Roos 'Gemma' terraspot

Een nieuwe exclusieve mini-roos! Deze variëteit levert een waterval van prachtige dubbelbloemige roosjes. Zeer apart! Sterke struikjes die natuurlijk ook winterhard zijn en dus in elke tuin passen! De kunststof terraspot 'Versailles', die wij u hierbij aanbieden, zal beplant met de rozen, erg mooi op uw terras of balkon staan. Deze kunststof bloempot heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van 38 cm.

€ 19.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Hortensia 'Strong Annabelle'

De Amerikaanse hortensia (Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' of 'Incrediball') vormt witte bloemschermen zo groot als een voetbal (Ø 30 cm). Deze hortensia is de stevigste die er te krijgen is: de dikke stelen blijven rechtop, in weer en wind! Deze winterharde hortensia bloeit op nieuw hout, en is dus gemakkelijk terug te snoeien in de winter. Deze hortensia 'Incrediball' is bekender onder de naam 'Strong Annabelle'. Plant hortensia 'Strong Annabelle' in de zon voor het mooiste resultaat, maar in (half)schaduw kan ook prima. Zorg voor voldoende water.

€ 16.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Abrikoos 'Gold Rich'

De makkelijk te kweken Abrikoos 'Gold Rich' (Prunus armenica) heeft heerlijk zacht en sappig vruchtvlees. De zuidvrucht bloeit in mei, wanneer de struik overdekt is met een zachtroze bloesem. De abrikozenboom is ongevoelig voor ziektes en vorst. Abrikozen zijn zelfbestuivend en kunnen dus alleen staan. Leveringshoogte 80 - 100 cm.

€ 21.50

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Blauwe bes 'Goldtraube'

Blauwe bessen (Vaccinium corymbosum) worden ook wel 'Koningin der bessen' genoemd. Blauwe bessen zijn een gezonde lekkernij en hebben volgens sommigen een geneeskrachtige waarde. In arpil-mei verschijnen de wit-roze bloemen en in juli-augustus de gezonde bessen.

€ 9.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Aalbes trio op één stam

Op het Bakker's aalbessen trio (Ribus rubrum) zijn de volgende soorten aalbessen geent: de rode 'Jonkeer van Tets', de witte 'White Pearl' en de zwarte 'Titania'. Hoe uniek is dit! Deze heerlijke en gezonde aalbessen kunt u gebruiken voor bessenjam, bessensap of lekkere toetjes, en dan ook in drie kleuren! De  3 aalbessen op één stam is in elke tuin te kweken. Juist deze aalbes op stam vraagt weinig onderhoud en groeit in iedere grondsoort. Ze neemt veel minder ruimte in dan 3 losse struiken. Ze is zelfbestuivend. Wat is er lekkerder dan in de zomer genieten van aalbessen met eventueel wat suiker erover. Stamhoogte ca. 60 cm. Bestel dit unieke aalbestrio op één stam!

€ 18.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Dwergkers 'Compact Stella'

Dwergkers (Prunus avium 'Compact Stella') is een rijkdragende variëteit in mini uitvoering. Dwergkers 'Compact Stella' levert smakelijke, zoete vruchten. Bakker's dwergkers staat ook leuk in een plantenbak. In juli-augustus kunnen de heerlijke kersen geplukt worden.

€ 19.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Clematis 'Warszawska Nike'

Clematis 'Warszawska Nike' heeft zeer grote, fluweelachtige roodpaarse bloemen (Ø 10-20 cm.). Deze schitterende grootbloemige en rijkbloeiende bosrank past in elke tuin! Ideaal voor het begroeien van hekwerken of schuttingen. Ook leuk voor op een terras of balkon! Leveringshoogte ca. 25 cm.

€ 8.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Clematis 'Pernille'

Dit is een prachtige nieuw soort! Dezez bosrank (Clematis 'Pernille') heeft heel veel opvallende, middelgrote bloemen (Ø 6-9 cm), is rijkbloeiend en bloeit vanaf de late lente tot en met de zomer. De Clematis staat geweldig tegen een kale muur of pergola. Deze clematis kent weinig onderhoud. Deze clematissoort behoort tot snoeigroep 3. Iets bijzonders in de tuin? Kies dan deze sterke en bijzondere Clematis! Leveringshoogte ca. 25 cm.

€ 9.50

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Blauwe bes 'Bluejay'

Worden ook wel 'Koningin der bessen' in tuin en keuken genoemd. De zelfbestuivende blauwe bessen bloeien in april-mei met witroze bloemen en hebben in juli-augustus de rijpe en gezonde bessen. De heerlijk zoete bessen zijn een verantwoorde lekkernij. Leveringshoogte 20-30 cm.

€ 9.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Blauwe bessen in 3 soorten

Deze speciaal door ons samengestelde selectie zorgt ervoor dat u een uitgerekt seizoen lang blauwe bessen kunt plukken. Het pakket bestaat uit een vroegrijp ras: Vaccinium corymbosum 'Bluejay', een middelrijpend ras: Vaccinium corymbosum 'Goldtraube' en een laat rijpend ras: Vaccinium corymbosum 'Jersey'! De bessen worden niet voor niets de 'Koningin der bessen' genoemd: blauwe bessen zijn zeer gezond en barsten van de vitamine C en daarbij zijn ze ook nog lekker! Leveringshoogte 20-30 cm.

€ 27.99

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd