×

Fout

Could not load feed: http://www.dekleineaarde.nl/feed/

Waschbär eco-shop SALE – Eindspurt!

Waschbär - ECO-SHOP

 

 
 
SALE – Eindspurt!
 
SALE – Damesmode
SALE – Herenmode
SALE – Ondermode
SALE – Schoenen

Nu bestelle n >

Nu bestellen >

Nu bestellen >

Nu bestellen >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Vandebron haalde een score van 9,3 bij Rank-a-brand een goede groene keuze dus!

vandebronvan Rank-a-Brand Vandebron is nieuw in de ranking en behaalt direct het A-label in het Onderzoek Duurzaamheid Energieleveranciers dat is opgezet door De Consumentenbond, Greenpeace, Hivos, Natuur & Milieu, WISE en de WNF. Vandebron heeft een score van 9,3 gehaald. Groene energie van Vandebron is dus een goede groene keuze!

Vandebron zet de bestaande energiemarkt op zijn kop, net zoals andere markten die ook ontwricht worden door nieuwe spelers als Uber, Airbnb, Spotify en Blendle. Vandebron geeft onafhankelijke producenten van duurzame energie, zoals een boer met een windmolen, de mogelijkheid om energie rechtstreeks te verkopen aan de alledaagse consument (wij allemaal dus), zonder tussenkomst van een energiebedrijf.

Naar Vandebron.nl

Drink voortaan kraanwater uit de ONEforONE Waterfles. En help iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater.

oneforone letters

Bij ONEforONE Energie krijgt de consument groene energie met korting van Greenchoice. En ONEforONE sponsort namens de klant zonne-energie voor een gezin in Afrika. Zónder dat de klant hier extra voor betaalt. Daarnaast heeft ONEforONE Energie nog andere voordelen, zoals:
• Korting tot €200,- per jaar;
• Eenvoudig overstappen;
• Direct kosteloos opzeggen;
• Één overzichtelijk jaarnota;
• Als beste getest;
• Betrouwbare levering;
• Uitstekende service.

De groene energie wordt geleverd door onze partner Greenchoice. Uit onderzoeken van o.a. de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis komt Greenchoice telkens weer als beste en goedkoopste naar voren.


De ONEforONE Waterfles is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic. En per verkochte fles wordt een leven lang schoon drinkwater gesponsord voor iemand in Afrika.

De waterfles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is daarom sterk, licht en recyclebaar. Het unieke design maakt de fles zowel duurzaam als functioneel.

De 500ml fles kost €15,95 (de 350ml fles €14,95), en is verkrijgbaar in 2 kleuren en 2 maten, en wordt standaard geleverd met een sportdop. Verder kunnen ook drie andere type doppen worden besteld, waaronder de populaire speen voor kleine kinderen!

waterfles assortiment

Waschbär Nieuw! Beddengoed, woondekens, badmatten etc.

 Bio-damast beddengoedcollectie
Bio-Damast-Bettwäsche-Programm

Bio-damast

.....................................................

Ons damast uit biologisch katoen is erg indrukwekkend dankzij de luxurieuze look met zijdeachtige glans. De uitvoerige weeftechniek met atlasbinding creëert elegante, glanzende patronen. Het ademende weefsel ondersteunt een uitgebalanceerd slaapklimaat, is buitengewoon duurzaam en eenvoudig te reinigen.

Damast gordijnen

Bijpassende gordijnen
vind je hier

Bio-renforcé

.................................................................................

Ons bio-renforcé beddengoed is een middelfijn, zeer sterk linnen weefsel. Het is bijzonder absorberend en werkt temperatuurregulerend.

Top kwaliteit, prachtige patronen, actuele pastelkleuren - bij deze uitzonderlijke beddengoedcollectie is het moeilijk een keuze te maken.

Renforcé beddengoedset

Renforcé beddengoedset

Met opvallend mooi kleurverloop en prachtige oriëntaalse versieringen.

vanaf € 39,95

nu bekijken
 
 
Renforcé beddengoedset

Renforcé beddengoedset

In ruitdessin met fantastisch patrooneffect - als een caleidoscoop in prachtige pasteltinten.

vanaf € 39,95

nu bekijken
 
Renforcé beddengoedset

Renforcé beddengoedset

Modern aangepaste ruit met effectvolle schaduwspellen. 3D-effect in bijzonder actuele kleuren.

vanaf € 39,95

nu bekijken
 
 
Renforcé beddengoedset

Renforcé beddengoedset

Speelse arabesken gecombineerd met heldere grafische lijnen bieden een mooi contrast!

vanaf € 39,95

nu bekijken
 

 

Lekker thuis in een nieuw design!

Bio-woondeken

Bio-woondeken

Prachtige patchwork-look in mooie natuurlijke tinten. In biologische kwaliteit, aangenaam licht, pluizig zacht en behaaglijk warm.

€ 49,95

nu bekijken
 
Bio-woondeken

Bio-woondeken

Opvallend mooi met driehoekige ruitjes in een heldere en elegante kleurstelling. Houdt behaaglijk warm en is pluizig zacht.

