Pompoen 'Crown of Thorns' gemengd

Sierkalebassen 'Crown of Thorns' Mix (Cucurbita pepo) is een mix van opvallende sierkalebassen in de vorm van 'doornkroontjes'. Deze prachtige siervruchten zijn bijzonder decoratief op een mooie schaal in huis, bij de voordeur of in de tuin! Ze zijn ook geschikt als klimplant en bodembedekker. Ze groeien het beste op een ruim en zonnig plekje.

€ 1.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Fuseables® Multizadenpil 'Flirtini' gemengd

Deze prachtige Fuseables® Petunia 'Flirtini' mix is ideaal voor in een hanging basket of een mooie pot op uw terras. De Fuseables® Petunia 'Flirtini' mix bevatten zaden van Petunia 'Debonair Lime Green' en Petunia 'Carpet Rose'. Met deze Petunia mix bent u klaar voor de zomer! De mix van limegroene en een roze bloemen is een opvallende verschijning! Een Fuseable® laat zich het best vertalen als multizadenpil. Naast de verschillende zaden zijn er ook meststoffen aan de pil toegevoegd. Eén pil is genoeg voor een bloempot van Ø 15 -20 cm, drie pillen voor een pot van Ø 24 - 30 cm.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zaadmat plukbloemen gemengd

De plukbloemen mix is een rijkbloeiende mengeling van soorten die een grote hoeveelheid snijbloemen produceren. U kunt het bloemperk gemakkelijk en snel planten doordat de zaden verwerkt zijn in een zaadmat. De zaadmat is 22 x 250 cm groot en is op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat bloemenborder blauw

Met de blauwe border kunt u uw tuin een rustpunt geven. De zaadmat bestaat uit zaden die zorgen voor de mooiste licht- en donkerblauwe soorten. U kunt deze zaadmat eenvoudig en snel planten door de mat in te graven en te bedekken met aarde. De mat is 22 x 250 cm groot en is makkelijk op maat te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat wildbloemen gemengd

Met de wildbloemen mix kunt u eenvoudig en snel een kleurige border aanleggen. De zaadmat Wildbloemen mix brengt een stukje 'wilde natuur' in uw tuin. Daarnaast heeft deze border weinig onderhoud nodig. De mat is 22 x 250 cm groot en is gemakkelijk op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat bloemenborder geel

Deze spectaculaire gele border zorgt in de zomermaanden voor een zomers feest in uw tuin! Deze bloemen kunt u ook snijden zodat u er ook binnenshuis van kunt genieten. De border legt u snel en gemakkelijk aan doordat de zaden in een zaadmat verwerkt zijn. U hoeft de mat alleen in te graven en te genieten! De zaadmat is 22 x 250 cm en is prima op maat af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Viooltjes 'Frizzle Sizzle F1' gemengd

Deze nieuwe vorm van viooltjes is heel bijzonder. De bloemen zijn gegolfd aan de randjes waardoor ze een sterk gekruld uiterlijk hebben. Deze violen zijn net zo winterhard als de andere violen. Ze bloeien vanaf het najaar en gaan in de winter door zolang het niet heel hard vriest. In elke tuin is er wel een geschikte plek te vinden voor deze vrolijk gekleurde violenmix.

€ 4.25

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Leeuwenbek Mix

Een kleurrijke mix van prachtige leeuwenbekken (Antirrhinum majus maximum). Ideaal in borders, bloemperken en grote potten op uw terras en balkon. Deze soort wordt wel 80 cm hoog en is dus zeer geschikt voor zomerse boeketten in een vaas maar ook voor achter in uw border! De teelt is eenvoudig en in matige winters kan ze overleven.

€ 1.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Brugmansia 'Pink'

De roze engelentrompet (Brugmansia suaveolens) is een prachtige struik met roze, enkelbloemige bloemen. Deze bloemen van de engelentrompet verspreiden een heerlijke geur in uw tuin! De Brugmansia is een langlevende en meerjarige struik.

€ 2.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Lathyrus, eenjarig 'Old Times'

De heerlijk ruikende bloemen van deze siererwt 'Old Times' zijn werkelijk een lust voor het oog! De prachtige klimmer goeit tot wel 250 cm hoog.

€ 1.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!