Oregano

Wie kent deze mediterrane smaakmaker niet? Onmisbaar in zuidelijke gerechten en nu eenvoudig zelf te telen! Leuk in een mooie pot!

€ 1.75

lees verder

Kruidenzaden
Product
 

Zaadpads Peterselie 'Bravour'

Peterselie 'Bravour' (Petroselium crispum var. crispum) is een laagblijvende plant die fijn, donkergroen gekruld blad produceert. Dit blad is aromatisch en past bij verschillende gerechten. Met de zaadpads kunt u heel gemakkelijk uw eigen verse peterselie kweken. De zaadpads bevatten precies genoeg zaadjes om het potje mooi vol te laten groeien met uw favoriete kruiden! De zaadpads hebben een afmeting van Ø 8cm.

€ 1.99

lees verder

Kruidenzaden
Product
 

Peterselie 'Gewone snij'

Snijpeterselie 'Gewone snij' (Petroselinum crispum var. crispum) is een aromatisch kruid dat zeer goed smaakt bij worteltjes, in sauzen en in de soep. De smaak is de moeite waard, maar ook wordt peterselie veel gebruikt om gerechten mee te garneren. Peterselie wordt altijd rauw gegeten en heeft ook een geneeskrachtige werking. Na het snijden groeit het steeds weer uit.

€ 1.85

lees verder

Kruidenzaden
Product
 

Zaadpads Basilicum

Basilicum (Ocimum basilicum) is een zeer geliefd kruid in Italiaanse gerechten. Basilicum heeft een licht peperachtige zoete smaak. Dit kruid is zeer geschikt voor vlees- en visgerechten. Met deze zaadpads kunt u gemakkelijk zelf verse basilicum kweken! De zaadpads hebben een afmeting van Ø 8cm.

€ 2.50

lees verder

Kruidenzaden
Product
 

Theetuintje 'Kamille'

Als u zelf al eens verse kamillethee heeft geproefd dan weet u het… Daar kan geen enkel theezakje tegenop! Daarom bieden wij u een leuke kweekset voor biologische kamille aan. In het pakket zit alles wat u nodig heeft: een kweekzakje, kweekaarde, een zakje kamillezaad en een label met duidelijke kweekinstructies. Daarmee kweekt u op uw eigen vensterbank heerlijk verse kamille! Maar het meest bijzondere moet misschien nog komen. Want de kweekzakken komen helemaal uit India waar ze onder vriendelijke omstandigheden met de hand worden gemaakt en voor de theeoogst worden gebruikt. Na de oogst worden de grote oogstzakken vaak verbrand, maar nu krijgen ze als kweekzakje dus een tweede leven. Als u dat weet dan smaakt uw kamillethee toch nóg lekkerder?! Hoogte: ca. 20,5 cm. Diameter: ca. 11 cm.

€ 8.95

lees verder

Kruidenzaden
Product
 

Fijne Bieslook

Een onmisbaar kruid voor in de keuken. Dit eenvoudig te kweken bieslook geeft extra smaak aan uw gerechten waardoor het af is! Het fijngesneden blad van bieslook (Allium schoenoprasum) is erg lekker in bijvoorbeeld salades, ragouts, sauzen en dressings. Bieslook kan gemakkelijk worden ingevroren. Zet de planten dicht bij uw keukendeur voor uw gemak en eet smakelijk!

€ 1.85

lees verder

Kruidenzaden
Product
 

Honingkruid

Honingkruid (Stevia rebaudiana) levert caloriearme zoetstoffen (dit zijn steviolglycosiden en bevatten stevioside en rebaudioside A), zonder de nadelige effecten van kunstmatige zoetstoffen. Honingkruid is puur natuur en de eerste natuurlijke zoetstof zonder calorieën! Daarnaast is de Stevia het ook nog een decoratief plantje om te zien!

€ 4.95

lees verder

Kruidenzaden
Product
 

Theetuintje 'Munt'

Als u zelf al eens verse muntthee heeft geproefd dan weet u het… Daar kan geen enkel theezakje tegenop! Daarom bieden wij u vandaag een leuke kweekset voor biologische munt aan. In het pakket zit alles wat u nodig heeft: een kweekzakje, kweekaarde, een zakje muntzaad en een label met duidelijke kweekinstructies. Daarmee kweekt u op uw eigen vensterbank heerlijk verse munt! Maar het meest bijzondere moet misschien nog komen. Want de kweekzakken komen helemaal uit India waar ze onder vriendelijke omstandigheden met de hand worden gemaakt en voor de theeoogst worden gebruikt. Na de oogst worden de grote oogstzakken vaak verbrand, maar nu krijgen ze als kweekzakje dus een tweede leven. Als u dat weet dan smaakt uw muntthee toch nóg lekkerder?! Hoogte: ca. 20,5 cm. Diameter: ca. 11 cm.

€ 8.95

lees verder

Kruidenzaden
Product
 

Wortelpeterselie 'Halflange'

Van wortelpeterselie 'Halflange' (Petroselinum crispum var. tuberosum) kunnen zowel het galdde blad als de verdikte wortel worden gebruikt. Het blad kan gebruikt worden als toekruid in gerechten als wortelen en soep. De wortelen kunnen als groente worden gegeten en gebruikt om gerechten mee te kruiden. Natuurlijk eerst het blad gebruiken en dan de wortel.

€ 1.85

lees verder

Kruidenzaden
Product
 

Peterselie 'Moskrul'

Krulpeterselie 'Moskrul' (Petroselinum crispum var. crispum) is een laagblijvende plant die fijn, donkergroen gekruld blad produceert. Dit blad is aromatisch en past bij verschillende gerechten. Krulpeterselie 'Moskrul' (Petroselinum crispum var. crispum) is heel gezond, rijk aan ijzer, calcium, caroteen en verschillende vitamines. Peterselie is lekker bij worteltjes, erwten en in de soep.

€ 1.85

lees verder

Kruidenzaden
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!