hoogwaardige voedingssupplementen voor de professionele markt (medisch specialisten, artsen en therapeuten).

oogwaardige voedingssupplementen voor de professionele markt (medisch specialisten, artsen en therapeuten).

Al meer dan 8 jaar ontwikkelt en produceert Perfect Health hoogwaardige voedingssupplementen voor de professionele markt (medisch specialisten, artsen en therapeuten). De criteria in dit segment zijn heel hoog. Uiteraard is het van grootste belang dat de producten gebaseerd zijn op grootschalig wetenschappelijk onderzoek, maar nog veel belangrijker is dat de producten in de praktijk ook aantoonbaar werken. De meeste producten worden op basis van diagnostiek onderzoek ingezet, ofwel er is sprake van meten is weten. Op basis van het jarenlange trackrecord kan vastgesteld worden dat de voedingssupplementen van Perfect Health aan deze kwaliteitscriteria voldoen.

Perfect Health maakt uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten, in meest optimale doseringen en juiste verhoudingen. Voor het onderscheid en indien het werking van een product significant verbeterd wordt er gebruik gemaakt van gepatenteerde keurmerk ingrediënten. Veel producten bestaan uit zeer complete samenstellingen, waardoor voorkomen wordt dat voor elk wissewasje een ander duur product moet worden aangeschaft. Deze kwaliteit voedingssupplementen vind men dan ook niet snel bij andere aanbieders, en zeker niet voor deze prijzen.

Het assortiment bestaat momenteel uit producten voor : basis/weerstand, hart en bloedvaten, botten, spieren en gewrichten, darmen -maag, hersenen, urinewegen en blaas. 

Tot voor kort waren deze voedingssupplementen alleen op voorschrift van gezondheidsprofessionals te verkrijgen. Perfect Health heeft besloten dat de voedingssupplementen voor een breed publiek toegankelijk moeten zijn. Iedereen moet immers de mogelijkheid hebben om het best mogelijke voor hun gezondheid te kunnen doen. 

Assortiment

Naar Perfect Health

0
0
0
s2sdefault

Fris en vitaal de lente in!

waschbear-voorjaar

 

Naar  deze keuken machine

0
0
0
s2sdefault

Rawfood & Superfoods

Unlimitedhealth.nl is 16 jaar geleden opgericht en was de eerste partij in Nederland die iets met raw- en superfoods hebben gedaan. Unlimitedhealth.nl heeft zodoende al jarenlang ervaring met deze tak van voeding. Unlimitedhealth.nl onderscheidt zich door het enorme en vooral unieke aanbod in supplementen, superfoods en alles wat er nodig is voor een gezonde 'lifestyle'. Alles is veganistisch, veelal biologisch en zonder toevoegingen. Tevens heeft Unlimitedhealth.nl ook een groot gluten/lactose vrij assortiment. Het totale assortiment bestaat uit ongeveer 1800 unieke producten.

Assortiment

Naar Unlimited health

0
0
0
s2sdefault

huismiddel tipnr 1: Augurkensap helpt prima tegen zonnebrand

Verbrand-door-de-zonTe lang in de zon gezeten en rood verbrand?augurkensap-1024x768

Maak een katoenen doek nat met augurkensap en smeer de huid daarmee goed in. Het geeft direct verlichting.

0
0
0
s2sdefault

Heerlijk ontspannen na een drukke, hectische dag, dat wil toch iedereen?

zoutkristalset

0
0
0
s2sdefault

#TTIP: nieuwe ggo's zijn géén ggo's meer

Alarm! De zadenmultinationals beseffen dat GGO (Genetisch Gemanipuleerde Organismen - GMO in het Engels) een te beladen...

Posted by Ecotuinweetjes on dinsdag 7 juli 2015

0
0
0
s2sdefault

Het verzachten van een muggenbeet op een natuurlijke en goedkope manier

citroenCitroen

Snijd een citroen in plakjes en leg een plakje op elke muggenbult. Het sap verlicht de jeuk. 

Aspirine

Maak een aspirine fijn en voeg een beetje water toe. Zo maak je een pasta die je op de muggenbult kunt smeren.

Tandpasta

Smeer een beetje tandpasta met pepermunt op de plek waar je gestoken bent.

Zout

Maak de huid waar de muggenbult zit vochtig en scrub vervolgens met keukenzout.

Banaan

De binnenkant van een bananenschil helpt tegen de jeuk van een muggenbeet. Wrijf met de binnenkant van de schil over de bult.

Lavendelolie

Een mixje van lavendelolie en tea tree olie ruikt niet alleen lekker, het werkt ook. Smeer een beetje van de olie mix op de huid.

