Clematis 'The President'

De populaire en bijzondere bosrank (Clematis 'The President') is een rijkbloeiende en grootbloemige bosrank met prachtige grote paarse bloemen (Ø 13-20 cm.). De eerste bloei kan uit semi-dubbele bloemen bestaan, meestal zijn ze echter enkelbloemig. Met deze 'presidentiële' bloemen is het een feest in uw tuin of balkon! Leveringshoogte ca. 25 cm.

€ 8.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Levensboomcipres 'Columnaris'

Chamaecyparis lawsoniana 'Columnaris' is de meest bekende "blauwe" haagconifeer. Deze slanke conifeer heeft opvallend en fris decoratief blauwgroen loof. Chamaecyparis lawsoniana 'Columnaris' heeft een zeer dichte groeiwijze. Voor een mooie haag plant u 3 coniferen per meter. Leveringshoogte 30-40 cm.

€ 48.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Kruipende jeneverbes 'Wiltonii'

De kruipende jeneverbes (Juniperus horizontalis 'Wiltonii') is de ideale grasvervanger. Deze groenblijvende en kruipende conifeer groeit heel dicht en blijft mooi groen. Nooit meer maaien en u kunt er zelfs op lopen. Levergrootte Ø 15-20 cm.

€ 23.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Druiven

Druiven oogsten uit eigen tuin wordt steeds gemakkelijker. Druivenplanten zijn ideaal voor tegen een muur of pergola. Daarnaast zijn de klimmende heesters nog mooi om te zien ook. Deze 3 soorten zijn voortreffelijk smakende tafeldruiven en ook zelfbestuivend.  Druif 'Palatina' geeft grote trossen met mooie, sappige druiven. Druif 'Muscat Bleu' is vroegrijpend en een heerlijke tafeldruif met grote trossen. Druif 'Lidi' is vroegrijpend en een voortreffelijk smakende tafeldruif met grote trossen. Dat wordt een feest in september als u de druiven kunt oogsten! Leveringshoogte ca. 25 cm.

€ 9.75

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Druiven in 3 soorten

Bakker's druiven (Vitis vinifera) combinatie aanbieding bestaat uit de volgende druivensoorten: 'Palatina', 'Lidi' en 'Muscat Bleu', 1 plant van elk soort. Deze zelfbestuivende druiven zijn gemakkelijk te kweken en te oogsten in eigen tuin.   Druif 'Palatina' geeft grote trossen met mooie, sappige druiven. Druif 'Muscat Bleu' is vroegrijpend en een heerlijke tafeldruif met grote trossen. Druif 'Lidi' is vroegrijpend en een voortreffelijk smakende tafeldruif met grote trossen. Dat wordt een feest in september als u de druiven kunt oogsten! Leveringshoogte ca. 25 cm.

€ 24.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Blauwe bes 'Jersey'

Blauwe bessen (Vaccinium corymbosum) worden ook wel 'Koningin der bessen' genoemd. Blauwe bessen zijn een gezonde lekkernij en hebben volgens sommigen een geneeskrachtige waarde. In arpil-mei verschijnen de wit-roze bloemen en in juli-augustus de gezonde bessen.

€ 9.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Aalbessen per soort

Wat is er lekkerder dan in de zomer te smullen van aalbessen. En ze zijn nog gezond ook! Deze zelfbestuivende aalbessen zijn in elke tuin te kweken, vragen weinig onderhoud en groeien in iedere grondsoort. Heerlijke bessen voor in jams, yoghurt of bessensap! De oogst is in juli. Leveringshoogte 30-40 cm.

€ 9.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Vlinderstruik 'Sungold'

Herfstsering 'Sungold' (Buddleja x weyeriana). Een andere naam is vlinderstruik. De oranjegele bloemen worden dan ook druk door vlinders bezocht. De vlinderstruik is snelgroeiend en kan ieder jaar gesnoeid worden. Leveringshoogte 15-20 cm.

€ 16.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Dwergnectarine op pot

Dwergnectarine (Prunus persica var. Nucipersica) heeft goudgeel vruchtvlees en heerlijk smakelijke vruchten. Nectarines houden van een zonnetje, hierdoor worden de vruchten lekker zoet en rijp. De dwergnectarine staat ook erg leuk in een bloempot of plantenbak op het terras. Nectarines zijn zelfbestuivend en kunnen dus alleen staan. Leveringshoogte 70 - 80 cm.

€ 23.50

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Hortensia 'Schloss Wackerbarth'

De Hydrangea macrophylla 'Schloss Wackerbarth' is met zijn spectaculaire kleurencombinatie een lust voor het oog. Deze boerenhortensia staat garant voor een bloemenzee waar u maandenlang van kunt genieten, ieder jaar opnieuw! Deze mooie robuuste hortensia is een geweldige, kleurrijke aanvulling voor in uw border, maar ook schitterend in een pot op uw terras of balkon.

€ 10.75

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd