Mijnheerleer: specialist in leren woonaccessoires

Leren plankdragers  Meneerleer.nl

 

MeneerLeer.nl is een echte specialist in leren woonaccessoires die oog heeft voor product en klant. Bij MeneerLeer.nl draait alles om liefde en passie en dat is terug te zien in de handgemaakte en op ambachtelijke wijze vervaardigde producten. 

MeneerLeer.nl is constant in beweging en reist de hele wereld rond om zijn productgroepen te blijven actualiseren en zijn assortiment te verbreden. Dit geeft publishers de kans om continu nieuwe en verrassende campagnes te kunnen voeren en optimaal te kunnen profiteren van de groei van MeneerLeer.nl. 

Niet alleen het groeiend aanbod van producten maar ook de liefde voor de klant van MeneerLeer.nl geeft goede mogelijkheden voor publishers. Daarom wordt er niet gewerkt met standaard openingstijden. Dit geeft potentiele klanten de mogelijkheid om ook in de avonduren of in het weekend vragen te stellen door bijvoorbeeld het gebruik van de live chat. Op deze wijze wordt er snel ingespeeld op de consumentenbehoefte en wordt de klant snel van de gewenste informatie voorzien, waardoor de klant sneller overgaat tot aankoop.

Assortiment

0
0
0
s2smodern

natuurverf en andere producten op het gebied van duurzame woondecoratie.

Groen verven is dé nieuwste trend op het gebied van duurzaamheid. De Natuurverf webshop is al 10 jaar een betrouwbare leverancier van de beste merken natuurverf en andere producten op het gebied van duurzame woondecoratie. Draag jouw steentje bij aan een duurzamere wereld en plaats de banner van de natuurverf webshop op jouw website!!

Waarom het affiliateprogramma van de Natuurverf Webshop:
De markt voor duurzame bouwproducten is een snel groeiende markt. Vandaar dat de Natuurverf webshop voortdurend op zoek is naar nieuwe afzetmogelijkheden voor haar groene productlijnen
De Natuurverf webshop biedt:
• Een ruim assortiment met unieke producten (exclusieve verkooprechten in Nederland)
• Innovatieve en trendy productlijnen
• Snelle levering door heel Nederland
• Snelle orderafhandeling
• Verdienen met de Natuurverf webshop kan al snel; je hebt kans op veel orders met een gemiddeld hoog orderbedrag vanwege de hoogwaardige producten.

Assortiment

Naar Natuurverfwebshop

Aanbiedingen Natuurverfwebshop

0
0
0
s2smodern

Waschbär eco-shop SALE – Eindspurt!

Waschbär - ECO-SHOP

 

 
 
SALE – Eindspurt!
 
SALE – Damesmode
SALE – Herenmode
SALE – Ondermode
SALE – Schoenen

Nu bestelle n >

Nu bestellen >

Nu bestellen >

Nu bestellen >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
0
0
0
s2smodern

Vandebron haalde een score van 9,3 bij Rank-a-brand een goede groene keuze dus!

 

Duurzame ernergie rechtstreeks van de bron

van Rank-a-Brand Vandebron is nieuw in de ranking en behaalt direct het A-label in het Onderzoek Duurzaamheid Energieleveranciers dat is opgezet door De Consumentenbond, Greenpeace, Hivos, Natuur & Milieu, WISE en de WNF. Vandebron heeft een score van 9,3 gehaald. Groene energie van Vandebron is dus een goede groene keuze!

Vandebron zet de bestaande energiemarkt op zijn kop, net zoals andere markten die ook ontwricht worden door nieuwe spelers als Uber, Airbnb, Spotify en Blendle. Vandebron geeft onafhankelijke producenten van duurzame energie, zoals een boer met een windmolen, de mogelijkheid om energie rechtstreeks te verkopen aan de alledaagse consument (wij allemaal dus), zonder tussenkomst van een energiebedrijf.