0
0
0
s2sdefault

Laten we onze ziel niet verkopen aan omstreden handelsverdrag #TTIP

Stop TTIP

Volgens de voorstanders dient het TTIP handelsverdrag vooral het wegnemen van allerlei praktische hobbels die de handel tussen Europa en de VS in de weg zitten. Maar de gelijkschakeling van de handelsvoorwaarden kan er ook toe leiden dat Europese rechten van consumenten worden aangetast en dat Amerikaanse bedrijven allerlei regels ter bescherming van de gezondheid en de veiligheid in Europa eenvoudig aan hun laars kunnen lappen. Zo wordt ter wille van de vrijhandel een loopje genomen met de Europese en de nationale democratie.

Amerikaanse bedrijven kunnen op basis van TTIP de EU kunnen dwingen nu nog verboden chemische producten in voedsel toe te staan omdat ze in de VS ook zijn toegestaan. 

De ISDS-clausule in het verdrag roept veel weerstand op. Deze clausule ontneemt nationale rechtbanken het recht om disputen tussen handelsstaten en bedrijven uit te zoeken. In plaats daarvan worden geschillen achter gesloten deuren uitgevochten tussen een advocaat van het betreffende bedrijf, een advocaat van de lidstaat en een aangewezen advocaat. Om een voorbeeld te noemen: als Nederland niet wil dat een Amerikaans bedrijf in chloor gewassen kippenfilets verkoopt, dan kan dit bedrijf de Nederlandse staat aanklagen. Dit geschil wordt vervolgens achter gesloten deuren uitgevochten waarbij de kans groot is dat de Nederlandse staat een boete wordt opgelegd. Dit geldt voor veel meer producten en diensten die in de VS toegestaan zijn en hier niet. Mogelijk moeten wij dan naast chloorkippen ook fracking om schaliegas of nieuwe soorten genetisch gemodificeerd voedsel toestaan.

Volgens Duitsland gaan dergelijke clausules te ver. De Minister zal geen verdere privatisering of liberalisering in het verdrag accepteren. Mocht het wel zo ver komen, dan trekt Duitsland de stekker er uit.

Europese wetten beschermen ons tegen genetisch gemanipuleerd voedsel, chloorkippen en schaliegas.

De Amerikaanse wet- en regelgeving geeft beduidend minder bescherming dan de Europese. De voorgenomen harmonisering van regelgeving betekent dat het Europese niveau van consumentenbescherming sterk in zal boeten, bijvoorbeeld op het gebied van marktoegang voor genetisch gemodificeerde organismen, hormoonvlees en met chloor ontsmette kip.

 

Het handelsverdrag (TTIP) met VS bedreigt Nederlands schaliegasverbod


Een nieuw handelsverdrag (TTIP) tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten, waarover  in Brussel wordt onderhandeld, kan een Nederlands schaliegasverbod in de weg gaan staan. Dat blijkt uit een rapport van Friends of the Earth Europe. Als de Nederlandse overheid een schaliegasverbod doorvoert, krijgen Amerikaanse schaliegasbedrijven straks wellicht op basis van het verdrag het recht om Nederland aan te klagen en schadevergoedingen te eisen voor misgelopen winsten.

Teken de petitie tegen de TTIP

Teken de petitie tegen de TTIP

0
0
0
s2sdefault

Natuurlijke cosmetica voor optimale schoonheid

Waarom zou je jouw huid en haar onnodig belasten met chemische stoffen? Of producten waarvoor dieren geleden hebben als het ook anders kan? Kies vanaf vandaag voor biologische producten voor je gehele lichamelijke verzorging. Van huid- en haarverzorging tot deodorant aan toe: wij hebben een natuurlijk alternatief. En omdat elk mens andere behoeften heeft, hebben wij aan het hele gezin gedacht. Zelfs aan de allerkleinsten. Naast producten voor de persoonlijke verzorging hebben wij ook alles voor een ecologische schoonmaak in huis. Hiermee wordt je omgeving stralend schoon en het milieu ook minder belast doordat er geen schadelijke chemicaliën aan toegevoegd zijn.

Bewust kiezen voor biologisch

Steeds meer mensen kiezen bewust voor ecologisch om zo een bijdrage te leveren aan een groenere wereld. Wie voor natuurlijke producten kiest bij de persoonlijke verzorging merkt al snel dat de huid er niet alleen jonger, maar ook gezonder uit ziet én aanvoelt. De tere babyhuid blijft zacht als je kiest voor natuurlijke verzorgingsproducten. Wie last heeft van een droge huid na de afwas, stapt het beste over op ecologische schoonmaakmiddelen. Zonder agressieve stoffen maar die even effectief reinigen. Kies vanaf nu voor pure schoonheid van jezelf, je gezin en omgeving.

Waarom kiezen voor Big Green Smile:

De producten zijn geaccrediteerd door een derde instelling, zoals de Soil Association, USDA (United States Department of Agriculture) National Organic Program, Eco Cert of Vegan SocietyMilieuvriendelijk en niet getest op dierenProducten zijn gestoken in mooie ontwerpen en voorzien van uitgebreide beschrijving

Big Green Smile, een bewuste keuze voor natuurlijke producten.

Assortiment     naar Green Smile

0
0
0
s2sdefault

Subcategorieën

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd