E-mailAfdrukkenExport ICS

Amsterdam General Meeting

Titel:
Amsterdam General Meeting
Wanneer:
za, 15. februari 2020, 14:00 h - 18:00 h
Locatie:
De Sering - Amsterdam, noord holland
Categorie:
bijeenkomsten
Hits:
292
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Amsterdam General Meeting

Lieve mede-rebellen, laten we ons organiseren!
Nu de dagen weer langer worden, keert de energie terug! We maken ons klaar voor een nieuwe serie acties die toewerken naar de Internationale Rebellie Week in april. Laten we bij elkaar komen en onze energie verenigen om zo meer, betere en creatievere acties te organiseren.

Alle cirkels binnen XR zullen aanwezig zijn en het is een uitgelezen kans om jouw plek binnen de lokale beweging te vinden en om een open vergadering te hebben om nieuwe rebellen in jouw cirkel te verwelkomen.

Waar: De Sering
Wanneer: Zaterdag 15 februari van 14.00-18.00, daarna chillen

Programma:
14.00 - 15.45: Elke cirkel presenteert wat zij de afgelopen maand gedaan heeft, wat ze van plan zijn en welke ondersteuning ze nodig hebben van rebellen en/of cirkels.
16.00-18.00: Open cirkel vergadering - plannen maken en eindpresentaties
18.00 - 21.00: Eten, drankjes en gezelligheid bij de Sering!

Bij onze meetings en acties houden we aan onze 10 principes en waarden, hier te vinden: https://extinctionrebellion.nl/wie-wij-zijn/

Daarbij willen wij als XR Amsterdam benadrukken dat er bij onze bijeenkomst geen plaats is voor racisme, seksisme, xenofobie, toxic masculinity, discriminatie op basis van welke achtergrond dan ook.

Graag tot dan!

Contact informatie

Naam:
Extinction Rebellion Amsterdam


Locatie

Locatie:
De Sering
Straat:
Middenweg 22bg
Postcode:
1097 CH
Plaats:
Amsterdam
Provincie:
noord holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Jullie zijn bij deze van harte uitgenodigd om te komen eten in onze buurtkeuken De Sering. De keuken is open tussen 18:30 en 21:00 uur, maar je kan langer blijven hangen en nog wat drinken. De prijs is € 2,50 voor zoveel eten als je maar wilt. Het eten is vegetarisch, maar we hebben altijd een veganistische optie beschikbaar. Neem je vrienden, affiniteitsgroepje, maar ook mensen zonder ervaring met XR mee.

LOCATIE
We zitten in Amsterdam, op de Middenweg 22bg in Oost. Via de straatkant kom je binnen, je volgt dan de tunnel en dan kom je in de binnentuin. Achterin staat het gebouw van de Sering. Zorg dat je geen geluid maakt in de tuin! Onze buren kunnen elk geluid horen, en we houden ze graag te vriend.

De locatie is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

RESERVERINGEN
We bereiken mensen via verschillende platformen en we hebben een indicatie nodig van de opkomst. Op dit moment hebben we een maximale capaciteit van 40 personen.

Om er zeker van te zijn dat je mee kan eten, reserveer dan via desering.org/reserveren, en we laten je zo snel mogelijk weten of er nog plek is.

Je kan langskomen zonder een bericht te sturen, maar dan kunnen we niet 100% garanderen dat we nog voldoende eten over hebben (hoewel we altijd ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan eten).

OVER DE SERING EN XR
Hoe sluit dit wekelijkse diner aan op XR? Wij denken dat als we een langdurige beweging willen zijn, we een gemeenschap moeten opbouwen die verder gaat dan online platforms en onregelmatige acties. Na onze acties in Amsterdam zijn de meeste interacties die we met elkaar en met XR hebben gehad online geweest. Door de afwezigheid van de liefdevolle mensen van XR is ons interne momentum minder sterk, verdwijnt langzaam onze hoop, en keren onze klimaatangsten weer terug. We hopen dat een regelmatige bijeenkomst onze gezamenlijke band kan versterken en aanleiding kan geven tot nieuwe actie-ideeën die zich aan de eettafel vormen.

CONTACT
Voor vragen: plaats een bericht op Facebook, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 – 17 64 27 91.