Fritillaria michailovskyi

Fritillaria michailovskyi is een rijkbloeiend bolgewasje met opvallende roodpaarse bloemen met een gele rand. Fritillaria michalovskyi is prima geschikt voor verwildering in de border of onder struiken. Ook in een bloempot of balkonbak zijn deze kleurige bloemetjes erg leuk.

€ 7.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Dubbelbloemige tulpen 'Tropical Wave'

Dit nieuwe soort valt zeker op, waar dan ook in uw tuin! Wat een prachtige dubbele bloemen geeft deze tulp! Uitstekend in de border maar zeker ook in mooie bloempotten voor op uw terras of balkon! Ook als snijbloemen in een vaas zijn ze heel mooi. Tulp 'Tropical Wave' heeft een schitterend gele dubbelbloemige kelk. Deze tulp (Tulipa) 'Tropical Wave' is alleen bij Bakker verkrijgbaar!

€ 8.50

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

XL Pakket Anemone blanda 'White Splendour'

Prachtige witte anemonen die bijzonder goed uitkomen voor beplanting onder bladverliezende heesters. Ook in borders en rotstuinen staan ze er prachtig bij! Ze breiden zich langzaam uit en zijn dus zeer geschikt voor verwildering. De opvallende bloemetjes van 'White Splendour' stralen met mooie bloemetje in het voorjaarszonnetje. Bolomvang: 5-7 cm.

€ 99.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Scilla siberica

Sterhyacintjes (Scilla siberica) zijn de meest populaire bloembollen voor verwildering. De bloemen van de sterhyacint zijn koningsblauw met een prachtig wit hart. De bladeren zijn smal en glanzend groen. U kunt elk jaar in het voorjaar weer van hun bloemenpracht genieten. Ze zorgen voor een prachtig tapijt!

€ 9.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Narcis 'Spring Paradijs'

Bijzonder fraaie dubbelbloemige narcis. De roomwitte met geel gecombineerde bloem staat prachtig in elke border of bloemenperk. Ze doen het ook goed in bloembakken. Voor een paradijselijke bos lente-snijbloemen kunt u ze ook prima in een vaas zetten. In de tuin geplant komen ze elk jaar weer terug.

€ 9.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Narcis 'Flower Parade'

Deze dubbelbloemige soort valt op door haar grote tweekleurige bloemen. De chique combinatie van de witte en oranjegele bloemblaadjes zorgt voor een mooi kleureffect. De heerlijk geurende bloemen hebben sterke stelen en zijn ook aantrekkelijk voor vlinders en bijen. Ook prachtig in de vaas.

€ 8.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Botanische krokus 'Firefly'

Sieber's krokus (Crocus sieberi 'Firefly'), is een echte voorjaarsbode! Ze komen namelijk in februari/maart al in bloei en wanneer er dan toevallig nog sneeuw ligt, dan bloeien ze daar gewoon doorheen! Plant deze krokus in uw gazon of onder de bladverliezende struiken. Maar in een vaste planten border of mooie pot kan het natuurlijk ook. Doordat deze krokus zichzelf door de jaren heen vermeerdert, heeft u er jarenlang plezier van zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

€ 7.45

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Keizerskroon 'Lutea'

Gele keizerskronen 'Lutea' (Fritillaria imperialis) opvallende voorjaarsbloeiers en stralen werkelijk iets machtigs uit met hun citroengele, klokvormige bloemen. Bovenaan de stengels zitten eigenlijk twee kransen. Een krans van hangende, klokvormige bloemen en daarboven een krans van smalle blaadjes. Samen vormen ze een prachtige kroon, een keizer zeker waardig. Ook de onderkant van de stengels is kransvormig bebladerd. De bloemkronen worden gedragen door stevige stelen. De bollen van de gele keizerskroon verspreiden een sterke geur die mollen en woelmuizen op afstand houden. Dit fraaie bolgewas is al sinds 1867 in tuinen te vinden.

€ 18.95

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Narcis 'Falconet'

Fraaie meerbloemige narcis met oranje trompet. De Narcis 'Falconet' heeft per steel tot wel 8 bloemetjes! Ze geuren heerlijk! Zet deze prachtige voorjaarszonnetjes dicht bij uw terras om de heerlijke geur te kunnen ruiken als u daar van het eerste voorjaarszonnetje zit te genieten! Deze leuke narcis is lid van de Tazetta-groep en is ideaal voor verwildering!

€ 6.99

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Lelie 'Mandalay Bay®'

Deze hybridelelie zal voor iedereen behoorlijk opvallen! Haar prachtige roze bloemkleur, samen met de heerlijke geur zijn een succes in elke border. Plant haar in groepen voor het mooiste kleureffect. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld blauwe riddersporen (Delphimium) of monnikskappen (Aconitum).

€ 6.75

lees verder

Bloemen en Planten Bloembollen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd