Sloophouten dienblad small

Dit sloophouten dienblad is gemaakt van gerecycled hout uit India. Door de originele verf op het sloophout, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled hout uit oude huizen, vissersboten en mooie oude deuren. Elk product is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto.

€ 18.50

lees verder

Woonaccessoires Dienbladen
Product
 

Helios Royal

Helios Royal De Helios Royal is een elegante standaard mét dak voor uw hangstoel. De Helios Royal is speciaal voor de Globo Royal hangstoel. Dankzij de verschillende lagen biedt de Helios Royal maximale stabiliteit en comfort. Het hout dat gebruikt is bij het produceren van de Helios Royal is hout dat is vervaardigd uit duurzame Europese bossen die voldoen aan de eisen van de Forest Steward Counsil (FSC). De FSC zorgt ervoor dat er verantwoord bosbeheer ontstaat. De standaard kan belast worden tot maximaal 200 kilo. De export van Amazonas hangmatten biedt vandaag meer dan 100 werknemers een vaste werkplek. De meerderheid van hen wordt betaald met een salaris van twee tot drie keer het wettelijke minimumloon, die hen en hun families een vast inkomen biedt. Bovendien profiteren zij van sociale werkomstandigheden die men in de landelijke gebieden van Brazilië niet veel tegenkomt, zoals de sociale zekerheid, ziektekostenverzekering en betaalde feestdagen. De kwaliteit van de grondstoffen die Amazonas gebruikt komt overeen met de Europese normen. De milieuvriendelijkheid van de gebruikte kleurstoffen helpt niet alleen de rivieren en beken in Brazilië schoon te houden, maar betekent ook een gezonde werkomgeving voor de werknemers die het katoen verfen. Ook worden oordoppen voor gehoorbescherming gebruikt, die vrijwel nergens anders worden gebruikt. Wij kunnen dus met een gerust hart stellen dat de hangmatten van Amazonas een eerlijk product is! Wilt u meer weten over de Helios Royal? Check de pagina van de producent!

€ 990.00

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Siena Uno Globo

Siena uno De Siena Uno is een mooie 1 persoonsstoel die verkrijgbaar is in 4 intense prachtige kleuren. Deze zacht gestoffeerde stoel zal fantastisch staan in elk huis of tuin. Het kussen is afneembaar en biedt erg veel comfort. De stoel is gemaakt van FSC-Hout, dit houdt in dat het hout komt uit een bos waarin behoud en verantwoord omgaan met het bos erg hoog in het vaandel staan. Het grote, zacht beklede kussen, die tevens wasbaar is, zorgt voor extra comfort. Deze stoel kan daarnaast maarliefst 150 kilo dragen. Dus waar wacht u nog op? Amazonas Hangmatten zijn al sinds 1995 toegewijd aan het produceren van traditionele Braziliaanse hangmatten van hoge kwaliteit.Ze hebben een eigen productiefaciliteit in het noordoosten van Brazilië. Deze regio is het wereldbekende centrum van de Zuid-Amerikaanse hangmatten industrie.De export van Amazonas hangstoelen voorziet meer dan 100 werknemers van een vaste baan. Ze krijgen twee tot drie keer het minimumloon betaald. Hierdoor hebben zij en hun families een stabiel inkomen.Amazonas maakt gebruik van een eenvoudige techniek om overblijfselen om te zetten in nieuw garen. Omdat de vezels korter zijn dan in het oorspronkelijke proces, worden ze gestabiliseerd door toevoeging van maximaal 15% polyester draden.Amazonas gebruikt alleen materialen die tijdens het verven strikt gecontroleerd worden (bijv. testen op huidgevoeligheid). Door deze manier van produceren helpt Amazonas aan het behoud van de aarde's natuurlijke hulpbronnen en het milieu te beschermen! Beschikbare varianten De Siena Uno is beschikbaar in 3 schitterende kleurvarianten en 1 weatherproof editie: de Siena Uno natura, een prachtige frisse witte stoel. de Siena Uno terracotta, een schitterende rode zomerse stoel voor in je tuin. de Siena Uno green, een frisse groene stoel die je tuin echt opfleurt. de Siena Uno green weatherproof, een mooie groene stoel die bestand is tegen alle weersomstandigheden.

