Fritillaria persica

De Perzische keizerskroon (Fritillaria persica) is een zeer aparte blikvanger in iedere tuin! De lange stengels dragen elk tot 25 dieppurperen klokjes en kunnen wel tot een meter hoog worden. Eenmaal geplant, heeft u er nog jaren plezier van want de Fritillaria persica verwildert uit zichzelf. De mooie lange stelen zijn ook geschikt als snijbloem, dus ook in de vaas echte blikvangers. Wij adviseren u om direct een of meerdere verpakkingen mee te bestellen, dit bijzondere bolgewas komt namelijk het beste uit in groepen geplant, tussen de overige planten in de border! Het is een ideale weefplant in de border. Ze verbindt alle andere planten met elkaar tot een mooi plaatje.

€ 11.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Gefranjerde tulpen 'Queensland'

De decoratieve Tulp 'Queensland' heeft rijk gefranjerde bloemblaadjes. 'Queensland' tulpen zijn dubbelbloemig en opvallend wit met roze gekleurd. Een schitterende verschijning in iedere border!

€ 8.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Sneeuwklokje

Wat zijn ze leuk! Sneeuwklokjes (Galanthus woronowii) zijn er al in het seizoen en bloeien zelfs al door het sneeuwdek heen! Deze leuke bloembolletjes kunnen jarenlang op de zelfde plek blijven staan want ze vermeerderen zich uitstekend. Elk jaar bloeit het sneeuwklokje weer uit tot een mooi groepje van bloemen. Ideaal om te laten verwilderen in bijvoorbeeld het gazon. En wat dacht u van sneeuwklokjes in een bloempot op het terras of een balkonbak? Of zet de frisse witte bloemetjes in een vaasje in de huiskamer. Alles kan met deze schattige sneeuwklokjes! Bolomvang: 5+ cm.

€ 16.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Saffraan krokus

Een wonderschone krokus! De mooie bloemblaadjes van deze opvallende saffraankrokus hebben een decoratieve nerf. Deze krokus is al euwenlang beroemd: Uit de stempels van de stamper van krokus wordt saffraan gewonnen. De saffraankrokus bloeit prachtig in de herfst!

€ 8.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Herfstkrokus

Prachtige lichtblauwe krokus die absoluut tot de verbeelding spreekt! Ze heeft een zeer opvallende tekening over de kroonbladen en zeer opvallende stempel en stuifmeeldragers. Deze botanische prachtkrokus bloeit in de herfst en is een gemakkelijke groeier in borders, perken, potten en rotstuinen!

€ 5.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Herfstkrokus 'Albus'

Prachtige sneeuwwitte herfstkrokus die tot de verbeelding spreekt! Deze fantastische botanische krokus bloeit in de herfst en is een gemakkelijke groeier voor borders, perken, potten en rotstuinen! Ze vallen prachtig op tussen paarsbloeiende soorten. Het zijn probleemloze groeiers voor jarenlang plezier.

€ 7.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Cyclaam cilicicum

Bijna tegelijk komen de naar honing geurende bloemen en de decoratieve bladeren van de tuincyclamen (Cyclamen cilicicum) uit. De zachtroze bloemen combineren prachtig met de licht hartvormig, mooi getekende bladeren. De tuin cyclaam is ideaal voor verwildering.

€ 6.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Narcis 'Tête à Tête'

De narcis 'Tête-à-Tête' (Narcissus) is op dit moment de meest geteelde narcis. Deze narcis heeft meerdere vrolijk gele bloemen per steel. Hij brengt écht het voorjaarsgevoel naar boven! De narsis 'Tête-à-tête' heeft geen bijzondere zorg nodig en kan zich eenvoudig vermenigvuldigen in de volle grond.

€ 19.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Narcis 'Eline'

Een prachtige dubbelbloemige narcis (Narcissus) die dan ook terecht een mooie naam heeft gekregen: Eline! De kroon van de bloemen is groot, gevuld en opvallend van kleur. Natuurlijk verdient Eline een mooi plekje in de border, maar zeker ook geschikt voor een ruime pot. Ook in de vaas is dit soort een topper!

€ 9.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Narcis 'Fair Lady'

De kroon van deze dubbelbloemige variëteit bestaat uit een gevulde krans van bloemblaadjes, werkelijk schitterend! De combinatie van wit en citroengeel geeft de bloem een fris en vriendelijk gezicht en zal overal opvallen. Ze staan perfect in uw border, bloemperk of grote bloembak. De bloemen geuren heerlijk en staan op stevige stelen. Koop er genoeg om meerdere groepen te maken voor het mooiste resultaat. Ook ideaal voor in de vaas.

€ 9.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!