Tulpen Mix 'Mon Amour' 'Paul Scherer'

Deze liefdevolle mix staat als een zonnetje te stralen! Ze bestaat uit de bijna zwarte tulp 'Paul Scherer' samen met de sterk gefranjerde, knalgele bloemen van de tulp 'Mon Amour'. Naar de tulp 'Paul Scherer' zijn kwekers al jaren naar op zoek geweest. Een bijna zwarte tulp! In werkelijkheid is de kleur donker bruinpaars. De donkere bloemen vormen een perfecte achtergrond in combinaties. De grote bloemen worden gedragen door stevige stelen. De prachtig gefranjerde bloemen van de knalgele tulp 'Mon Amour' doet je al aan de warme zomer denken. Beide zijn geweldige snijbloemen. Samen vormen ze een bijzonder opvallende mix die in elke tuin de aandacht weet te trekken.

€ 9.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Dwergiris Mix 'End of Winter'

Leuke iris mix die al heerlijk vroeg bloeit en dus het voorjaar aankondigt! Deze prachtige irisjes zijn niet zo hoog maar hun bloemen zijn wel degelijk groot! Deze mix heeft een zeer opvallende kleurencombinatie die in elke tuin staat. Ze zijn perfect voor verwildering. Ze kunnen onder heesters, in borders en rotstuinen maar ze zijn zeker ook geschikt om in een pot op uw terras te pronken! Iedereen is meteen in voorjaarsstemming als ze bloeien. In groepen geplant komen ze het best tot hun recht.

€ 5.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Lelie 'Mother's Choice'

Deze uitzonderlijk mooie zuiver witte lelie 'Mother's Choice' (Lilium) is een bijzonder populaire lelie. Deze perfecte grootbloemige hybridelelie 'Mother's Choice' bloeit elk jaar met vele prachtige, heerlijk geurende bloemen. Ze groeit gemakkelijk en is dan ook zeer geschikt als snijbloem. Ze is een echte topper en verdient dan ook een plekje in elke tuin of vaas.

€ 11.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!