Zaadmat plukbloemen gemengd

De plukbloemen mix is een rijkbloeiende mengeling van soorten die een grote hoeveelheid snijbloemen produceren. U kunt het bloemperk gemakkelijk en snel planten doordat de zaden verwerkt zijn in een zaadmat. De zaadmat is 22 x 250 cm groot en is op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat bloemenborder geel

Deze spectaculaire gele border zorgt in de zomermaanden voor een zomers feest in uw tuin! Deze bloemen kunt u ook snijden zodat u er ook binnenshuis van kunt genieten. De border legt u snel en gemakkelijk aan doordat de zaden in een zaadmat verwerkt zijn. U hoeft de mat alleen in te graven en te genieten! De zaadmat is 22 x 250 cm en is prima op maat af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat bonte border gemengd

Zeer opvallende zee van de prachtigste kleuren in de tuin. Hier wordt echt iedereen vrolijk van! U kunt deze zaadmat eenvoudig en snel planten door de mat in te graven en te bedekken met aarde. De mat is 22 x 250 cm groot en is makkelijk op maat te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat bloemenborder wit

Door de samenstelling van deze zaadmat voor een witte border creëert u een stijlvolle border in uw tuin! U kunt deze witte border gemakkelijk en snel planten doordat de zaden in een zaadmat zijn verwerkt. U hoeft alleen maar de mat in te graven en met aarde te bedekken. De mat bevat genoeg zaden om de border om te toveren tot een echte bloemenzee! De zaadmat is 22 x 250 cm en is op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Viooltjes 'Frizzle Sizzle F1' gemengd

Deze nieuwe vorm van viooltjes is heel bijzonder. De bloemen zijn gegolfd aan de randjes waardoor ze een sterk gekruld uiterlijk hebben. Deze violen zijn net zo winterhard als de andere violen. Ze bloeien vanaf het najaar en gaan in de winter door zolang het niet heel hard vriest. In elke tuin is er wel een geschikte plek te vinden voor deze vrolijk gekleurde violenmix.

€ 4.25

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Passiebloem

De passiebloem 'van Crato' (Passiflora cincinnata) is een fantastische klimplant! De plant is de hele zomer lang overladen met prachtige bloemen.

€ 3.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Petunia in 6 soorten gemengd

Petunia Wave® 'Fortunia' is beschikbaar in vele prachtige kleuren! Dit zijn absoluut de beste hangpetunia's die momenteel gekweekt worden. Petunia Wave® 'Fortunia' bloeit de hele zomer lang! De zaden in pilvorm zijn gemakkelijk te zaaien.

€ 18.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Petunia pilzaden 'Sophistica' F1 hybride

Deze vrolijk ogende, stervormige petunia's kijken u lachend aan! De gemakkelijk groeiende planten hebben het erg naar hun zin in perken, potten en hanging baskets. Het blad is ovaal en voelt wat kleverig aan. Wordt voor uw gemak geleverd als pilzaad.

€ 4.25

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Afrikaantjes 'Petit Harmony Boy'

Petit Harmony Boy (Tagetes) zal u een zomer lang een overvloed aan dubbele bloemen geven. De bloemen hebben een prachtig oranje hart en bruinrode bloembladeren. Petit Harmony Boy is uitstekend bestand tegen wind en regen. Verwijder de uitgebloeide bloemen, dan heeft u er nog langer plezier van.

€ 1.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Prachtrank 'Tresco Rose'

De prachtrank (Eccremocarpus scaber 'Tresco Rose') is echt iets bijzonders! Aan deze prachtig klimmende plant bloeien geweldig mooie oranjerode buisvormige bloemen. In zachte winters overleeft deze sterke en rijkbloeiende plant! Deze kleurrijke plant is een aanwinst voor uw tuin!

€ 1.75

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!