vleesloos

 

Ingredi├źnten voor 4 personen

500 gr pasta (tagliatelli, linguine,...)

200 gr gorgonzola1 flesje lightroom (25cl)

2 tomaten, in blokjes

gesnedenpeper of tabasco

 Bereiding :

Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

Giet de room in een steelpannetje en voeg er de in stukjes gesneden gorgonzola bij.

Warm de saus op een zacht vuurtje tot de gorgonzola gesmolten is.

Breng, indien gewenst, de gorgonzolaroomsaus verder op smaak met peper of tabasco.

Serveer de pasta gorgonzola met blokjes tomaat.

Je kan de blokjes tomaat eventueel kort aanbakken in een klontje boter maar de frisse smaak van rauwe tomaat past perfect bij dit pastagerecht.

  •  

Zie ook:

Meatfree monday: geroosterde pompoen.

Meatfree monday:Vegetarische Spruitjes.

Meatfree monday: Stamppot witlof-uien-roquefort

Meatfree monday: geroosterde pompoen.

Meatfree monday: Venkelgratin

Meatfree monday: Groene curry met koolrabi

 

 

 


 

Joomla SEF URLs by Artio
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd