Gazania 'New Day Tiger' gemengd

Prachtige vaste plant met opvallende bruine strepen die de bloemen met tijgerallure geven! Middaggoud 'New Day Tiger' Mix (Gazania rigens) heeft een zonnige uitstraling. Kenmerkend voor middaggoud is het sluiten van de bloem 's avonds. Zodra de zon weer gaat schijnen ontluiken de bloemen zich weer om te stralen op uw terras of balkon. Prachtig in groepen op een zonnig plekje in borders of bloemperken. Ook in grote bloembakken komen ze goed tot hun recht.

€ 4.25

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Vlindertuin bloemenmix

Creëer eenvoudig uw eigen vlindertuin met dit leuke bloemenzaadmengsel! Als de planten van deze mix gaan bloeien zullen vele vlinders worden aangetrokken. De compositie en kleur van de bloemen vormen samen met de fladderende vlinders een lust voor het oog. Dat wordt genieten van zowel de bloemen als van de vlinders in uw weelderige tuin.

€ 3.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat 'Colorful Summer' gemengd

Deze zaadmat voor een bonte kleurenborder zal zeker de aandacht trekken. De unieke zadencollectie op deze zaadmat geeft u de hele zomer prachtige kleurrijke bloemen. U kunt deze bonte border gemakkelijk en snel planten doordat de zaden in een zaadmat zijn verwerkt. U hoeft alleen maar de mat in te graven en met aarde te bedekken. De mat bevat genoeg zaden om van de border een bont kleurenpalet te maken! De zaadmat is 22 x 250 cm en is op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Passiebloem

De passiebloem 'van Crato' (Passiflora cincinnata) is een fantastische klimplant! De plant is de hele zomer lang overladen met prachtige bloemen.

€ 3.99

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Brokaatbloem 'Chocolate Royale'

Een minder bekende plant met chique bloemen die verfijnd geaderd zijn. De bloemen zijn in een niet alledaagse kleur en vorm waardoor het lijkt alsof ze van fluweel gemaakt zijn! Geef de Brokaatbloem 'Chocolate Royale' een beschut plekje in potten of border!

€ 2.95

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Prachtrank 'Tresco Rose'

De prachtrank (Eccremocarpus scaber 'Tresco Rose') is echt iets bijzonders! Aan deze prachtig klimmende plant bloeien geweldig mooie oranjerode buisvormige bloemen. In zachte winters overleeft deze sterke en rijkbloeiende plant! Deze kleurrijke plant is een aanwinst voor uw tuin!

€ 1.75

lees verder

Bloemzaden Eenjarigen
Product
 

Zinnia 'Zesty' gemengd

Zinnia elegans 'Zesty' Mix bestaat uit gemengde, laagblijvende zinnia's met grote dubbele bloemen. Deze mix is zeer geschikt voor de border, maar kan ook prima in terras- of bloembakken geplant worden.

€ 5.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Petunia 'Double Fanfare F1'

Deze prachtige dubbele, gemengde petunia 'Fanfare F1', heeft schitterend gevulde bloemen! haar bloemen hebben gefranjerde, bonte bloemblaadjes. U kunt deze heerlijke gevulde bloemen ook gebruiken als snijbloem! Petunia 'Fanfare F1' is eenvoudig op te kweken. Droom weg in deze schitterend gevulde bloemen! Dat wordt genieten vanaf uw terras of balkon!

€ 5.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Zaadmat bloemenborder wit

Door de samenstelling van deze zaadmat voor een witte border creëert u een stijlvolle border in uw tuin! U kunt deze witte border gemakkelijk en snel planten doordat de zaden in een zaadmat zijn verwerkt. U hoeft alleen maar de mat in te graven en met aarde te bedekken. De mat bevat genoeg zaden om de border om te toveren tot een echte bloemenzee! De zaadmat is 22 x 250 cm en is op de gewenste lengte af te knippen.

€ 9.95

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Spaanse margriet 'Akila' gemengd

De welbekende Spaanse margriet! Deze 'Akila'-Mix is een prachtig kleurrijk mengsel van heerlijke zomerbloeiers. Ze is eenjarige en  zeer rijk bloeiend en levert compacte planten, uitstekend voor borders en potten. Uit zaad opgekweekte planten behouden van nature hun compacte vorm. Deze Spaanse margrieten zijn droogtebestendig en houden van een beetje zon.

€ 4.99

lees verder

Bloemzaden Bloemenmix
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!