€ 49,95

nu bekijken
 
Bio-woondeken

Bio-woondeken

Deze aangenaam lichte deken valt op door de uitdrukkingsvolle ruitenmozaïek en flanelzachte stof.

€ 49,95

nu bekijken
 

 

Frisse wind door de badkamer!

Bio-badkamermat

Bio-badkamermat

Met twee goede kanten: bewust sober en elegant, met aangenaam zacht materiaal in mooie, klassieke natuurlijke tinten.

vanaf € 24,95

nu bekijken
 
 
Bio-badkamermat

Bio-badkamermat

Hoogpolig en heerlijk zacht, hier zakken je voeten heerlijk in weg. Achterkant met antisliplaag.

vanaf € 49,95

nu bekijken
 

Het Waschbär assortiment

Naar Waschbär

Behalve zonnepanelen zijn er meer toepassingen om zonlicht en warmte om te zetten in duurzame energie in huis

Zonneenergie

In Nederland schijnt de zon voldoende om zonneboilers en zonnepanelen te laten werken. Zonne-energie is oneindig beschikbaar. Bij gebruik van zonne-energie komen er ook nauwelijks milieubelastende stoffen vrij, zoals CO2. Daarom is zonne-energie duurzaam.

Sjoemelstroom: groene stroom die niet groen is

Er zijn veel mensen die groene stroom kopen. Naar verhouding groeit de productie van groene stroom in Nederland niet mee. Er wordt op grote schaalt gehandeld in Garanties van Oorsprong (GvO's), certificaten die grotendeels afkomstig zijn van Noorse waterkrachtcentrales.
Daarmee wordt grijze stroom groen gemaakt.
GeïmporteerdeGaranties van Oorsprong [GvO's] worden op grijze stroom afkomstig van Nederlandse fossiele centrales 'geplakt' en zo ontstaat er een haast onbeperkte hoeveelheid goedkope groene stroom. De marketingafdelingen van de Nederlandse energieleveranciers gaan met die groene stroom aan de slag en wekken graag de suggestie dat consumenten 'iets goeds voor het milieu doen' door groene stroom af te nemen. Maar in vele gevallen is dat een farce. Zelfs het CBS vermeldt in haar publicatie 'Hernieuwbare Energie in Nederland' dat de keuze van de consument voor groene stroom waarschijnlijk geen effect gehad heeft op de productie van meer groene stroom.
vandebronVandebron zet de bestaande energiemarkt op zijn kop, net zoals andere markten die ook ontwricht worden door nieuwe spelers als Uber, Airbnb, Spotify en Blendle. Vandebron geeft onafhankelijke producenten van duurzame energie, zoals een boer met een windmolen, de mogelijkheid om energie rechtstreeks te verkopen aan de alledaagse consument (wij allemaal dus), zonder tussenkomst van een energiebedrijf. Op deze manier weet je 100% zeker dat je groene stroom koopt.
Kies je voor Vandebron als energieleverancier, dan komt je geld direct bij een lokale, schone energiebron terecht. Zo maakt jouw keuze echt een verschil. Jij bepaalt dus of je een energiebron helpt om meer te investeren in duurzame energie óf dat je een energiebedrijf helpt om meer winst te maken. Makkelijke keuze toch?
Bovendien ben je vaak goedkoper uit, en je weet zeker dat je geld goed terecht komt. Kies bij overzicht boeren de leverancier die je het beste past

Overzicht boeren

Bedrijven met een actief klimaatbeleid presteren inmiddels 20 procent beter dan bedrijven die afwachten.

duurzaamtegeltjeBedrijven met een actief klimaatbeleid presteren inmiddels 20 procent beter dan bedrijven die afwachten. Oliemaatschappijen anticiperen - stiekem of openlijk - op hoge CO2 prijzen, beleggers als Rockefeller en de pensioenfondsen willen niet meer investeren in fossiel, energiebedrijven worden opgesplitst in duurzaam en fossiel, en wereldwijd ontstaat een massabeweging om geld uit de fossiele sector terug te trekken. Voorbeelden van duurzame voorlopers zijn DSM, AkzoNobel en Philips. Waar grote bedrijven volop bezig zijn met een aktief klimaatbeleid. In Nederland twijfelen de VVD en de PVV nog altijd aan de opwarming van de aarde en het menselijk aandeel daarin.

Helma Neppérus heeft zich regelmatig laten horen naar aanleiding van "Climategate", het in opspraak geraakte IPCC om hun onzuivere manier van onderzoek naar het veranderende klimaat.Moet het IPCC nog wel serieus genomen worden? Moet global warming nog wel serieus genomen worden? En is het verantwoord de belastingbetaler miljarden te laten betalen voor een vermoeden waarvan de bewijzen nu op losse schroeven lijken te staan?"We moeten stoppen met paniek over de opwarming van de aarde en stoppen met het geven van geld aan een onbewezen klimaathype", zo schrijft de PVV

De Kleine Aarde

Joomla SEF URLs by Artio
Our website is protected by DMC Firewall!