Altijd energie voor je mobiel en altijd licht met de WakaWaka Power+

Altijd energie voor je mobiel en altijd licht met de WakaWaka Power+
Ga jij nog kamperen, maar wil je wel je smartphone kunnen blijven gebruiken? Ga je naar een festival Of ga je veel vlieguren maken en wil je tijdens de vlucht muziek kunnen blijven luisteren of films kunnen blijven kijken? De WakaWaka Power+ laadt je smartphone in 2 uur op. Mèt zonne-energie! Perfect voor als je even onderweg bent of naar plekken reist waar geen elektriciteit is. Zo blijf je altijd bereikbaar. Daarnaast heeft de WakaWaka Power+ ook nog eens een ingebouwde lamp. Hierdoor kun je 's avonds laat als het al donker is gewoon lekker doorlezen in dat spannende boek.

 

Iedereen toegang tot groene technologie
WakaWaka streeft naar het beëindigen van de energie armoede door 's werelds beste duurzame energieoplossingen beschikbaar èn betaalbaar te maken voor de 1,2 miljard mensen die hier nog geen toegang tot hebben. Ze werken met het 'share the sun-systeem': voor elke verkochte WakaWaka hier, gaat er een WakaWaka Light naar een familie in nood zonder licht. Je helpt dus niet alleen jezelf, maar ook een ander!

Naar de WakaWaka bij BespaarBazaar

Assortiment BespaarBazaar

 

De fruitvliegjesval goedkoop en effectief

fruitvliegjesvalJa de fruitvliegjestruc, goedkoop en effectief: kost een A-viertje, een beetje plakband en een halve aardbei. Je neemt een stevig groot glas. Je vouwt een A-viertje in een tuut (het is even oefenen) met een hele kleine opening onderaan, je zet de tuut als die past met een stukje plakband vast. Die opening moet vrij blijven, boven de bodem van het glas hangen. Je doet de halve aardbei onderin, of iets anders dat ze lekker vinden, zorgt dat de opening er niet tegenaan hangt. Tuut in het glas, als je die niet verkreukeld hebt sluit die het glas af en dat is de bedoeling. Zet desgewenst vast met een stukje plakband en let op kieren.
Stomme diertjes vliegen hun begeerte achterna, en kunnen daarna de opening niet meer vinden. Van je diervriendelijkheid hangt het af of je de tent buiten zet (met je ramen dicht) en ze laat ontsnappen, of dat je ze collectief onder de gloeiend hete kraan zet. Je kunt ook wachten tot ze vanzelf dood gaan, geen slechte dood, vol met aardbei. O, en zorg er wel voor dat andere verleidelijke aanbiedingen zijn opgeruimd. Eergisteren vond ik een stiekem rot tomaatje, daar zat een hele familie fruitvlieg een kolonie nazaten te verwekken. Het werkt vooral als er geen alternatief meer is.

Mijn Tuin Jouw Tuin of samentuinen

samentuinen Drunen

Mijn Tuin Jouw Tuin of Samentuinen. Het verbindt mensen die in eerste instantie niet zo veel met elkaar lijken te delen. Het idee is geschikt voor iedereen voor degene die dreigt te vereenzamen, voor mensen voor wie een volkstuin een stap te ver is, voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Ze hebben en onderhouden een grote tuin waar ze samen letterlijk en figuurlijk de vruchten van plukken. Door samen te werken doen ze niet alleen sociale contacten op, maar ook kennis, vaardigheden en zelfredzaamheid en een mooie oogst.

Naar Mijn Tuin Jouw Tuin

Bamboe reinigingsdoekjes "Mamboo™", 3-dlg. set van € 6.95 voor € 5.95

bamboe-reinigingsdoekjesBamboe reinigingsdoekjes "Mamboo™", 3-dlg. set

Microvezel + bamboe = mamboo!
Bamboevezel: zeer grote vochtopname
Microvezel: reinigt zonder chemicaliën
Universeel doekje voor vele toepassingsgebieden. Gebruik de voordelen van microvezel en bamboe samen in één doek! Bamboevezels hebben een extreem hoge vochtopname en een natuurlijk zelfreinigend effect, die de bacteriegroei tegenwerkt. Microvezels maken het schoonmaken zonder chemicaliën mogelijk en hebben een uitstekend vuiloplossend vermogen. Afmeting ca. 33 x 33 cm. Wasbaar in de wasmachine op 40°C. Materiaal: 35% rayon (bamboe), 35% PES-microvezel, 30% polyester.

Bestel

Meer Waschbär aanbiedingen

Waschbär assortiment

In Europa zijn 250 miljoen auto's die gemiddeld 23 uur per dag stil staan.

In Europa zijn 250 miljoen auto's die gemiddeld 23 uur per dag stil staan? Onzinnig natuurlijk! Als we vaker onze auto met elkaar delen zijn er in minder auto's nodig. Zo reduceren we de CO2-uitstoot voor de productie van auto's, gaan we bewuster leven en leren we ook nog eens leuke mensen in onze buurt kennen.Via SnappCar eenvoudig en veilig je auto kunt delen:

Bij SnappCar verhuur je je auto aan particulieren en huur je een auto van particulieren. 

SnappCar regelt de contacten, de betrouwbaarheid van de deelnemers, de verzekeringen, kortom de hele infrastruktuur.

Als autobezitter kun je je auto rendabel maken op tijden dat je hem zelf niet nodig hebt. Heb je geen auto, dan kun je eenvoudig een auto huren, waarbij je kunt kiezen uit tal van typen en modellen. 

Verdien extra geld met het verhuren van uw auto!

 

Subcategorieën

deeleconomie gids

deeleconomie

Het is niet erg efficiënt om een auto te hebben die we maar een uur per dag gebruiken, of een boormachine die we maar vijf minuten per maand gebruiken. We zijn nu met zeven miljard mensen teveel om iedereen een auto, en een boormachine te laten bezitten. We willen wel over een boormachine kunnen beschikken als we die nodig hebben. Dat kan in de deeleconomie   De oplossing is onze welvaart met elkaar delen en toegang tot middelen en mensen boven bezit stellen. We moeten dan namelijk meer samen doen, overleggen en oplossingen vinden. Oplossingen die er toe leiden dat we het met z'n allen beter hebben in tegenstelling tot oplossingen om zelf meer te hebben.

Over de hele wereld inmiddels mensen op steeds grotere schaal aan het delen. Auto's, boeken, hulp, tips, slaapplaatsen, gereedschap en ga zo maar door. De mensen die het delen mogelijk maken zijn steeds vaker slimme ondernemers die onze overvloed voor iedereen toegankelijk maken met mooie websites en handige apps. We proberen hier de ontwikkelingen te volgen en zetten de mooiste initiatieve op een rij.

 

Een aantal voorbeelden van de nieuwe deeleconomie:

croqqer

broodfonds

zwerfboeken

mywheels autodelen

lenen bij de buren

thuisafgehaald

 

Joomla SEF URLs by Artio
Our website is protected by DMC Firewall!