wormenhotel

Het wormenhotelEen wormenhotel is een houten kast op straat, waar wijkbewoners hun groente- en fruitafval in gooien. Duizenden wormen maken daar compost van. Ze eten het afval op. De wormenpoep die overblijft is vruchtbare compost voor de bodem zoals moestuinen, plantenbakken of geveltuinen in de wijk. Iedereen wint bij een wormenhotel; de mensen in de buurt die leuker wordt, de gemeente die minder restafval hoeft te verwerken, de dieren en planten die betere voeding krijgen en natuurlijk de wormen die het hele jaar verwend worden in een fijn hotel!

Wil je ook meedoen 

Meer leven in uw tuin

Nestkasjes Wanneer u meer leven in uw tuin wilt, dan kunt u nestkastjes  in uw tuin hangen. ( overzicht houten  nestkastjes ) en uw tuin van vogelvoer voorzien zo lokt u allerlei vogels!

 

 

 

 

 

 

Lees meer: Meer leven in uw tuin

Het bezorgen van verse en trendy kamerplanten.

Green Bubble is een online planten webshop, welke als eerste van Nederland is begonnen met het verkopen van kamerplanten. Green Bubble is gespecialiseerd in het bezorgen van verse en trendy kamerplanten. De planten komen rechtstreeks bij de kweker vandaan. Dankzij de korte lijnen slaan ze de veiling en andere omwegen over. Het resultaat? Knetterverse planten! Dit maakt het ook nog eens beter voor het milieu. Een win-win situatie dus!

Assortiment Green bubble