Toverhazelaar 'Boskoop'

De rijkbloeiende Chinese toverhazelaar (Hamamelis) 'Boskoop' heeft veel prachtig grote gele bloemen die aangenaam geuren. De toverhazelaar bloeit vooral in januari, maar in zachte winters al in december. Het blad van de Chinese toverhazelaar is groter dan die van zijn soortgenoten.

€ 16.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Doornloze braam 'Thornfree'

Deze doornloze jumbo-braam (Rubus fruticosus 'Thornfree'), heeft twee fantastische eigenschappen: reuzegrote vruchten en geen doorns! De vruchten smaken vers geplukt heerlijk, maar zijn ook geschikt om er een heerlijke bramensap van te maken. De struiken hebben nagenoeg geen doorns, dus het plukken van de vruchten levert geen schrammen op.

€ 27.99

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Winterheide in 3 soorten

Winterheide (Erica x darleyensis) bloeit vanaf de winter tot en met het voorjaar. Winterheide is er in bijzondere kleuren zoals wit, donkerrood of paars. De plant doet het het beste in de zon of halfschaduw. Winterheide is ook zeer geschikt voor in de rotstuin.

€ 9.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Skimmia 'Magic Marlot'

Skimmia betoverende japonica 'Magic Marlot' kent 3 hoogtepunten per jaar. De bloemknoppen van de Skimmia zijn in het najaar prachtig wit gekleurd. In de tweede fase kleuren deze witte bloemen diep rood. Het derde hoogtepunt zijn de witte, heerlijk geurende bloemetjes die aan deze mooie heester verschijnen. De wintergroene Skimmia heeft zilverbont blad.

€ 14.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Aalbes in 3 soorten

Bakkers aalbessen collectie (Ribus rubrum) bestaat uit 1 'Jonkheer van Tets', 1 'White Pearl' en 1 'Titania'. Deze heerlijke en gezonde aalbessen zijn in elke tuin te kweken. Ze vragen weinig onderhoud en groeien in iedere grondsoort. Wat is er lekkerder dan in de zomer genieten van aalbessen met eventueel wat suiker erover. Ook erg geschikt om bessensap van te maken.

€ 8.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Blauwe bes 'Patriot'

Blauwe bessen 'Patriot' (Vaccinium corymbosum) hebben stevig en smaakvol vruchtvlees. Bovendien heeft Vaccinium corymbosum een verrukkelijk aroma en zijn ze erg gezond. Blauwe bessen 'Patriot' zijn rijk aan vitamine C en zeer geschikt voor het bereiden van jam.

€ 8.99

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Clematis 'Apple Blossom'

Clematis armandii 'Apple Blossom' is een zeer bijzondere en rijkbloeiende bosrank met geurende, witroze bloemen. Als de bloesem van een appelboom! Deze clematis houdt ook in de winter haar opvallende leerachtige bladeren. De witroze bloembladeren verbloeien later naar wit. Clematis armandii 'Apple Blossom' is ook zeer geschikt om te planten in een mooie terraspot . Leveringshoogte ca. 25 cm. Koop hier uw bijzondere Clematis 'Apple Blossom'.

€ 16.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Hortensiahaag in 3 kleuren

Prachtige hortensiahaag (Hydrangea macrophylla) in rood, roze en wit! De bloemen van de hortensia's verkleuren ieder seizoen, zo geniet u steeds weer van deze wisselende kleurenpracht in uw tuin! Deze zeer onderhousvriendelijke heesters zijn zeer goed bestand tegen zon, slecht weer en vorst. Plant 6 hortensia's per 3 meter. Leveringshoogte 10-15 cm.

€ 23.75

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Framboos 'Bakker's Jewel'

Framboos 'Bakker's Jewel' (Rubus idaeus) produceert grote vruchten welke een heerlijk frisse smaak hebben. Dit is een droordragende soort die vruchten levert vanaf juli tot in oktober. Frambozen zijn heerlijk om zo op te eten en extra lekker uit uw eigen fruittuin. Ook als garnering geeft framboos 'Bakker's Jewel' een toegevoegde waarde aan uw gerecht.

€ 9.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Blauwe bes 'Northsky'

Trosbosbessen, blauwe bessen of blauwbessen, loopt bij u het water ook al in de mond? Vaccinum 'Northsky' is een mini-struikje met een compacte groeiwijze en vraagt dus weinig ruimte. Voor deze trosbosbessen kunt u altijd wel een ongebruikt plekje vinden. Ze is zelfbestuivend. De vruchtopbrengst is enorm. Pluk 's zomers de heerlijke trosbosbessen en u kunt ze meteen uit de hand eten. Wist u dat u deze blauwe bessen niet afgeven! De heerlijk trosbosbessen 'Northsky' kunt u natuurlijk ook perfect  gebruiken als ingrediënt in een heerlijk toetje! Leveringshoogte 15-20 cm.

€ 23.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!