vleesloos

 

Ingredi├źnten voor 4 personen

500 gr pasta (tagliatelli, linguine,...)

200 gr gorgonzola1 flesje lightroom (25cl)

2 tomaten, in blokjes

gesnedenpeper of tabasco

 Bereiding :

Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

Giet de room in een steelpannetje en voeg er de in stukjes gesneden gorgonzola bij.

Warm de saus op een zacht vuurtje tot de gorgonzola gesmolten is.

Breng, indien gewenst, de gorgonzolaroomsaus verder op smaak met peper of tabasco.

Serveer de pasta gorgonzola met blokjes tomaat.

Je kan de blokjes tomaat eventueel kort aanbakken in een klontje boter maar de frisse smaak van rauwe tomaat past perfect bij dit pastagerecht.

  •  

 

 


 

Joomla SEF URLs by Artio

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd