Groen.Duurzaam evenementen

Duurzame winkelgids

Toon #
Weblink morethanhip

MoreThanHip XXL-hangmat: (h)eerlijk relaxen in een lichtgewicht hangmat

MoreThanHip is hét adres voor eco- en fair design mode- en woonaccessoires. MoreThanHip biedt een breed assortiment hippe tassen en ook accessoires zoals riemen, portemonnees en portefeuilles of sieraden zoals armbanden en halskettingen. En interieurartikelen zoals vazen en schalen, maar ook hangmatten. Bij alle artikelen staat het design voorop. Internationaal design én Nederlands design. Maar achter het stijlvolle uiterlijk zit altijd een positieve boodschap. Ieder product dat MoreThanHip verkoopt, heeft namelijk één of meer van de volgende kenmerken: Fair Trade, recycling, handwerk of een combinatie daarvan. MoreThanHip is exclusief distributeur in de Benelux van de labels Sourced, Da-Lata, Aura Que en reWrap. Daarnaast voeren wij een aantal eigen labels: Re3 autoband tassen, Justo semi-eco leren tassen, Joyas tagua sieraden en MoreThanHip reishangmatten.

Naar MoreThanHip for stylish eco & fair design

Assortiment

56
Weblink milieuvriendelijke producten van BespaarBazaar

BespaarBazaar.nl

Met de milieuvriendelijke producten van BespaarBazaar laten we u graag een (eerste) stap zetten naar een duurzame levensstijl. Energie besparen, meer comfort ervaren én hip zijn gaan heel goed samen.

BespaarBazaar.nl
Zet samen met ons een (eerste) stap naar een duurzame levensstijl. U kunt dit doen door energiebesparende producten voor in huis van BespaarBazaar te gebruiken. Ervaar meer comfort met onze hippe en energiebesparende producten.

De duurzame producten in ons assortiment zijn investeringen die u snel terugverdient. Dit komt doordat onze producten goed worden geselecteerd op de volgende eisen:
- het op een eerlijke manier geproduceerd is, met respect voor Mens en Milieu;
- rekening is gehouden met de herbruikbaarheid na einde levensduur;
- het product op milieuvriendelijke wijze verpakt is.

Voor deze campagne is een productfeed beschikbaar met 438 producten.

Top 10 meest verkochte producten
1. Ecoballs wasbollen
2. Dryerballs
3. Douchetimer
4. Go Green stekkerdoos
5. Stanby killer TV
6. Sun Jar Wekpot
7. Murano Globe Aqua (Sonar tuinverlichting)
8. Oplader op zonne energie
9. Leesdeken met mouwen
10. Dreamflyer wensballon 

 

Naar Bespaar Bazaar     Assortiment

46
Weblink Waschbär eco-shop

Sjieke natuurmode en praktische huishoudelijke hulpen uit Waschbär eco-shop

Waschbär - natuurlijk is beter! Onder dit motto verkopen wij een ruim assortiment van schoenen, kleding, cosmetica, tuinartikelen, kindermode, meubels en huishoudelijke artikelen. Hier kun je heerlijk winkelen, want bij ons ben je verzekerd van mooie producten die gemaakt worden onder eerlijke omstandigheden. We hechten veel waarde aan eerlijkheid, duurzaamheid en bescherming van het milieu – en dat bij alle producten die wij aanbieden in onze shop. Of het nu mode, huishouden of tuin is: wij vertrouwen op de natuur!

0

Subcategorieën

348b265adefeac6d196eaafdd9e82f34cf1c996a438db02a0595718c6eaafdd9e82f34cf1c996afc334c15a4db2fea7b7f67cf458785e5ac0d1de1e93ec280348b265adefeac6d19b2b94cde38e30ec534438db02a0e25bc58a63b6e96f63ed72
Our website is protected by DMC Firewall!