PopUp Aholic

Urgenda Fietst door Friesland

Categorie
Evenementen
Datum
2017-10-08 09:00 - 2017-10-10 20:00
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op weg naar de Dag van de Duurzaamheid fietst Urgenda dit keer door Friesland, langs allerlei koplopers. Vele koplopers zijn ook Freonen(vrienden) die werken aan een fossielvrij Friesland. In 2018 is Friesland Culturele Hoofdstad van Europa. In de eerste twee weken van juli reizen dan zoveel mogelijk mensen zonder een druppel benzine (www. Elfwegentocht.nl). Fietsen hoort daarbij! Deze fietstocht wordt ook beschikbaar gesteld aan iedereen die in 2018 meer door Friesland wil fietsen, langs bijzondere initiatieven.

Bijzondere initiatieven
Tijdens tal van stops onderweg, bij Friese freonen en bij andere Friese koplopers, gaan we zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van duurzaamheid. Van de Elfwegentocht tot duurzame studentenacties. Van energieneutrale huizen tot duurzame songs. Van Leeuwarden tot aan Wolvega. Ondernemers, gemeenten, bewoners: ze komen allemaal aan bod!

Praktisch
Elke dag begint en eindigt bij een station zodat iedereen makkelijk kan aanhaken. Per dag fietsen we zo’n 40 kilometer. Kijk voor de meest recente update van het programma op urgenda.nl/fietstocht. Wilt u een of meer dagen meefietsen of heeft u vragen, ideeën of tips? Stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Flyer-Urgenda-fietst-door-friesland-online-7.02.pngFlyer-Urgenda-fietst-door-friesland-online-7.0.png

 
 

Alle datums

Evenement: Van 2017-10-08 09:00 tot 2017-10-10 20:00

Powered by iCagenda

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!