Gefranjerde tulpen 'Huis ten Bosch'

Dit is een werkelijk schitterende gefranjerde tulp. Het is een tulpensoort met een kanten kraagje in mierzoet roze en wit. Een prachtige combinatie van kleuren. Deze tulp is bijzonder sterk, langbloeiend en ook als snijbloem zeer gewild. Prachtig in borders, perken en bloembakken. Bestel nu deze adembenemende koninklijke tulp!

€ 6.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Hyacint geprepareerd per soort

Deze prachtige hyacinten (Hyacinthus) 'Carnegie', 'Pink Pearl', 'Delfts Blauw' en 'Jan Bos' staan in elk interieur fantastisch!. 'Carnegie' heeft puur witte stervormige bloemen die dicht op elkaar bloeien. 'Pink Pearl' bloeit lang en verspreid en heerlijk aangename zoete geur. 'Delfts Blauw' is een zeer bekende hyacint met een fijne geur. Hyacint 'Jan Bos' bezit over cerise rode bloemen. De bollen zijn speciaal geprepareerd voor vroege bloei in de huiskamer. Er worden 5 stuks van een soort geleverd.

€ 5.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Amaryllis Waxz® Art groen

Deze unieke Waxz® amaryllisbol heeft meerdere kleuren op een basiskleur van een witte, groene of zwarte waslaag. De prachtige amaryllis bloeit met mooie rode bloemen en brengt 2 bloemstelen voort met ieder 3 of 4 bloemen. Geef de amaryllis een opvallend plekje in uw woonkamer. Afhankelijk van de warmte van de standplaats bloeit de amaryllis 3 tot 6 weken lang. Wordt geleverd met een metalen standaard zodat de bloem mooi rechtop blijft staan. De Amaryllis Waxz® heeft geen water of aarde nodig.

€ 12.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Amaryllis Waxz® Colour rood

Deze unieke Waxz® amaryllisbol heeft een decoratieve bordeaux rode, witte of zwarte waslaag. De prachtige amaryllis bloeit met mooie rode bloemen en brengt 2 bloemstelen voort met ieder 3 of 4 bloemen. Geef de amaryllis een opvallend plekje in uw woonkamer. Afhankelijk van de warmte van de standplaats bloeit de amaryllis 3 tot 6 weken lang. Wordt geleverd met een metalen standaard zodat de bloem mooi rechtop blijft staan. De Amaryllis Waxz® heeft geen water of aarde nodig.

€ 12.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Amaryllis 'Elvas'

De winter wordt bijzonder vrolijk met deze spectaculaire, dubbelbloemige amaryllis!Amaryllis 'Elvas' heeft heldere kleuren en is adembenemend mooi! Deze bijzondere bloemen zijn ook prachtig op de vaas of in een bloemstuk. Geef dit gemakkelijk groeiend pronkstuk een mooi plekje in huis! Dat is genieten.

€ 8.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Amaryllis 'Très Chic'

Deze prachtig gevormde Amaryllis 'Très Chic' is als een ster aan de hemel! De kleuren van deze chique en fleurige amaryllis geven deze bloem een geweldige charme. De Hippeastrum heeft een vrij grote bol, lange lineaire groene bladeren en meerdere bloemstelen met elk 3 tot 4 grote bloemen. Geniet in huis van deze prachtig gekleurde bloemen. Bestellen en genieten maar!

€ 9.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Dubbelbloemige narcis Mix

Met deze dubbelbloemige narcissen (Narcissus) mix wordt uw tuin nog vrolijker! Deze dubbelbloemigen hebben een extra krans van bloemblaadjes. Daardoor komen de bloemen in allerlei kleurencombinaties voor. Deze narcissen bloeien verrassend lang! Ook kunt u de bollen van de narcissen in de grond laten zitten zodat ze het volgende jaar weer op komen.

€ 18.50

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

XL Pakket Narcis 'Dutch Master'

Narcis 'Dutch Master' is een van de grootste gele narcissen (Narcissus) met een grote trompet. U hoeft de 'Dutch Master' geen speciaal onderhoud te geven om ervan te genieten! De narcis is ook zeer geschikt om te gebruiken in boeketten. Bolomvang: 12-14 cm.

€ 119.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Amaryllis 'Rosy Star'

Zowel de kleur als de grote, stervormige bloemen van deze topper zijn geweldig. De opvallende bloemen worden gedragen door stevige, robuuste stelen. Een echte blikvanger. Ze is zeer spectaculair in de woonkamer! Deze uniek gevormde Amaryllis 'Rosy Star' zie je niet elke dag! Dit is werkelijk een juweel! De roze met witte, sierlijk gevormde bloemen zijn werkelijk adembenemend. Hippeastrum is een plant die een vrij grote bol produceert met lange lineaire groene bladeren, en meerdere bloemstelen met elk 3 tot 4 grote bloemen. Geniet in huis van deze prachtig gekleurde bloemen. Bestellen en genieten maar!

€ 9.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Botanische krokus Mix

Deze prachtig gekleurde krokussen (Crocus) komen ieder jaar terug in de tuin. Ze hebben weinig onderhoud nodig en kunnen goed tegen een stootje. Zelfs met het kleinste zonnestraaltje komen ze al tot bloei.

€ 9.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!