Feel good producten met een eerlijk verhaal

Kenko is een online boetiek waar je makkelijk en snel al je favoriete feel good producten kan kopen op één plek. Kenko betekent in het Japans “gezond”. Françoise en Eveline, oprichtsters van Kenko, zoeken wereldwijd naar de beste natuurlijke producten die hen overtuigen van hun krachtige werking. De ingrediënten worden zorgvuldig onderzocht, daarnaast testen zij ieder product zelf. Ook is het belangrijk dat de producten er geweldig uitzien. Door de natuurlijke uitstaling verdienen ze een mooie plek in je interieur! Kenko is vanaf nu het vaste adres voor alle duurzame, gezonde cadeaus! Waarom Kenko? Feel good producten met een eerlijk verhaal Het aanbod aan natuurlijke producten is groter dan ooit! Met het groeiend aanbod aan natuurlijke producten, groeit ook de onduidelijkheid rondom deze producten. Wat zit er eigenlijk in je favoriete producten, hoe en waar worden de producten geproduceerd en wat is het effect van deze producten? De dames achter Kenko misten de “echte” verhalen achter producten en deze verhalen delen zij graag met iedereen. Kenko assortiment Het assortiment bestaat uit verschillende soorten thee, verantwoorde tussendoortjes, natuurlijke cosmetica en groene accessoires. Een groot gedeelte van het assortiment is ook biologisch, glutenvrij en vegan. Bij elk product is informatie terug te vinden over het productieproces, waar het vandaan komt en welke ingrediënten het bevat. Kenko wil het productieproces volledig transparant maken! Voorop staat dat het product goed is voor mens, dier en natuur. Alle producten zijn met veel liefde gemaakt.

Assortiment

Naar Kenko

hoogwaardige voedingssupplementen voor de professionele markt (medisch specialisten, artsen en therapeuten).

oogwaardige voedingssupplementen voor de professionele markt (medisch specialisten, artsen en therapeuten).

Al meer dan 8 jaar ontwikkelt en produceert Perfect Health hoogwaardige voedingssupplementen voor de professionele markt (medisch specialisten, artsen en therapeuten). De criteria in dit segment zijn heel hoog. Uiteraard is het van grootste belang dat de producten gebaseerd zijn op grootschalig wetenschappelijk onderzoek, maar nog veel belangrijker is dat de producten in de praktijk ook aantoonbaar werken. De meeste producten worden op basis van diagnostiek onderzoek ingezet, ofwel er is sprake van meten is weten. Op basis van het jarenlange trackrecord kan vastgesteld worden dat de voedingssupplementen van Perfect Health aan deze kwaliteitscriteria voldoen.

Perfect Health maakt uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten, in meest optimale doseringen en juiste verhoudingen. Voor het onderscheid en indien het werking van een product significant verbeterd wordt er gebruik gemaakt van gepatenteerde keurmerk ingrediënten. Veel producten bestaan uit zeer complete samenstellingen, waardoor voorkomen wordt dat voor elk wissewasje een ander duur product moet worden aangeschaft. Deze kwaliteit voedingssupplementen vind men dan ook niet snel bij andere aanbieders, en zeker niet voor deze prijzen.

Het assortiment bestaat momenteel uit producten voor : basis/weerstand, hart en bloedvaten, botten, spieren en gewrichten, darmen -maag, hersenen, urinewegen en blaas. 

Tot voor kort waren deze voedingssupplementen alleen op voorschrift van gezondheidsprofessionals te verkrijgen. Perfect Health heeft besloten dat de voedingssupplementen voor een breed publiek toegankelijk moeten zijn. Iedereen moet immers de mogelijkheid hebben om het best mogelijke voor hun gezondheid te kunnen doen. 

Assortiment

Naar Perfect Health

Fris en vitaal de lente in!

waschbear-voorjaar

 

Naar  deze keuken machine

Rawfood & Superfoods

Unlimitedhealth.nl is 16 jaar geleden opgericht en was de eerste partij in Nederland die iets met raw- en superfoods hebben gedaan. Unlimitedhealth.nl heeft zodoende al jarenlang ervaring met deze tak van voeding. Unlimitedhealth.nl onderscheidt zich door het enorme en vooral unieke aanbod in supplementen, superfoods en alles wat er nodig is voor een gezonde 'lifestyle'. Alles is veganistisch, veelal biologisch en zonder toevoegingen. Tevens heeft Unlimitedhealth.nl ook een groot gluten/lactose vrij assortiment. Het totale assortiment bestaat uit ongeveer 1800 unieke producten.

Assortiment

Naar Unlimited health

huismiddel tipnr 1: Augurkensap helpt prima tegen zonnebrand

Verbrand-door-de-zonTe lang in de zon gezeten en rood verbrand?augurkensap-1024x768

Maak een katoenen doek nat met augurkensap en smeer de huid daarmee goed in. Het geeft direct verlichting.

Heerlijk ontspannen na een drukke, hectische dag, dat wil toch iedereen?

zoutkristalset

#TTIP: nieuwe ggo's zijn géén ggo's meer

Alarm! De zadenmultinationals beseffen dat GGO (Genetisch Gemanipuleerde Organismen - GMO in het Engels) een te beladen...

Posted by Ecotuinweetjes on dinsdag 7 juli 2015

Het verzachten van een muggenbeet op een natuurlijke en goedkope manier

citroenCitroen

Snijd een citroen in plakjes en leg een plakje op elke muggenbult. Het sap verlicht de jeuk. 

Aspirine

Maak een aspirine fijn en voeg een beetje water toe. Zo maak je een pasta die je op de muggenbult kunt smeren.

Tandpasta

Smeer een beetje tandpasta met pepermunt op de plek waar je gestoken bent.

Zout

Maak de huid waar de muggenbult zit vochtig en scrub vervolgens met keukenzout.

Banaan

De binnenkant van een bananenschil helpt tegen de jeuk van een muggenbeet. Wrijf met de binnenkant van de schil over de bult.

Lavendelolie

Een mixje van lavendelolie en tea tree olie ruikt niet alleen lekker, het werkt ook. Smeer een beetje van de olie mix op de huid.

Laten we onze ziel niet verkopen aan omstreden handelsverdrag #TTIP

Stop TTIP

Volgens de voorstanders dient het TTIP handelsverdrag vooral het wegnemen van allerlei praktische hobbels die de handel tussen Europa en de VS in de weg zitten. Maar de gelijkschakeling van de handelsvoorwaarden kan er ook toe leiden dat Europese rechten van consumenten worden aangetast en dat Amerikaanse bedrijven allerlei regels ter bescherming van de gezondheid en de veiligheid in Europa eenvoudig aan hun laars kunnen lappen. Zo wordt ter wille van de vrijhandel een loopje genomen met de Europese en de nationale democratie.

Amerikaanse bedrijven kunnen op basis van TTIP de EU kunnen dwingen nu nog verboden chemische producten in voedsel toe te staan omdat ze in de VS ook zijn toegestaan. 

De ISDS-clausule in het verdrag roept veel weerstand op. Deze clausule ontneemt nationale rechtbanken het recht om disputen tussen handelsstaten en bedrijven uit te zoeken. In plaats daarvan worden geschillen achter gesloten deuren uitgevochten tussen een advocaat van het betreffende bedrijf, een advocaat van de lidstaat en een aangewezen advocaat. Om een voorbeeld te noemen: als Nederland niet wil dat een Amerikaans bedrijf in chloor gewassen kippenfilets verkoopt, dan kan dit bedrijf de Nederlandse staat aanklagen. Dit geschil wordt vervolgens achter gesloten deuren uitgevochten waarbij de kans groot is dat de Nederlandse staat een boete wordt opgelegd. Dit geldt voor veel meer producten en diensten die in de VS toegestaan zijn en hier niet. Mogelijk moeten wij dan naast chloorkippen ook fracking om schaliegas of nieuwe soorten genetisch gemodificeerd voedsel toestaan.

Volgens Duitsland gaan dergelijke clausules te ver. De Minister zal geen verdere privatisering of liberalisering in het verdrag accepteren. Mocht het wel zo ver komen, dan trekt Duitsland de stekker er uit.

Europese wetten beschermen ons tegen genetisch gemanipuleerd voedsel, chloorkippen en schaliegas.

De Amerikaanse wet- en regelgeving geeft beduidend minder bescherming dan de Europese. De voorgenomen harmonisering van regelgeving betekent dat het Europese niveau van consumentenbescherming sterk in zal boeten, bijvoorbeeld op het gebied van marktoegang voor genetisch gemodificeerde organismen, hormoonvlees en met chloor ontsmette kip.

 

Het handelsverdrag (TTIP) met VS bedreigt Nederlands schaliegasverbod


Een nieuw handelsverdrag (TTIP) tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten, waarover  in Brussel wordt onderhandeld, kan een Nederlands schaliegasverbod in de weg gaan staan. Dat blijkt uit een rapport van Friends of the Earth Europe. Als de Nederlandse overheid een schaliegasverbod doorvoert, krijgen Amerikaanse schaliegasbedrijven straks wellicht op basis van het verdrag het recht om Nederland aan te klagen en schadevergoedingen te eisen voor misgelopen winsten.

Teken de petitie tegen de TTIP

Teken de petitie tegen de TTIP

Subcategorieën

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!