Alle kinderen naar buiten

Hét grote inspiratieboek: vernieuwend en fantasierijk! Alle kinderen naar buiten! Waterdiertjes vangen, in bomen klimmen, je eigen parfum maken of een hut van takken bouwen, welk kind wil dat nu niet? Het grote natuur activiteitenboek staat boordevol buitenactiviteiten, natuurweetjes, lestips, zoekkaarten en spannende opdrachten.

€ 29.95

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dieren om ons heen Vleermuis

Weet je hoe vleermuizen hun prooi in het donker vangen? Zou je hun uitwerpselen kunnen herkennen? Weet je wat er in de winter met hen gebeurt? In dit boek kom je van alles te weten over de spannende wereld van de vleermuis, van huizen midden in de stad tot afgelegen bossen lees over enkele van de verschillende habitats waarin vleermuizen leven. We volgen de levenscyclus van de vleermuis, van de eerste uren van een pasgeboren jong tot het vinden van een partner. Ontdek met welke bedreigingen vleermuizen nu te maken hebben, en kijk of je er zelf n kunt opsporen.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Veldgids Dagvlinders

Dagvlinders zijn opvallende, kleurrijke insecten. Met dit boek - de meest complete gids voor Noordwest-Europa - kan iedere liefhebber bijna 150 soorten op naam brengen.

€ 34.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Hoofdzaklamp PETZL Tikkina2 groen

De TIKKINA ² hoofdlamp is geschikt voor het merendeel van de dagelijkse verlichtingsnoden.

€ 19.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

De Dierensporengids

De Dierensporengids van Martin Laußer is een praktische zakgids voor het bestuderen en onderscheiden van diersporen. Door naar pootafdrukken, keutels, nesten, eieren, plukjes haar of afgekloven dennenappeltjes te kijken, kun je ontdekken welk dier je tuin heeft bezocht.

€ 16.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Het leven van een vlinder

Wanneer verandert een rups in een vlinder? Wat eten rupsen? Heeft een vlinder een neus? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen is te vinden in dit boekje over de levenscyclus van de vlinder.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Van eikel tot eikenboom

Waar komen eikels vandaan? Hoe wordt een eikel een boom? Wat is een katje? Dit boek gaat over de eikenboom. Een eikenboom krijgt eikels. Uit een eikel kan een nieuwe eik groeien. In dit boek ontdek je hoe alles steeds weer opnieuw begint.

€ 11.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dieren om ons heen Pad

In dit boek kom je van alles te weten over de spannende wereld van de pad, van een vijver in de tuin tot afgelegen weilanden lees over enkele van de verschillende habitats waarin padden leven. We volgen de levenscyclus van de pad, van het uitkomen van een dikkopje tot het vinden van een partner. Ontdek met welke bedreigingen padden nu te maken hebben, en wat we kunnen doen om hen te beschermen.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dieren om ons heen Merel

In dit boek kom je van alles te weten over de spannende wereld van de merel, van een stadstuin tot afgelegen bossen lees over enkele van de verschillende habitats waarin merels leven. We volgen de levenscyclus van de merel, van het uitkomen van een kuikentje tot het vinden van een partner. Ontdek met welke bedreigingen merels nu te maken hebben, en wat wij kunnen doen om ze te beschermen.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenallerlei Vlinder

Neem een kijkje in de boeiende wereld van de vlinder. Zie hoe de hongerige rups eet en groeit, en hoe hij zichzelf beschermt. En kijk hoe de rups zich voorbereidt om te veranderen in de prachtige vlinder die we zien in tuinen en parken.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenallerlei Mier

Neem een kijkje in de boeiende wereld van de mier. Lees hoe ze hun nest bouwen, voedsel vinden en met elkaar praten. Ontdek hoe de mierenkoningin groeit en dan wegvliegt om onder de bomen in het bos een nieuwe kolonie te beginnen.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenleven Vlinders

Wist je dat sommige rupsen een schijnkop hebben? Dat het dwergblauwtje een spanwijdte van slechts 1 centimeter heeft? Dat een monarchvlinder in n dag wel 130 kilometer kan vliegen? Kom alles te weten over deze prachtige insecten hoe ze eten, zich voortplanten en vliegen, waar ze leven, en de verbazingwekkende veranderingen die een rups ondergaat wanneer hij in een vlinder verandert. Tegen de tijd dat je klaar bent met lezen, ben je een vlinder-expert!

