Flinke pan soep voor 12 personen

1 Hokkaido pompoen (1-1,5 kg)
1 ui
2 teentjes knoflook
3 paprika's (verschillende kleuren)
1 prei
3 stengels bleekselderij
1 grote winterpeen
1 courgette
1 zoete aardappel (oranje)
petersele,
koriander
2,5 l tuinkruidenbouillon
1,5 tl komijnpoeder
2 tl. cayennepeper
zout
200 ml. kokosmelk
2 el zonnebloemolie

Bereiden:
Olie verwarmen in pan en ui en knoflook zchtjes meebakken. Toevoegen prei en paprika en deze even zchtjes laten meebakken. Bouillion pot of blokjes erbij + water. Toevoegen: pompoen, gesneden prei, courgette wortel en aardappel. Goed doorroeren. Een tijdje laten pruttelen, dan de kruiden (peterselie, koriander en evt, maggieplant toevoegen. Op smaak brengen met de komijnpoeder, cayennepeper en zout. Pureren met staafmixer.
Als laatset de kokosmelk toevoegen.
Heerlijk met Turks brood.
  Goed in te vriezen.

0
0
0
s2smodern

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!