Hangende plantenmand

Deze kunststof plantenmand heeft een mooie antieke rotan look. Het is voor 30% gemaakt van gerecycled materiaal en blijft mooi onder alle weersomstandigheden. De plantenmand is voorzien van 3 ijzeren kettinkjes waarmee u hem op elke gewenste plaats neerhangt. De binnenzijde is voorzien van een plastic voering. Een ideale mand om bloemen en planten in te zetten. Vormt een gezellige frisse toevoeging aan elk terras.

€ 4.99

lees verder

Planten
Product
 

Korenbloem 25 gram (voor 12 m2 tuin)

U hoeft niet meer de deur uit om vlinders te bewonderen; met deze kleurrijke bloemen in de tuin komen ze bij u thuis. Bijen komen ook graag naar de blauwe korenbloem, wat zorgt voor een goede bestuiving van uw tuin.

€ 4.99

lees verder

Planten
Product
 

Vlinderbloemenmengsel (voor 12 m2 tuin)

Deze wilde bloemenzaden zijn samengesteld uit authentieke bloemenrassen. Als u deze bloemenzaden zaait is een tuin vol prachtige vlinderbloemen gegarandeerd. Plaats in de buurt een vlinderkast en u biedt vlinders een heerlijk onderkomen.Bloeitijd: het eerste jaar vanaf juni-juli en het daarop volgende jaar vanaf het voorjaar.Kiemduur: 15-25 dagen.

€ 4.99

lees verder

Planten
Product
 

Organische grondverbeteraar

Een 100% organische meststof, vanwege de luchtige samenstelling geschikt als grondverbeteraar. De aanwezige organische stof bindt mineralen die uiteindelijk voor de plant beschikbaar komen.

€ 3.99

lees verder

Planten
Product
 

Knolzijdeplant

De knolzijdeplant is een plant die niet vaak te zien is in de tuin. Het is een heel kleurige plant met fel oranje bloemen welke erg goed bijen en vlinders lokken. De lange bloeitijd zorgt ervoor dat u de hele zomer plezier heeft van deze mooie vaste plant. De knolzijdeplant staat graag in de volle zon en is ook een goede snijbloem.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Meisjesogen

Dit is een gemakkelijke tuinplant met heldergele bloemen. Hij groeit goed en vormt een bossig gewas, dat zelfs planten uit de directe omgeving steun kan bieden.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Prachtkaars

De donkerroze geaderde bloemen lijken op vlinders. Prachtkaars bloeit in juni tot en met oktober. De donkerroze geaderde bloemen lijken op vlinders.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Hyssopus officinalis

Dit aromatische halfstruikje is een makkelijke en dankbare tuinplant. Het kruid, dat ook in de keuken wordt gebruikt, is zeer aantrekkelijk voor vlinders en bijen. Hysop bloeit fraai diepblauw van juni tot en met september en blijft de gehele winter groen. Hij wordt daarom pas in het voorjaar teruggesnoeid.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Sterretjesmat

Sterretjesmat is een mooie bodembedekkende vaste plant. De stervormige bloemetjes vormen een blauw tapijt van amper 5 cm. hoog, vandaar de naam. Deze bloemen zijn aantrekkelijk voor allerlei insecten.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Lampenpoetser

Deze Lampenpoetser bloeit uitzonderlijk lang en is bovendien een zeer goede snijbloem. De aar bloeit van boven naar beneden open met talloze lila roze bloemen. De lengte van deze aren kan oplopen tot wel een halve meter. Het is een mooie borderplant, welke erg aantrekkelijk is voor vlinders en bijen.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Lamsoor

Lamsoor is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden' welke in de voorgrond van de border het beste tot haar recht komt. Hij kan ook als snijbloem gebruikt worden. Sterk vertakte bloemstengels zijn bezaaid met honderden violette bloempjes.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Witte korenbloem

De Witte Korenbloem bloeit met mooie witte bloemen in de periode mei-juni. Soms heeft deze grootbloemige korenbloem met een lengte van ongeveer 50-60 cm, een tweede bloei in de periode augustus-september.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Blauwe korenbloem

De Blauwe Korenbloem is een fraaie borderplant die langgesteeld is, met mooie lancetvormige bladeren. Hij valt op door zijn diep blauw-paarse bloemhoofdjes. Vaak heeft deze plant later in het seizoen een tweede bloei.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Lelietje der dalen

Dit lieflijke plantje verrast u begin mei met heerlijk geurende, witte bloementjes. Deze ideale bodembedekker bestaat uit groene bladeren van ongeveer 15 cm en de witte bloemen bloeien van circa mei tot en met juni. Lelietje der dalen houdt van humusrijke bodem en van een plaatsje in de volle schaduw, bijvoorbeeld tussen de bomen of struiken.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Dwergkornoelje

In de periode van mei tot juni krijgt deze ongeveer 15 cm hoge plant witte bloemetjes. Later in het seizoen vormen deze bloemetjes mooie, rode, eetbare bessen waar vogels dol op zijn.Deze mooie bodembedekker houdt van humusrijke grond. Verder houdt de Dwergkornoelje van gefilterd licht. Zorg er dus voor, dat hij in de schaduw van bomen en heesters geplant wordt, maar ook weer niet te dichtbij.

€ 3.99

lees verder

Planten
Product
 

Venkel

Deze makkelijk plant met een hoogte van 100 tot 150 cm, staat het liefst in de volle zon. De donkere kleur van de stengels en het blad van Foeniculum vulgare is opvallend en een belangrijk kenmerk voor deze venkel.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Ooievaarsbek Johnsons Blue

Naast een rode en witte heeft Vivara ook een blauwe Ooievaarsbek in haar assortiment. Het is een prachtige, volle plant met schitterende helderblauwe bloemen. De bloeiperiode valt in de maanden van juni tot en met juli. De Ooievaarsbek wordt ongeveer 40-50 cm hoog en staat graag op een zonnige of licht beschaduwde standplaats. Door de bossige groei is hij vooral geschikt als borderplant. Maar in een pot of rotstuin kan hij ook prima worden toegepast.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Ooievaarsbek magnificum

Naast een rode en witte heeft Vivara nu ook een paarse Ooievaarsbek in haar assortiment. Het is een prachtige volle plant met schitterende paarse bloemen.De bloeiperiode valt in de maanden van mei tot en met juli. De Ooievaarsbek wordt ongeveer 40-50 cm hoog en staat graag op een zonnige of licht beschaduwde standplaats. Door de bossige groei is hij vooral geschikt als borderplant. Maar in een pot of rotstuin kan hij ook prima worden toegepast.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Zonnekruid hoopesii

Deze fraaie borderplant bloeit van juni tot en met september. Zonnekruid Hoopesii is zeer geschikt voor een tuin op het zuiden, aangezien deze plant verlangt naar een zonnige, warme plek op niet te arme grond. De Zonnekruid Hoopesii laat zich eenvoudig combineren met andere planten. In de winter heeft deze plant bescherming nodig tegen regen en sneeuw. Dek de plant dan af met bladeren. In de zomer moet u ervoor waken dat hij niet uitdroogt.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Zonneroosje Ben Hope

De prachtige rozerode bloemen van het Zonneroosje Ben Hope bloeien van mei tot en met september. Het Zonneroosje Ben Hope komt als bodembedekker, zowel in een vaste plantenborder als in een rotstuin, goed tot zijn recht.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!