€ 12.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Veldgids Europese Zoogdieren

Nog niet eerder werden alle zoogdieren van Europa tot aan de oostelijke grenzen van de landen van de Europese Unie zo fraai en overzichtelijk in één gids bijeengebracht, ook soorten die nieuw zijn voor Europa, zoals de Levantmol en de steppebaardvleermuis.Deze natuurgids geeft veel informatie over het waarnemen, de diersporen en het op naam brengen van de in het wild levende zoogdieren. Overzichten met herkenningspunten wijzen de weg in sterk gelijkende groepen. Voor de lastigste soorten bieden de opgenomen schedelkenmerken meer houvast.De soortbeschrijvingen verstrekken details over lichaamsbouw, herkenning, biotoop en leefwijze. Bij alle soorten wordt aangegeven hoe men de kans op waarneming kan vergroten. Waar sporen hierbij behulpzaam kunnen zijn, wordt dat eveneens vermeld.Veldgids Europese zoogdieren bundelt de kennis en jarenlange ervaring van drie bekende Nederlandse veldbiologen en weerspiegelt de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Voorzien van fraaie tekeningen van Peter Twisk en prachtige kleurenfoto's van Rollin Verlinde.KNNV Uitgeverij

€ 32.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenleven Kikkers Padden

Kikkers en padden zijn fascinerende dieren. Ontdek waar ze leven, hoe ze groeien en leren, wat ze eten en met welke gevaren ze geconfronteerd worden.

€ 12.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenallerlei Vleermuis

Neem een kijkje in de boeiende wereld van de vleermuis en ontdek waarom het zulke snelle en behendige vliegers zijn. Lees hoe ze hun verborgen nest bouwen en hun jongen grootbrengen. Ontdek hoe de vleermuis voedsel zoekt en vangt s avonds als het donker is, waarbij hij zijn oren gebruikt om te zien.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Kite Loep Triplet 20 X 21mm

Zeer handig loepje voor het bekijken van planten en insecten.

€ 40.00

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Vlindernet zwart 50 cm opklapbare beugel

Vlindernet zwart 50 cm - opklapbare beugelVlindernet met opklapbare beugel en adapterZeer fijnmazige zwarte stofDiameter 50 cmIncl. stok van 50 cmDeze beugel kan ook op een telescoopstok gemonteerd worden

€ 51.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Hoofdzaklamp PETZL Tikkina2 blauw

De TIKKINA² hoofdlamp is geschikt voor het merendeel van de dagelijkse verlichtingsnoden.Zij beschikt over twee verlichtingsniveaus (maximum en economisch) om de hoeveelheid licht aan te passen volgens de situatie.Zij is eveneens uitgerust met nieuwe krachtiger Leds en een schakelaar met drukknop. De batterijhouder beschikt nu over een eenvoudig openingsmechanisme om de batterijen gemakkelijk te kunnen vervangen of de lamp uit te rusten met het ADAPT bevestigingsysteem.Beschermingsgraad: IP X4 (Water resistant).Gewicht: 80 g met de batterijen.Hoeveelheid licht: 23 lumen.Maximale belichtingsafstand: 23 meterMaximale autonomie: 190 uur.

€ 19.95

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

De wereld van onze vogels

De wereld van onze vogels van Hans-Wolfgang Helb is een prachtig vogelboek dat doet bewonderen en verwonderen. Een anders dan anders vogelboek. Geen veldgids vol feitjes, maar een fotoboek voor een breed publiek vogelliefhebbers.

€ 19.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

A Field Guide to the Birds of Sri Lanka

The text highlights the important identification features such as plumage variations, size, calls and songs, range, distribution and status of all Sri Lanka's official avian species. The plates illustrate the various plumage variations for each bird and shows the birds perched and in flight, where relevent to identification. Colour illustrations, 208pp. 2nd edition 2011.

€ 37.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!