Hangmat Tropic Dream

Hangmat Tropic dream De hangmat Tropic Dream  is een hangmat die speciaal ontworpen is voor in de buurt van zwembaden en sauna's. De stof waarvan de hangmat is vervaardigd is een stof die erg snel opdroogt en zeer makkelijk schoon te maken is. De hangmat Tropic Dream is dus een erg mooie hangmat om aan de kant van het zwembad neer te zetten, of bij uw sauna. De hangmat heeft een ligoppervlakte van 200 bij 120 centimeter en kan tot maarliefst 180 kilo belast worden. Daarnaast is de hangmat extra stabiel dankzij de spreidstok van 120 centimeter. Dat is pas echt genieten! Amazonas Hangmatten zijn al sinds 1995 toegewijd aan het produceren van traditionele Braziliaanse hangmatten van hoge kwaliteit.Ze hebben een eigen productiefaciliteit in het noordoosten van Brazilië. Deze regio is het wereldbekende centrum van de Zuid-Amerikaanse hangmatten industrie.De export van Amazonas hangstoelen voorziet meer dan 100 werknemers van een vaste baan. Ze krijgen twee tot drie keer het minimumloon betaald. Hierdoor hebben zij en hun families een stabiel inkomen. Amazonas maakt gebruik van een eenvoudige techniek om overblijfselen om te zetten in nieuw garen. Omdat de vezels korter zijn dan in het oorspronkelijke proces, worden ze gestabiliseerd door toevoeging van maximaal 15% polyester draden.Amazonas gebruikt alleen materialen die tijdens het verven strikt gecontroleerd worden (bijv. testen op huidgevoeligheid). Door deze manier van produceren helpt Amazonas aan het behoud van de aarde's natuurlijke hulpbronnen en het milieu te beschermen! Handige accessoires Bij de hangmat Tropic Dream raden wij de volgende accessoires aan: de Apollo standaard, de ideale standaard voor uw Tropic Dream hangmat! Het ophangsysteem Liana, kettipgverlenger voor uw ophangsysteem! Het ophangsysteem Smartrope, ideaal ophangsysteem om uw hangmat buiten op te hangen! Wilt u meer weten over de Tropic Dream? Check de pagina van de producent!

€ 119.00

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Siena Due Globo

Siena Due Globo De Siena Due Globo is een hangstoel geschikt voor twee personen. De hangstoel ademt een en al comfort. Het onderstelsel bestaat uit een ovaalvormig frame dat vervaardigd is van gekeurd sparrenhout. Bovenop dit frame ligt een heerlijk stevig, maar toch vooral een lekker zacht zitkussen. De hangstoel is geschikt voor twee personen en kan tot maximaal 250 kilo dragen. Je kunt heerlijk wegzakken in deze hangstoel waardoor je optimaal kunt genieten. Met het schitterende ontwerp van deze hangstoel is hij een aanwinst voor in je interieur of in je tuin! Amazonas Hangmatten zijn al sinds 1995 toegewijd aan het produceren van traditionele Braziliaanse hangmatten van hoge kwaliteit.Ze hebben een eigen productiefaciliteit in het noordoosten van Brazilië. Deze regio is het wereldbekende centrum van de Zuid-Amerikaanse hangmatten industrie.De export van Amazonas hangstoelen voorziet meer dan 100 werknemers van een vaste werkplek. Ze krijgen twee tot drie maal het minimumloon uitbetaald. Hierdoor hebben zij en hun families een stabiel inkomen.Amazonas maakt gebruik van een eenvoudige techniek om overblijfselen om te zetten in nieuw garen. Omdat de vezels korter zijn dan in het oorspronkelijke proces, worden ze gestabiliseerd door toevoeging van maximaal 15% polyester draden. Amazonas gebruikt alleen materialen die tijdens het verven strikt gecontroleerd worden (bijv. testen op huidgevoeligheid). Door deze manier van produceren helpt Amazonas aan het behoud van de aarde's natuurlijke hulpbronnen en het milieu te beschermen! Beschikbare varianten Van deze hangstoel zijn vier schitterende kleurvariaties beschikbaar: de Siena Due Globo natura, een mooie naturel witte hangmat. de Siena Due Globo green, een echte groene zomerse hangmat. de Siena Due Globo green weatherproof, een groene hangmat die ten alle tijde buiten kan blijven hangen. de Siena Due Globo terracotta, een strakke frisse rode hangmat. Wilt u meer weten over de Siena Due Globo? Check de pagina van de producent

€ 645.00

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Adwa AD 204 EC meter

Adwa AD-204 EC meterPrijs technisch zeer interessant.

Uitstekende garantie.

Resolutie: 0.01.

Nauwkeurigheid: 0,1mS / cm.

Automatische Temperatuur Compensatie.

.....

