vleesloos

Ingrediënten 
Porties: 2

  • 1 pond witte Asperges, 
    Olijfolie, grillpan
    1 Kruiden Roomkaas
    2 Krulsla (rode & groene)
    2 bakjes Sardientjes, in olie
    +/- 20 groene Olijfjes, gevuld met paprika
    'n paar Cherry Tomaatjes

    Dressing

    100 ml Olijfolie
    2 eetlepels groene Kappertjes
    1 eetlepel Peterselie, gedroogde of bosje verse
    'n scheutje Lemoensap, uit flesje of verse
    'n beetje Peper, uit molen

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meng de Ingrediënten voor de dressing met elkaar. Bestrijk de grillpan met 'n beetje olijfolie, bak hierin de asperges voor ongeveer 5 à 7 minuutjes, snij dan in tweeën. Maak de sla schoon en spoel goed uit, onder de kraan in de vergiet en laat even goed uitlekken. Verdeel dan over de borden en leg hierop de gegrilde asperges, vervolgens verdeel je er de in kleinere stukjes gesneden kruidenroomkaas over. Leg hierop de van graat verwijderde en in kleinere stukjes gedeelde sardientjes, verdeel hierover de gevulde olijven en leg aan de kant de in tweeën gedeelde tomaatjes. Verdeel tot slot de dressing erover. Smakelijk eten!!!

Serveertips

Je kunt ook varieren met andere soorten sla bv. Rucolla, Veldsla of Eikenblad is maar wat je lekker vindt

 

 


 

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!