Naar Vandebron.nl

 

Vandebron zet de bestaande energiemarkt op zijn kop, net zoals andere markten die ook ontwricht worden door nieuwe spelers als Uber, Airbnb, Spotify en Blendle. Vandebron geeft onafhankelijke producenten van duurzame energie, zoals een boer met een windmolen, de mogelijkheid om energie rechtstreeks te verkopen aan de alledaagse consument (wij allemaal dus), zonder tussenkomst van een energiebedrijf.

 

Dat klinkt logisch, maar zo werkt het niet in Nederland. Grote energiebedrijven blijven investeren in fossiele opwek, terwijl ze met buitenlandse certificaten hun grijze stroom vergroenen. Zo gaat ieder jaar een miljard euro die wij aan groene stroom besteden letterlijk in rook op.

 

Dat kan anders, want er is voldoende zon en wind, biomassa en water, en er zijn genoeg mensen die daar energie van maken. Daarom bestaat Vandebron: Wij geven iedereen de mogelijkheid zelf energie te verkopen en te kopen, zonder tussenkomst van zo'n groot energiebedrijf.

 

In 2012 werd in Nederland 30% van alle elektriciteit als groene stroom verkocht. Maar nog geen 10% van alle in Nederland geproduceerde elektriciteit komt uit hernieuwbare bronnen als wind, zon en biomassa. Iets klopt niet. Waar komt al die groene stroom dan vandaan? Grijze stroom wordt in Nederland als groen verkocht. Dat is toegestaan omdat er een systeem is ontwikkeld van handel in Garanties van Oorsprong (GvO's). Bijna alle Europese landen zijn aangesloten bij het GvO-systeem. Ook Noorwegen, waar al jaren groene stroom wordt opgewekt d.m.v. stuwmeren. Handelaren kunnen certificaten door heel Europa vrij aan elkaar verkopen. Het tekort aan groene stroom in Nederland kan dus opgevangen worden door GvO's uit het buitenland te kopen. Er komt in Nederland dus geen windmolen of zonnepaneel bij. De manier waarop de grote energiebedrijven groene stroom verkopen is superondoorzichtig. Vaak gaat het om grijze stroom uit gas- of kolencentrales. Door groene certificaten bij te kopen in bijvoorbeeld Noorwegen, kan die stroom toch als groen worden verkocht. Vandebron biedt een platform waarop je als consument rechtstreeks groene stroom kunt kopen van de producent, zodat je zeker weet dat het groen is.

 

 

Waarom is de import van GvO's een probleem?

 

De groene stroom die in Noorwegen wordt geproduceerd, wordt daar op het hoogspanningsnet gezet en hoogstwaarschijnlijk gewoon gebruikt door Noorse consumenten. Omdat de Noren van oudsher gewend zijn om uitsluitend groene stroom te gebruiken, interesseert zich daar bijna niemand voor het GvO-systeem. De meeste Noren kan het weinig schelen dat hun groene stroom certificaten massaal naar Nederland worden verkocht. Maar strikt genomen houden de Noren nog maar weinig groene stroom over voor zichzelf - op papier dan. In de Noorse fjorden draaien al sinds 80 jaar vele waterkrachtcentrales die ontzettend veel duurzame elektriciteit produceren, meer zelfs dan wat er in het land zelf opgemaakt kan worden. Nederlandse elektriciteitsleveranciers kopen graag (en massaal) GvO's bij Noorse waterkrachtcentrales. Omdat in Noorwegen zelf weinig vraag naar deze GvO's is zijn ze spotgoedkoop.

 

Wat is Vandebron?
Vandebron is de eerste online marktplaats waar je duurzame energie rechtstreeks van de bron koopt. Hierdoor weet je precies waar je stroom vandaan komt en waar je geld naartoe gaat. Bovendien kies je zelf je energiebron. Je hebt keuze uit wind-, water-, bio- en zonne-energie. Omdat de levering van stroom via het nationale elektriciteitsnet gaat, ben je 100% stroomzeker, ook als het niet waait. Vandebron is gebruiksvriendelijk; wij regelen de overstap van je huidige leverancier en je gegevens zijn transparant en inzichtelijk vermeld in jouw persoonlijke profiel.

 

Waarom is Vandebron anders dan andere energieleveranciers?
De meeste energiebedrijven hebben een dubbel verdienmodel; ze verdienen aan een maandelijks bedrag (het vastrecht) én ze pakken een marge op het verbruik van energie. Ze maken winst op de stroom die je verbruikt, dus hebben ze er baat bij meer stroom te verkopen. Vandebron verdient alleen aan de vaste abonnementskosten van € 5 per maand per product (dit is vergelijkbaar met het vastrecht dat je nu ook al aan je oude energieleverancier betaalt). Hierdoor hebben we er geen baat bij als je meer verbruikt. Integendeel, een lagere stroomrekening voor jou is ook in ons voordeel; als onze klanten minder stroom verbruiken, kunnen we meer klanten op een bron aansluiten. Bovendien weet je bij Vandebron waar je energie vandaan komt en dat die volledig groen is.

Naar Vandebron

 

 

0
0
0
s2smodern

Drink voortaan kraanwater uit de ONEforONE Waterfles. En help iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater.

oneforone letters

Bij ONEforONE Energie krijgt de consument groene energie met korting van Greenchoice. En ONEforONE sponsort namens de klant zonne-energie voor een gezin in Afrika. Zónder dat de klant hier extra voor betaalt. Daarnaast heeft ONEforONE Energie nog andere voordelen, zoals:
• Korting tot €200,- per jaar;
• Eenvoudig overstappen;
• Direct kosteloos opzeggen;
• Één overzichtelijk jaarnota;
• Als beste getest;
• Betrouwbare levering;
• Uitstekende service.

De groene energie wordt geleverd door onze partner Greenchoice. Uit onderzoeken van o.a. de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis komt Greenchoice telkens weer als beste en goedkoopste naar voren.


De ONEforONE Waterfles is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic. En per verkochte fles wordt een leven lang schoon drinkwater gesponsord voor iemand in Afrika.

De waterfles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is daarom sterk, licht en recyclebaar. Het unieke design maakt de fles zowel duurzaam als functioneel.

De 500ml fles kost €15,95 (de 350ml fles €14,95), en is verkrijgbaar in 2 kleuren en 2 maten, en wordt standaard geleverd met een sportdop. Verder kunnen ook drie andere type doppen worden besteld, waaronder de populaire speen voor kleine kinderen!

waterfles assortiment

0
0
0
s2smodern

Waschbär Nieuw! Beddengoed, woondekens, badmatten etc.

 Bio-damast beddengoedcollectie
Bio-Damast-Bettwäsche-Programm

Bio-damast

.....................................................

Ons damast uit biologisch katoen is erg indrukwekkend dankzij de luxurieuze look met zijdeachtige glans. De uitvoerige weeftechniek met atlasbinding creëert elegante, glanzende patronen. Het ademende weefsel ondersteunt een uitgebalanceerd slaapklimaat, is buitengewoon duurzaam en eenvoudig te reinigen.

Damast gordijnen

Bijpassende gordijnen
vind je hier

Bio-renforcé

.................................................................................

Ons bio-renforcé beddengoed is een middelfijn, zeer sterk linnen weefsel. Het is bijzonder absorberend en werkt temperatuurregulerend.

Top kwaliteit, prachtige patronen, actuele pastelkleuren - bij deze uitzonderlijke beddengoedcollectie is het moeilijk een keuze te maken.

Renforcé beddengoedset

Renforcé beddengoedset

Met opvallend mooi kleurverloop en prachtige oriëntaalse versieringen.

vanaf € 39,95

nu bekijken
 
 
Renforcé beddengoedset

Renforcé beddengoedset

In ruitdessin met fantastisch patrooneffect - als een caleidoscoop in prachtige pasteltinten.

vanaf € 39,95

nu bekijken
 
Renforcé beddengoedset

Renforcé beddengoedset

Modern aangepaste ruit met effectvolle schaduwspellen. 3D-effect in bijzonder actuele kleuren.

vanaf € 39,95

nu bekijken
 
 
Renforcé beddengoedset

Renforcé beddengoedset

Speelse arabesken gecombineerd met heldere grafische lijnen bieden een mooi contrast!

vanaf € 39,95

nu bekijken
 

 

Lekker thuis in een nieuw design!

Bio-woondeken

Bio-woondeken

Prachtige patchwork-look in mooie natuurlijke tinten. In biologische kwaliteit, aangenaam licht, pluizig zacht en behaaglijk warm.

€ 49,95

nu bekijken
 
Bio-woondeken

Bio-woondeken

Opvallend mooi met driehoekige ruitjes in een heldere en elegante kleurstelling. Houdt behaaglijk warm en is pluizig zacht.

€ 49,95

nu bekijken
 
Bio-woondeken

Bio-woondeken

Deze aangenaam lichte deken valt op door de uitdrukkingsvolle ruitenmozaïek en flanelzachte stof.

€ 49,95

nu bekijken
 

 

Frisse wind door de badkamer!

Bio-badkamermat

Bio-badkamermat

Met twee goede kanten: bewust sober en elegant, met aangenaam zacht materiaal in mooie, klassieke natuurlijke tinten.

vanaf € 24,95

nu bekijken
 
 
Bio-badkamermat

Bio-badkamermat

Hoogpolig en heerlijk zacht, hier zakken je voeten heerlijk in weg. Achterkant met antisliplaag.

vanaf € 49,95

nu bekijken
 

Het Waschbär assortiment

Naar Waschbär

0
0
0
s2smodern

Behalve zonnepanelen zijn er meer toepassingen om zonlicht en warmte om te zetten in duurzame energie in huis

Zonneenergie

In Nederland schijnt de zon voldoende om zonneboilers en zonnepanelen te laten werken. Zonne-energie is oneindig beschikbaar. Bij gebruik van zonne-energie komen er ook nauwelijks milieubelastende stoffen vrij, zoals CO2. Daarom is zonne-energie duurzaam.

0
0
0
s2smodern

Sjoemelstroom: groene stroom die niet groen is

Er zijn veel mensen die groene stroom kopen. Naar verhouding groeit de productie van groene stroom in Nederland niet mee. Er wordt op grote schaalt gehandeld in Garanties van Oorsprong (GvO's), certificaten die grotendeels afkomstig zijn van Noorse waterkrachtcentrales.
Daarmee wordt grijze stroom groen gemaakt.
GeïmporteerdeGaranties van Oorsprong [GvO's] worden op grijze stroom afkomstig van Nederlandse fossiele centrales 'geplakt' en zo ontstaat er een haast onbeperkte hoeveelheid goedkope groene stroom. De marketingafdelingen van de Nederlandse energieleveranciers gaan met die groene stroom aan de slag en wekken graag de suggestie dat consumenten 'iets goeds voor het milieu doen' door groene stroom af te nemen. Maar in vele gevallen is dat een farce. Zelfs het CBS vermeldt in haar publicatie 'Hernieuwbare Energie in Nederland' dat de keuze van de consument voor groene stroom waarschijnlijk geen effect gehad heeft op de productie van meer groene stroom.
vandebronVandebron zet de bestaande energiemarkt op zijn kop, net zoals andere markten die ook ontwricht worden door nieuwe spelers als Uber, Airbnb, Spotify en Blendle. Vandebron geeft onafhankelijke producenten van duurzame energie, zoals een boer met een windmolen, de mogelijkheid om energie rechtstreeks te verkopen aan de alledaagse consument (wij allemaal dus), zonder tussenkomst van een energiebedrijf. Op deze manier weet je 100% zeker dat je groene stroom koopt.
Kies je voor Vandebron als energieleverancier, dan komt je geld direct bij een lokale, schone energiebron terecht. Zo maakt jouw keuze echt een verschil. Jij bepaalt dus of je een energiebron helpt om meer te investeren in duurzame energie óf dat je een energiebedrijf helpt om meer winst te maken. Makkelijke keuze toch?
Bovendien ben je vaak goedkoper uit, en je weet zeker dat je geld goed terecht komt. Kies bij overzicht boeren de leverancier die je het beste past

Overzicht boeren

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!