€ 41.75

lees verder

Meten en regelen
Product
 

Hangmatset American Dream

Hangmatset American dream De hangmat American Dream is geweldig om in te liggen. Alleen het ophangen van uw hangmat kan nog wel eens problemen met zich meebrengen. Je moet het juiste bevestigingssysteem vinden of de juiste standaard, wat soms een hele taak zijn. Daarom is de hangmatset American Dream ideaal! Bij deze hangmatset wordt de hangmatstandaard Apollo en de American Dream hangmat in de kleur grijs geleverd dus hoeft u niet een ophangsysteem of een standaard uit te zoeken. Bij de American Dream wordt een zacht en uitneembaar kussen geleverd. Door dit kussen heeft uw hoofd net een beetje extra ondersteuning, waardoor relaxen in deze hangmat nog comfortabeler is! De Apollo standaard is gemaakt van hout dat vervaardigd is uit duurzame Europese bossen (FSC). De Apollo standaard is gemaakt voor hangmatten met een totale lengte tussen de 250 en 330 centimeter. De American Dream hangmat heeft een totale lengte van 335 centimeter en een ligoppervlakte van 200 bij 120 centimeter. Deze set kan maximaal belast worden tot 160 kilo. Amazonas hangmatten en hangstoelen zijn geweven op een milieuvriendelijke manier van gerecycled draad en zijn geproduceerd in Brazilië. Amazonas maakt gebruik van een speciale techniek om overblijfselen om te zetten in nieuw garen. Omdat de vezels korter zijn dan in het oorspronkelijke proces, worden ze gestabiliseerd door toevoeging van maximaal 15% polyester draden. Amazonas gebruikt alleen materialen die tijdens het verven streng gecontroleerd worden (bijvoorbeeld testen op huidgevoeligheid). Met hun manier van produceren helpt Amazonas mee aan het behoud van de natuurlijke hulpbronnen van de Aarde en beschermen zij het milieu. De export van Amazonas hangstoelen geeft meer dan 100 werknemers van een vaste baan. Ze krijgen 2 tot 3 maal het minimumloon betaald. Hierdoor hebben zij en hun families een stabiel inkomen. Wilt u meer weten over de American Dream set? Check de pagina van de producent!

€ 350.00

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Echinacea Wit

Dit is een witte variant van de populaire Echinacea purpurea (of rode zonnehoed). Echinacea wordt commercieel gekweekt als medicinale plant. De plant wordt veel gebruikt om het immuunsysteem te versterken. In de bloementuin echter is Echinacea een populaire sierplant, met schitterende madeliefachtige bloemen. Echinacea is een uitstekende snijbloem en vult de border mooi op. Daarnaast is deze geliefde tuinplant heel eenvoudig te combineren met andere tuinplanten. Een echte aanwinst dus!Afmeting: 10 x 10 x 30 cm

€ 2.99

lees verder

Echinacea Augustus,september,oktober
Product
 

Tavolino

Tavolino De Tavolino is een prachtige bijzettafel voor uw hangmat of hangstoel. Dankzij de verschillende lagen hout is de Tavolino zeer stabiel en veilig. Het hout dat gebruikt is bij de productie van de Tavolino is hout dat is vervaardigd uit duurzame Europese bossen. Deze bossen voldoen aan de eisen van de Forest Steward Counsil (FSC). Het FSC zorgt ervoor dat er verantwoord bosbeheer ontstaat in de bossen waar zij over gaan. De tafel is 86 cm hoog, 42 cm breed en is van zeer hoge kwaliteit. De perfecte bijzettafel voor bij uw hangmat of hangstoel! Amazonas Hangmatten zijn al sinds 1995 toegewijd aan het produceren van traditionele Braziliaanse hangmatten van hoge kwaliteit.Ze hebben een eigen productiefaciliteit in het noordoosten van Brazilië. Deze regio is het wereldbekende centrum van de Zuid-Amerikaanse hangmatten industrie.De export van Amazonas hangstoelen voorziet meer dan 100 werknemers van een vaste baan. Ze krijgen twee tot drie keer het minimumloon betaald. Hierdoor hebben zij en hun families een stabiel inkomen.Amazonas maakt gebruik van een eenvoudige techniek om overblijfselen om te zetten in nieuw garen. Omdat de vezels korter zijn dan in het oorspronkelijke proces, worden ze gestabiliseerd door toevoeging van maximaal 15% polyester draden.Amazonas gebruikt alleen materialen die tijdens het verven strikt gecontroleerd worden (bijv. testen op huidgevoeligheid). Door deze manier van produceren helpt Amazonas aan het behoud van de aarde's natuurlijke hulpbronnen en het milieu te beschermen! Wilt u meer weten over de Tavolino? Check de pagina van de producent!

€ 149.00

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!