Groenblijvende liguster

Ligustrum ovalifolium is een sterke haag. Bij een milde winter is de Liguster groenblijvend. Liguster is geschikt voor elke grondsoort en laat zich heel eenvoudig snoeien. Om een mooie, gesloten haag te vormen heeft u 5 planten per strekkende meter nodig. Vormt een ideale haag! Leveringshoogte 40-50 cm.

€ 49.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Clematis 'Princess Diana'

Deze unieke bosrank is nu voor klanten van Bakker beschikbaar. Haar schitterende bloemen lijken op tulpen en dat is vrij bijzonder. Probeer haar dicht bij het terras te planten. Dan is het in de zomer heerlijk genieten vanaf vanaf de luie stoel van deze prachtige bloemen van Clematis 'Princess Diana'. Het is een gemakkelijk groeiend soort. Ze stelt weinig eisen en behoort tot snoeigroep 3. Kortom alle eigenschappen voor een topper zijn aanwezig! Leveringshoogte ca. 25 cm.

€ 9.50

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Duopruim 'Bleue de Belgique' 'Reine Claude d'Oullins'

Duopruim (Prunus domestica) heeft twee soorten fruit aan zijn boom, namelijk Bleue de Belgique en Reine Claude d'Oullins. Bleue de Belgique heeft een violetkleurige huid en Reine Claude d'Oullins is geelkleurig met een zoet en kruidig aroma. Deze pruimen zijn rijp in de maanden juli tot en met augustus.

€ 21.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Sharon fruit 'Tipo'

Sharon fruit 'Tipo' (Diospyros kaki) is een veredelde Kakisoort zonder pitten en tannine en is daarom ook lekker als de vrucht nog niet rijp is en het vruchtvlees nog stevig is. Sharon fruit smaakt enigszins naar abrikozen. In september-november kunnen de vruchten geplukt worden. Leveringshoogte 40-50 cm.

€ 19.50

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Kruisbes 'Hinnonmäki Grün' 'Hinnonmäki Röd'

De kruisbessenstruiken 'Hinnonmäki Grün' en 'Hinnonmäki Röd' (Ribes uva-crispa) produceren heerlijke vruchten! Kruisbessen zijn vaak lastig verkrijgbaar bij de groentenboer, daarom is het juist leuk om ze zelf te kweken! Bakker levert 2 verschillende soorten: 'Hinnonmäki Grün' met groene kruisbessen en 'Hinnonmäki Röd' met rode kruisbessen.

€ 18.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Aalbes op stam 'Jonkheer van Tets'

Wat is er lekkerder dan in de zomer te smullen van aalbessen uit je tuin! Deze aalbes ( Ribes rubrum 'Jonkheer van Tets') op stam is ook goed in te passen in een border! Ze is zelfbestuivend en groeit gemakkelijk in elke grond. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je niet diep hoeft te bukken met het oogsten! Stamhoogte ca. 60 cm.

€ 16.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Chinese mahoniestruik 'Soft Caress'

Dit fraaie nieuwe soort verschilt sterk van de tot nu toe bekende mahoniestruik. De Chinese mahoniestruik 'Soft Caress' heeft geen bladstekels, en de smalle, bijna varenachtige zachte bladeren zijn het hele jaar aanwezig! De geurende bloemen worden opgevolgd door mooie blauwe berijpte bessen vanaf de herfst! Deze soort is dan ook het hele jaar decoratief! In 2013 is deze plant op de Chelsea Flowershow uitgeroepen tot Plant of the Year 2013! Leveringshoogte 15 cm.

€ 17.50

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Kiwi 'Jenny'

Heerlijke kiwi's zullen er groeien aan deze forse klimmer! Actinidia deliciosa 'Jenny' is zelfbestuivend en zal volop vruchten dragen. U heeft dus geen extra mannelijke en vrouwelijke plant nodig om te kunnen genieten van de heerlijke kiwi. Dit sterke ras is tevens mooi om te zien! Zet haar tegen een muur of pergola. Leveringshoogte ca. 25 cm.

€ 11.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Clematis 'Ville de Lyon'

De hele zomer lang bloeit deze Clematis 'Ville de Lyon' met prachtige grote bloemen (Ø 10-15 cm.). De karmijnrode bloemen geven kale muren, hekwerken en pergola's een fleurig aanzien. Ook zijn ze mooi in grote potten en bakken op uw terras en balkon! Geef ze dan wel een klimhulpje. Leveringshoogte ca. 25 cm.

€ 8.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Dwergnectarine 'Fantasia'

Dwergnectarine (Prunus persica var. nucipersica) heeft goudgeel vruchtvlees en heerlijk smakelijke vruchten. Nectarines houden van een zonnetje, hierdoor worden de vruchten lekker zoet en rijp. De dwergnectarine staat ook erg leuk in een bloempot of plantenbak op het terras. Nectarines zijn zelfbestuivend en kunnen dus alleen staan. Leveringshoogte 70 - 80 cm.

€ 22.50

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!