Fertometer EC Meter

De Fertometer is een bemestingsmeter voor potplanten, (moes)tuin en gazon. De hoeveelheid meststoffen in de(pot)grond worden gemeten, vervolgens geeft de Fertometer direkt een bemestingsadvies door middel van een lampje.Steek de pen in de grond en druk op de knop. Als het gele lampje gaat branden moet u bijmesten. Het groene lampje geeft aan dat de bemesting goed is en als het rode lampje brandt mag u niet bijmesten. Kortom: de Fertometer stelt u in staat uw planten optimaal te bemesten.Voor wie is de Fertometer bedoeld?De Fertometer is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van mooie en gezonde potplanten met veel bloemen en/of een goede oogst. Naast voldoende water is een goede bemesting voor planten essentieel en die laat zich niet raden.Welke meststoffen worden gemeten?De hoeveelheid opneembare meststoffen waar de plant over kan beschikken wordt gemeten en direkt vertaald naar een bemestingsadvies. Deze meetbare meststoffen zijn voornamelijk stikstof maar ook alle andere vrij opneembare meststoffen voor de plant zoals fosfor en kalium.Hoe moet u bijmesten?U kunt bijmesten met elke universele meststof voor potplanten. Deze is verkrijgbaar als vloeistof of in vaste vorm. U volgt de aanwijzing op de verpakking en blijft regelmatig controleren met de Fertometer of de bemesting voldoende is.

€ 19.99

lees verder

Zaaien Planten Oogsten
Product
 

BTT HYGROSTAAT ANALOOG Plug Play

HYGROSTAAT ANALOOG Plug & Play alleen voor bevochtiging10 - 80% relatieve luchtvochtigheid.

Plug & Play.

€ 60.95

lees verder

Klimaatbeheersing
Product
 

Reishangmat Padded Colibri

Reishangmat Padded Colibri De reishangmat Padded Colibri is een erg geschikte hangmat voor op reis. De hangmat is gemaakt van parachutestof wat de hangmat extra sterk, licht en comfortabel maakt. Bij de hangmat zit een geïntegreerd ophangsysteem, EasyAdjust, dit ophangsysteem bestaat uit twee polyester touwen en twee SmartHooks. De twee touwen van de EasyAdjust zijn allebei drie meter lang en de twee weerbestendige SmartHooks zijn gemaakt van glasvezelversterkt polyamide. De extra dikke bekleding zorgt voor extra comfort en biedt extra bescherming voor kou en vochtigheid van beneden. De reishangmat Padded Colibri heeft een ligoppervlakte van 250 bij 150 centimeter en is belastbaar tot maximaal 180 kilo. Wilt u zonder zorgen op reis? Koop dan deze hangmat! La Siesta is sinds 1991 gespecialiseerd op de ontwikkeling, de marketing en de verkoop van hoogwaardige hangmatten en hangstoelen. Het bedrijf werd door het echtpaar Grisar opgericht en wordt tegenwoordig gerund door hun drie zoons. Als familiebedrijf hechten zij een hoge waarde aan duurzaamheid, met als ideaal een eerlijke en hechte omgang met mens en natuur. Zij zien de hangmat als wat het al sinds jaar en dag is: Een Zuid-Amerikaans cultuurgoed. Met de productie en export van hangmatten, zoals de Family hangmat Bossanova brengen zij een vleugje Latijn-Amerikaanse lifestyle naar Europa. Beschikbare varianten De reishangmat Padded Colibri is beschikbaar in 2 kleurvariaties: De Colibri Turquoise, een frisse blauwe hangmat. De Colibri Green, een mooie frisse groene hangmat. Bij de Padded Colibri raden wij de volgende accessoires aan voor optimaal comfort!Handige accessoires de Luilak protect spray, deze spray is vuil en waterafstotend en beschermt uw hangmat. de Reishangmat Jungle Tent, deze tent kunt u over uw hangmat heen hangen en zal u beschermen tegen regen, felle zon en hevige wind.

€ 79.90

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Chionodoxa luciliae SC (per 20)

In de Taurus verzameld door de Zwitserse botanicus Pierre-Edmond Boissier (1810-1885), die deze sneeuwroem vernoemde naar zijn jong gestorven echtgenote Lucille.Bloemkleur: het blauw zoals we bij lavendel aantreffen met een wit hartje. Bloemsteeltjes met een of twee bloempjes.

€ 3.80

lees verder

Sneeuwroem
Product
 

Reishangmat Double Colibri Camo

Reishangmat Double Colibri Camo De reishangmat Double Colibri Camo is een prachtige tweepersoons hangmat. Deze hangmat is gemaakt van extreem sterke parachutestof, hierdoor is hij uitermate geschikt als reishangmat. Deze reishangmat heeft een geïntegreerd ophangsysteem genaamd EasyAdjust. Dit ophangsysteem bestaat uit twee polyester touwen die drie meter lang zijn, en twee weerbestendige SmartHooks die gemaakt zijn van glasvezel versterkt polyamide. De hangmat heeft afmetingen van maar liefst 300 bij 200 centimeter en kan belast worden tot maximaal 180 kilo. La Siesta is sinds 1991 gespecialiseerd op de ontwikkeling, de marketing en de verkoop van hoogwaardige hangmatten en hangstoelen. Het bedrijf werd door het echtpaar Grisar opgericht en wordt tegenwoordig gerund door hun drie zoons. Als familiebedrijf hechten zij een hoge waarde aan duurzaamheid, met als ideaal een eerlijke en hechte omgang met mens en natuur. Zij zien de hangmat als wat het al sinds jaar en dag is: Een Zuid-Amerikaans cultuurgoed. Met de productie en export van hangmatten, zoals de Family hangmat Bossanova brengen zij een vleugje Latijn-Amerikaanse lifestyle naar Europa. De Reishangmat Double Colibri Camo is beschikbaar in 3 prachtige kleurvariaties:Beschikbare varianten de Double Colibri Camo River, mooie hangmat met blauwe marine tinten. de Double Colibri Camo Forest, een mooie klassiek groene camouflage hangmat. de Double Colibri Camo Sahara, een schitterende woestijnkleurige hangmat. Handige accessoires Bij de reishangmat Double Colibri Camo raden wij de volgende accessoires aan! de Luilak protect spray, deze spray verlengt de levensduur van uw hangmat en beschermt hem. de Do Not Disturb box, ideaal voor wanneer je niet gestoord wilt worden tijdens het luieren!

€ 69.90

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Theelichtenhouder siliconen 75 75 zacht groen

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 20 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Theelichtenhouder siliconen 75/75 zacht groen. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Theelichtenhouder siliconen 75/75 zacht groen, uit het assortiment kandelaren & theelicht houders, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 3.89

lees verder

Sfeer Interieur
Product
 

Linnen jurk

Linnen jurk

€ 109.00

lees verder

Dames Merken Enna
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd