vleesloos

Ingrediënten 
Porties: 2

  • 400 gr spinazie a la creme (diepvries)
  • 300 gr pasta
  • 90 gr boursin®
  • peper
  • handje cashewnoten

 

 

 

 

 

 

 

Bereidingswijze
Bereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

  1. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm ondertussen de spinazie in de magnetron of in een pannetje op het vuur.
  3. Giet de pasta af, en meng de boursin® en spinazie erdoor. Bestrooi met wat peper en strooi er een handje cashewnoten overheen.

 

Zie ook:

Meatfree monday: geroosterde pompoen.

Meatfree monday:Vegetarische Spruitjes.

Meatfree monday: Stamppot witlof-uien-roquefort

Meatfree monday: geroosterde pompoen.

Meatfree monday: Venkelgratin

Meatfree monday: Groene curry met koolrabi

 

 

 

 


 

Joomla SEF URLs by Artio
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd