Salie

De diep paarsroze bloemaren zijn een grote nectarbron voor insecten. Salie bloeit compact en wanneer u uitgebloeide bloemen snoeit, geniet u nogmaals van de herbloei. Brengt, door zijn kleurrijke bloei, de hele zomer sfeer in uw tuin.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Kruiptijm Purple Beauty

Kruiptijm Purple Beauty is een groenblijvende vaste plant. Hij doet zijn naam eer aan, want hij groeit laag over de grond en wordt slechts 3 cm hoog. Het is een tijmsoort die tussen de verharding toepasbaar is. Wanneer u erover heen loopt komt een heerlijke geur vrij. Eveneens geschikt voor in een rotstuin of in een pot op het terras.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

A Field Guide to the Birds of Sri Lanka

The text highlights the important identification features such as plumage variations, size, calls and songs, range, distribution and status of all Sri Lanka's official avian species. The plates illustrate the various plumage variations for each bird and shows the birds perched and in flight, where relevent to identification. Colour illustrations, 208pp. 2nd edition 2011.

€ 37.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Nestkast Wingerd 32 mm

Het aantal natuurlijke broedplaatsen neemt af. Help vogels aan een geschikte nest- en schuilplaats door een nestkast op te hangen. De ruitvormige nestkast Wingerd heeft een invliegopening van 32 mm en is daarmee ideaal voor koolmezen en bonte vliegenvangers.

€ 12.49

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

DVD Herken onze roofvogels

Deze fantastische DVD duurt bijna 90 minuten. Met 34 soorten roofvogels worden bijna alle roofvogels van Europa op 1 DVD behandeld. Met unieke vliegbeelden, close ups en actiebeelden, een must voor iedere vogelliefhebber.

€ 14.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Nieuwe Zakgids Vogels

430 soorten Europese broedvogels, doortrekkers en dwaalgasten worden beschreven. Elke soort is in vlucht en in rust afgebeeld in natuurgetrouwe kleurenillustraties. Symbolen tonen de belangrijkste determinatiekenmerken en habitat.

€ 14.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

DVD Roofvogels en uilen

Op deze DVD kunt u bijna 2 uur genieten van de mooiste beelden van 32 soorten roofvogels en 13 soorten uilen. Alle beelden zijn voorzien van deskundig Nederlands gesproken commentaar.

€ 24.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Zonnige zomer

Kijk- en zoekboekEindelijk is het zomer! De kersen zijn rijp, de kinderen lopen op blote voeten en na een korte onweersbui schijnt alweer de zon. Net als in Wat een winter! En Leve de lente! Vertelt Rotraut Susanne Berner in kleurrijke beelden grote en kleine avonturen: over Susannes verjaardagsfeest in het park, over verdwaalde pinguïns en over een muis die zich op elke pagina verstopt heeft.Stevig en groot kartonboekEen panoramische blik op het drukke leven in de stadTientallen personages beleven grote en kleine avonturenKleurrijke illustraties van Rotraut Susanne Berner

€ 12.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dieren om ons heen Das

In dit boek kom je van alles te weten over de das, en over waar ze leven. Sommige soorten leven langs rivieren, andere in bossen of in weilanden. We volgen de levenscyclus van de das, van de eerste stapjes buiten het nest, totdat de das zelf weer jongen krijgt. Maar er dreigen ook allerlei gevaren voor de das, en in dit boek lees je ook wat wij kunnen doen om de das te helpen overleven.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dieren om ons heen Uil

Heb je weleens in een uilennest gekeken? Weet je wat uilen eten? Kun je hun roep herkennen? In dit boek kom je alles te weten over de spannende wereld van de uil, van afgelegen bossen tot stadstuinen en lees je over enkele van de verschillende habitats waarin uilen leven. We volgen de levenscyclus van de uil, van de eerste uren van een pas uitgekomen kuiken tot het vinden van een partner. Ontdek welke gevaren de uilen bedreigen, en wat we kunnen doen om ze te beschermen.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Van ei tot bij

Wat is een werkbij? Hoe verzamelen bijen stuifmeel? Waar leven bijen? Dit boek gaat over bijen. De koningin van de bijen legt duizenden eitjes. Uit de eitjes komen werkbijen die van bloem naar bloem gaan. Als de bijenkoningin oud is, komt er een nieuwe koningin.

€ 11.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenleven Uilen

Wist je dat sommige uilen op een afstand van 30 m een kever in het gras kunnen horen bewegen? Dat kerkuilen een speciale teen hebben die ze gebruiken om hun veren te kammen? Dat kabouteruilen in cactussen nestelen? Uilen zijn fascinerende dieren. Ontdek waar ze leven, hoe ze groeien en leren, wat ze eten en met welke gevaren ze geconfronteerd worden. Tegen de tijd dat je klaar bent met lezen, ben je een uilen-expert!

€ 12.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenleven Bijen Wespen

Wist je dat een bijenkoningin elke minuut een ei legt, zowel 's nachts als overdag? Dat een werkbij tijdens haar leven slechts 1/12 theelepel honing maakt? Dat wespensteken behandeld kunnen worden met azijn? Bijen en wespen zijn fascinerende dieren. Ontdek waar ze leven, hoe ze groeien en leren, wat ze eten en met welke gevaren ze geconfronteerd worden. Tegen de tijd dat je klaar bent met lezen, ben je een bijen- en wespen-expert!

€ 12.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Het is Herfst

Dit stevige, grote kartonboek vertelt u alles over de herfst. Kijk, ga op zoek naar en beleef allerlei avonturen, die met prachtige afbeeldingen worden weergegeven in dit mooie kijkboek. Voorzien van kleurrijke illustraties van Rotraut Susanne Berner.

€ 12.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Van rups tot vlinder

Wat eten rupsen? Waar leggen vlinders eitjes? Hoe lang leven vlinders? Dit boek gaat over vlinders. Het leven van een vlinder begint als een rups. Als rupsen volwassen vlinders zijn, gaan ze zelf eitjes leggen. In dit boek ontdek je dat alles steeds weer opnieuw begint.

€ 11.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Kite Loep Triplet 10 X 21mm

Kleine plantenloep met 3-dubbele lens.

€ 32.00

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Waterfontein Trevi

De waterfontein Trevi is een bijzonder mooie en compacte, kunststof waterfontein, ideaal voor gebruik in de tuin. Of deze nu groot of klein is, er is altijd wel een leuke plek voor te vinden. Alleen door het lichte gewicht is deze steenachtige waterfontein van echt te onderscheiden. Vul het waterornament met water, stop de stekker in het stopcontact en u geniet van de vogels die bij dit prachtige watervalletje komen drinken.

€ 79.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Waterschaal Ledro

De waterschaal Ledro heeft de vorm van een blad. Door zijn mooie natuurlijke kleur vormt deze waterschaal een aanwinst voor elke tuin. Op de rand geven vier vogeltjes alvast het goede voorbeeld om uit de waterschaal te gaan drinken. Gemaakt van keramiek en dus niet vorstbestendig

€ 7.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Saturnus pakket met pinda's

De Saturnus kan gevuld worden met pinda's. Hij wordt geleverd met ophangkoord, maar kan ook neergezet worden. De vogels kunnen door de 'raampjes' en via de onderkant de pinda's eten. Vanwege de smalle maasbreedte vna het gaas kunnen vogels er geen hele pinda's uithalen. Makkelijk te vullen door het dak omhoog te schuiven,Het pakket bestaat uit het voederhuis Saturnus en 1 kg Premium pinda's.

€ 15.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Appelboom Golden Delicious

Een aantrekkelijke middelgrote appelboom met in het voorjaar opvallende roze bloesem, gevolgd door groengeel fruit, die naar mate hij rijpt steeds geler wordt. De appels hebben een zoete smaak en sappig vruchtvlees. Hij is lang te bewaren en is geschikt als handappel, voor sapproductie, gebaksvulling en appelmoes. Maar ook vogels vinden het heerlijk om aan een appeltje te peuzelen. Geniet van heerlijke appels uit eigen tuin met deze Golden Delicious appelboom.

€ 14.99

lees verder

Planten
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!