Roodvlezige appel op pot Baya® 'Marisa'

De roodvlezige appel 'Baya® Marisa' is een heerlijke appel vol vitaminen en anti-oxidanten! Deze unieke appel heeft rood vruchtvlees en een heerlijk zoete, licht zure, aromatische smaak. Niet alleen de appel maar ook de bloesem ervan is prachtig rood gekleurd, wat deze appelboom een grote sierwaarde geeft. Deze appelboom past dan ook prima in uw border. Oogst de appels in september, ze zijn te bewaren tot januari. Leveringshoogte 80-100 cm.

€ 24.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Dwergkers op pot 'Compact Stella'

Dwergkers (Prunus avium 'Compact Stella') is een rijkdragende variëteit in mini uitvoering. Dwergkers 'Compact Stella' levert smakelijke, zoete vruchten. Bakker's dwergkers staat ook leuk in een plantenbak. In juli-augustus kunnen de heerlijke kersen geplukt worden. Leveringshoogte 80-100 cm.

€ 21.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Aalbes op stam op pot 'Jonkheer van Tets'

Aalbessen 'Jonkheer van Tets' (Ribus rubrum) zijn in elke tuin te kweken. Ze vragen weinig onderhoud en groeien in iedere grondsoort. Wat is er lekkerder dan in de zomer genieten van aalbessen met wat suiker erover.

€ 18.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Clematis 'Piilu'

De zeer speciale Clematis 'Piilu' heeft 2 verschillende bloeiwijzes (Ø 6-12 cm.)! In het voorjaar bloeit deze soort met prachtige rijkgevulde dubbele bloemen. Vervolgens wordt de bloei nóg rijker door de aanvulling van enkelbloemige bloemen later in de zomer. Een plaatje voor uw tuin! Clematis 'Piilu' is ook geschikt als kuipplant in een sierlijke bloempot of plantenbak met klimhulp. Eigenlijk mag deze plant niet ontbreken in uw tuin! Leveringshoogte ca. 25 cm.

€ 11.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Pluimhortensia 'Vanille Fraise'

Pluimhortensia 'Vanille Fraise' (Hydrangea paniculata) is een bijzonder rijkbloeiende hortensiasoort. De grote, crèmewitte bloemen verkleuren in het najaar naar roze en zelfs donkerrood. Ook de uitgebloeide bloemen behouden lang hun mooie kleur. Leveringshoogte 15-20 cm.

€ 12.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Framboos 'Bakker's Jewel' 'Fallgold'

Bakker's frambozen mix (Rubus idaeus) bestaat uit de gele soort 'Fallgold' en de rozerode 'Bakker's Jewel'. Beide frambozenstruiken bloeien in de voorzomer met mooie witte bloemen. De zoete vruchten zijn rijp in juli-augustus.

€ 16.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Trio appel

Dit is nog eens uniek: drie bekende appelrassen in één boom! De prachtige rode appel 'Jonagored', de geelgroene appel 'Golden Delicious' en de roodgele appel 'Elstar' zijn speciaal voor Bakker op één stam geënt! Stuk voor stuk zijn het heerlijke appels, ieder met net een andere smaak. In pot wordt de zelfbestuivende appelboom ca. 125 cm hoog. Ideaal voor op uw terras of balkon! Stamhoogte ca. 60 cm.

€ 27.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Duokers 'Van' 'Bigarreau Napoléon'

De duokers (Prunus avium) produceert 2 heerlijke kersensoorten aan één boom. De variëteit 'Van' heeft stevige, donkerrode vruchten met een heerlijke smaak. De tweede soort 'Bigarreau Napoléon', heeft heerlijk zoete vruchten. Beide soorten zijn rijkdragend en bestuiven elkaar. De oogsttijd is rond juni.

€ 21.95

lees verder

Bomen en heesters
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!