Meatfree monday: maissalade metfeta en munt


vleesloos

INGREDIENTEN 2 PERSONEN

 

300 tot 450 g rauwe of gekookte maiskorrels (4 tot 6 kolven) 1 grote of 2 middelgrote rijpe tomaten, in vrij kleine stukjes 110 g feta, verkruimeld 3 el extra vergine olijfolie 30 g verse munt, gehakt zout en versgemalen zwarte peper

 

 

 

Voorbereiding

Gebruik bij voorkeur verse mais; verse mais is veel lekkerder dan mais uit blik. Zelf mais in maisvelden plukken is af te raden, deze mais is meestal bedoeld als veevoer en niet echt lekker.

 

Bereidingswijze

Doe de mais, tomaten en kaas in een slakom. Besprenkel met olijfolie en meng.
Voeg de munt toe en meng deze erdoor. Proef en voeg zout en peper toe. De verse munt kun je ook vervangen door basilicum.

 

 

 

Zie ook:

Meatfree monday: geroosterde pompoen.

Meatfree monday:Vegetarische Spruitjes.

Meatfree monday: Stamppot witlof-uien-roquefort

Meatfree monday: geroosterde pompoen.

Meatfree monday: Venkelgratin

Meatfree monday: Groene curry met koolrabi

 

 

 

Joomla SEF URLs by Artio

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd