Vlinderstruik in 3 soorten

Heerlijk geurende vlinderstruik in 3 geweldige kleuren zullen de vlinders lokken naar uw tuin! Geleverd worden de soorten: 'Royal Red', 'White Profusion' en 'Empire Blue'. Leveringshoogte 25-30 cm.

€ 15.75

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Abrikoos Pruim

Duofruit: abrikoos en pruim (Prunus armeniaca 'Gold Rich' + Prunus domestica 'Opal') is een bijzondere boom. Er groeien namelijk 2 verschillende soorten fruit aan deze boom! Beide fruitsoorten zijn goed van smaak en kunnen na 2 jaar geoogst worden. Oogsten kan in de maanden september - oktober.

€ 21.50

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Hibiscus 'Blue Chiffon'

De prachtige hibiscusbloemen van Hibiscus 'Blue Chiffon', vallen zeker op in uw tuin! Samen met het glanzende blad is deze plant dan ook zeer decoratief! Vanaf juli tot diep in de herfst verschijnen zonder ophouden nieuwe bloemen in de mooiste kleuren. Hibiscus 'Blue Chiffon' is een rijkbloeiende heester en is zeker ook geschikt voor de wat kleinere tuinen. De boomhibiscus kan ongeveer 1,5 meter hoog worden. Leveringshoogte 15-20 cm.

€ 9.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Acer 'Dissectum Garnet'

Het prachtige, donkerrode blad van de Japanse esdoorn (Acer palmatum 'Dissectum Garnet') is fijntjes ingesneden. In de herfst verkleurt het helder rood. Deze compacte sierheester is heel geschikt voor de kleine tuin, voor de border en voor de rotstuin. U kunt de Japanse esdoorn 'Dissectum Garnet' ook prima in een ruime bloempot of plantenbak kweken. Leveringshoogte 30-40 cm.

€ 19.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Hortensia 'L.A. Dreamin'

Dit is absoluut een hele bijzondere hortensia! Het is een boerenhortensia die tegelijkertijd én roze bloemen heeft én ook blauwe! Bovendien bloeit deze topper zowel op nieuw als op oud hout. Hortensia 'L.A. Dreamin' is dus bijzonder goed te snoeien, maar het is niet noodzakelijk. Door het snoeien direct na de bloei, worden er opnieuw takken aangemaakt die nog in het zelfde jaar kunnen bloeien. Perfect dus ook om snijbloemen van te snijden. Wie wil deze topper nu niet in zijn tuin hebben? Leveringshoogte 20-25 cm, in kwekerspot Ø 14 cm.

€ 16.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Dwergabrikoos

Dwergabrikoos (Prunus armeniaca) is een sierlijk fruitboompje dat zowel in het voorjaar als in de zomer opvalt. De roze bloemen in het voorjaar zijn opvallend. Ook het blad is mooi van vorm en de vruchten een lust voor het oog. Abrikozen zijn zelfbestuivend en kunnen dus alleen staan. Leveringshoogte 70 - 80 cm.

€ 22.50

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Pruikenboom 'Young Lady'

Dit is een zeer opvallend boompje! Het groene, eironde blad, de 'wolken' met fijne bloemetjes en de prachtige herfstkleuren, maken deze sierheester zeer aantrekkelijk. Prachtig in elke tuin. Geschikt als solitaire plant, maar voor in heesterborders en grote bloembakken. Kortom, in elke tuin past deze topper! Leveringshoogte 20-25 cm, in kwekerspot Ø 9 cm.

€ 16.75

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Zoete kers 'Kordia'

Kers 'Kordia' (Prunus avium) is een kersenboom die u verrast met glanzende, donkerkleurige kersen. Het vruchtvlees is stevig en verrukkelijk zoet. Door de witte bloesem in het voorjaar is de zelfbestuivende Prunus 'Kordia' ook een fraaie sierboom. Oogsten in juni-juli. Leveringshoogte 80-100 cm.

€ 18.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Framboos 'Fallgold'

Deze prachtige framboos 'Fallgold' (Rubus idaeus) is een herfstframboos. Dit is een doordragend soort en bloeit vanaf de voorzomer met witte bloemen. De zoete vruchten hebben een aparte gele kleur en rijpen van juli tot in oktober. Ze zijn heerlijk direct van de struik maar ook perfect in jams en toetjes!

€ 9.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Leucothoe 'Scarletta'

Leucothoe 'Scarletta' is een wintergroene heester die prima op het terras kan staan. Het bijzondere donkerrode blad verkleurt in het voorjaar groen. Leucathoe is een mooie sierheester die kan worden toegepast als bodembedekker of in pot en bloembak. 'Scarletta' wordt ook vaak gebruikt als snijgroen. Deze soort is ook bekend onder de naam Leucothoe 'Zeblid'.

€ 9.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!