€ 515.00

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Miami Set Aqua

Miami set Aqua De Miami set Aqua van Amazonas onderscheidt zich door de trendy kleur en de twee spreidstokken van 110 cm breed. Deze stokken bieden extra comfort én extra veel ruimte wat relaxen in deze hangmat nog lekkerder maakt. Deze 2-persoons hangmat heeft een ligoppervlakte van 220 bij 120 centimeter. Hiernaast is de hangmat belastbaar tot maximaal 120 kilo. Deze hangmatset is ideaal om even lekker samen, of alleen, helemaal weg te dromen. Het doek van deze hangmat is bovendien erg zacht, het doek is gemaakt van 100% katoen. Genieten dus!   De export van Amazonas hangmatten biedt vandaag meer dan 100 werknemers een vaste baan. De meerderheid van hen wordt betaald met een salaris van twee tot drie keer het wettelijke minimumloon, die hen en hun families een vast inkomen garandeert. Bovendien profiteren zij van sociale werkomstandigheden die men in de landelijke gebieden van Brazilië niet veel tegenkomt, zoals de sociale zekerheid, ziektekostenverzekering en betaalde feestdagen. De kwaliteit van de grondstoffen die Amazonas gebruikt komt overeen met de Europese normen. De milieuvriendelijkheid van de gebruikte kleurstoffen helpt niet alleen de rivieren en beken in Brazilië schoon te houden, maar betekent ook een gezonde werkomgeving voor de werknemers die het katoen verfen. Ook worden oordoppen voor gehoorbescherming gebruikt, die vrijwel nergens anders worden gebruikt. Wij kunnen dus met een gerust hart stellen dat de hangmatten van Amazonas eerlijke producten zijn!   Wilt u meer weten over de Miami Aqua set? Check de pagina van de producent!

€ 235.00

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Sloophouten kapstok 1 haaks

Deze sloophouten kapstok heeft 1 gietijzeren haak en is gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Door de originele verf op deze kapstok, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, vissersboten en mooie oude deuren. Elk product is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto.

€ 11.95

lees verder

Opbergen Kapstokken
Product
 

Reishangmat Moskito Extreme

Reishangmat Moskito Extreme De reishangmat Moskito Extreme is gemaakt van Nylon. Deze reishangmat is geïmpregneerd met speciale TANATEX-chemicaliën. Door deze chemicaliën"en blijft het ongedierte niet alleen buiten je hangmat, maar komen ze ook niet op de hangmat of het net. Ondanks het gebruik van deze chemicaliën is de hangmat veilig voor kinderen en volwassenen. Daarnaast is de hangmat ook nog is hitte-bestendig, wasbaar (de impregnatie blijft tot 50 wasbeurten zitten) en geurloos. Zelfs mensen met een gevoelige huid kunnen zonder problemen de reishangmat Moskito Extreme instappen! De hangmat is ultra licht, slechts 0,6 kg, maar ook erg robuust. De reishangmat Moskito Extreme kan namelijk tot wel 200 kilo dragen en heeft een ligoppervlak van 275x140 cm. Genoeg ruimte dus! De hangmat wordt geleverd in een leuke zwarte opbergzak. Amazonas Hangmatten zijn al vanaf 1995 toegewijd aan het produceren van traditionele Braziliaanse hangmatten van hoog niveau. Ze hebben een eigen productiefaciliteit in het noordoosten van Brazilië. Deze regio is het wereldbekende centrum van de Zuid-Amerikaanse hangmatten industrie.De export van Amazonas hangstoelen voorziet meer dan 100 werknemers van een vaste baan. Ze krijgen twee tot drie keer het minimumloon betaald. Hierdoor hebben hun families en zij een stabiel inkomen. Amazonas maakt gebruik van een eenvoudige techniek om overblijfselen om te zetten in nieuw garen. Omdat de vezels korter zijn dan in het normale proces, worden ze gestabiliseerd door toevoeging van maximaal 15% polyester draden. Amazonas gebruikt alleen materialen die tijdens het verven strikt gecontroleerd worden. Door deze manier van werken, helpt Amazonas aan het behoud van de wereld. De Jungle Tent Pro, een handige tent met een standaard ophangsysteem die over de hangmat heen gehangen kan worden om je te beschermen tegen regen, felle zon en wind. Meer weten over de Moskito Extreme? Check de pagina van de producent

€ 69.90

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!