Leren plankdragers  Meneerleer.nl

 

MeneerLeer.nl is een echte specialist in leren woonaccessoires die oog heeft voor product en klant. Bij MeneerLeer.nl draait alles om liefde en passie en dat is terug te zien in de handgemaakte en op ambachtelijke wijze vervaardigde producten. 

MeneerLeer.nl is constant in beweging en reist de hele wereld rond om zijn productgroepen te blijven actualiseren en zijn assortiment te verbreden. Dit geeft publishers de kans om continu nieuwe en verrassende campagnes te kunnen voeren en optimaal te kunnen profiteren van de groei van MeneerLeer.nl. 

Niet alleen het groeiend aanbod van producten maar ook de liefde voor de klant van MeneerLeer.nl geeft goede mogelijkheden voor publishers. Daarom wordt er niet gewerkt met standaard openingstijden. Dit geeft potentiele klanten de mogelijkheid om ook in de avonduren of in het weekend vragen te stellen door bijvoorbeeld het gebruik van de live chat. Op deze wijze wordt er snel ingespeeld op de consumentenbehoefte en wordt de klant snel van de gewenste informatie voorzien, waardoor de klant sneller overgaat tot aankoop.

Assortiment

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd