Zondag 2 april 2017

Domplein, Utrecht!

Lekker hoor!

Het nieuwe seizoen is van start. Met een half zonnige / half kletsnatte eerste editie op het fraai vernieuwde Domplein trapte we af. Meer dan 40 kramen met lekkers, live muziek en de heerlijke drankjes op het grote terras van Gert-Jan. De sfeer zat er meteen weer goed in! Blij worden we daarvan. 

Kom je ook weer? Het wordt vast minstens zo gezellig. Met vast veeeeeeel mooier weer. Kan niet missen, denken wij. Maar ja, wij zijn dan ook echte optimisten.......de zon schijnt altijd. Toch?

Gezellig! Tot dan, dan!

Huur 'n kraam!

Binnenkort: Amsterdam
Amstelveld

En ook in Amsterdam gaan we weer verder waar we gebleven waren. Op vanaf 26 mei, staan we 4 zonnige vrijdagenvoor de deur van Café Nel op het Amstelveld. Ingeklemd tussen Reguliers- en Prinsengracht en de Kerkstraat ligt het mooiste plein van Amsterdam. Met gezelligheid rondom het plein en heel veel erop: Niet alleen onze Streekmarkt, maar ook de bekendste en grootste brocantemarkt van onze hoofdstad vindt op dat moment plaats. Meemaken & d'r bij zijn, lijkt ons zo.

Tot dan dan!
 

Huur 'n kraam!

Agenda Utrecht:

Altijd op Zondag, van 11 tot 18 uur:

2 april
Domplein
7 mei
Domplein
4 juni
Domplein
2 juli
Domplein 
6 augustus
Mariaplaats
3 sept
Mariaplaats
1 okt
Mariaplaats
5 nov
Mariaplaats
3 dec
Mariaplaats
 
Agenda Amsterdam:
Amstelveld
 
Op vrijdagen van 11 tot 18 uur:
Vrijdag 26 mei
Vrijdag 30 juni
Vrijdag 28 juli
Vrijdag 25 augustus
Volgende markt:
02

April


Domplein
Utrecht

KRAAM HUREN?

 

is een heerlijk en gezellig evenement in de Utrechtse binnenstad. Elke eerste zondag van de maand staan we met 30 tot 50 kramen op de Mariaplaats.
 
Soms ook op andere plekken zoals Stadhuisplein en Domplein en soms ook het Wilhelminapark; altijd makkelijk te vinden en altijd gezellig! Leuk voor het hele gezin en al je vrienden. Kom kijken, ruiken, proeven en genieten. Laat je meeslepen door de Live muziek en drink een lekker drankje bij onze bar. Blijf lekker plakken op het terras. We gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet!! Tot snel dus!
 
0
0
0
s2sdefault

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd