Globo Royal Hangstoel Beschermhoes

Globo Royal hangstoel beschermhoes De Globo Royal hangstoel beschermhoes beschermt de Globo Royal tegen water en vuil. Dankzij de rits van deze beschermhoes is het zeer gemakkelijk om de hoes om de Globo Royal heen te plaatsen en van de Globo Royal af te halen. Deze beschermhoes is ook verkrijgbaar voor het kleine broertje van de Globo Royal, namelijk de Globo. Amazonas Hangmatten zijn al sinds 1995 toegewijd aan het produceren van traditionele Braziliaanse hangmatten van hoge kwaliteit.Ze hebben een eigen productiefaciliteit in het noordoosten van Brazilië. Deze regio is het wereldbekende centrum van de Zuid-Amerikaanse hangmatten industrie.De export van Amazonas hangstoelen voorziet meer dan 100 werknemers van een vaste baan. Ze krijgen twee tot drie keer het minimumloon betaald. Hierdoor hebben zij en hun families een stabiel inkomen. Amazonas maakt gebruik van een eenvoudige techniek om overblijfselen om te zetten in nieuw garen. Omdat de vezels korter zijn dan in het oorspronkelijke proces, worden ze gestabiliseerd door toevoeging van maximaal 15% polyester draden. Amazonas gebruikt alleen materialen die tijdens het verven strikt gecontroleerd worden (bijv. testen op huidgevoeligheid). Door deze manier van produceren helpt Amazonas aan het behoud van de aarde's natuurlijke hulpbronnen en het milieu te beschermen! Voor meer info kun je kijken op de pagina van de producent!

€ 79.00

lees verder

Home Garden Lawn Garden Outdoor Living Hammocks
Product
 

Preston dining

Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Warentuin bezorgd bijna alles vanaf 20 euro gratis bij u thuis en is een van de goedkoopste tuinwebshops online. Preston dining. Warentuin is een webshop van 10 grote tot grootste zelfstandige tuincentra hierdoor kan Warentuin een gigantisch assortiment aanbieden. Bekijk ons volledige assortiment op onze website: www.warentuin.nl. Preston dining, uit het assortiment de klassieke franse tuin, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 599.00

lees verder

Inspiratie Advies
Product
 

Sloophouten kast

Deze sloophouten kast, is gemaakt van gerecycled hout uit India. Door de originele verf op deze teakhouten kast, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, vissersboten en mooie oude deuren. Elk product is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto.

€ 625.00

lees verder

Meubels Kasten
Product
 

La Siesta Caribena BLAUW 1 persoons hangmat

Caribena BLAUW 1-persoons hangmat - blauw / wit, katoen, gemaakt in Colombia, max. 120 kg, La Siesta hangmat

€ 59.90

lees verder

Hangmatten
Product
 

Longtop zwart 34

Longtop, zwart

€ 39.95

lees verder

Dames Merken Enna
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!