afgestemd. Prachtig in een mooie pot op het balkon of terras! Een fuseable laat zich het best vertalen als multizadenpil. Naast de verschillende zaden zijn er ook meststoffen aan de pil toegevoegd. Eén pil is genoeg voor een bloempot van Ø 15 -20 cm, en drie pillen voor een pot van Ø 24 - 30 cm.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Lathyrus, eenjarig 'Old Times'

De heerlijk ruikende bloemen van deze siererwt 'Old Times' zijn werkelijk een lust voor het oog! De prachtige klimmer goeit tot wel 250 cm hoog.

€ 1.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Brokaatbloem 'Chocolate Royale'

Een minder bekende plant met chique bloemen die verfijnd geaderd zijn. De bloemen zijn in een niet alledaagse kleur en vorm waardoor het lijkt alsof ze van fluweel gemaakt zijn! Geef de Brokaatbloem 'Chocolate Royale' een beschut plekje in potten of border!

€ 2.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Afrikaantjes 'Solar Red F1'

De Afrikaan 'Solar Red F1 hybride' is het donkerste Afrikaantje die er bestaat. U kunt tot aan de winter genieten van dit soort! Deze ideale plant is zeer gemakkelijk te kweken en haar geur verjaagt ook nog bladluizen! Plant haar ook eens in de moestuin! Tagetes 'Solar Red F1 hybride' staat erg mooi in borders, bloemperken en bloembakken op uw terras of balkon. Prachtig!

€ 5.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Afrikaantjes 'Jolly Jester'

Tagetes patula 'Jolly Jester' is een Afrikaantje met opvallende, fel gestreepte bloemen. U kunt Afrikaantjes vooral goed combineren met éénjarige bloeiers. De bloemen zijn door de felle kleuren ook aantrekkelijk voor vlinders.

€ 2.50

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd