Raamvoederaar Samos

De raamvoederaar Samos hangt u met 3 sterke zuignappen eenvoudig op aan het raam. Één zuignap is voorzien van een haakje dat u aan het dak bevestigt. Hierdoor kan dit leuke voederhuisje niet naar voren vallen. De vogels kunnen zowel aan de voorzijde als vanuit beide zijkanten eten. De zwarte rubberen randen geven extra grip. Vanuit elke hoek kunt u, dankzij de doorzichtige plexiglas heerlijk genieten van de vogels die komen eten. In de bodem zitten gaatjes, zo blijft het voer droog.

€ 12.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Fraaie vrouwenmantel

Van deze kruidachtige plant geniet u de hele zomer. De mooie fel geel-groene bloemen worden regelmatig door bijen bezocht en de groene bladeren worden veel in boeketten gebruikt. Een ideale plant om aan de rand van een border of in een pot op het terras te plaatsen. Op een zonnige plaats bloeit hij uitbundig. Indien hij wat meer in de schaduw wordt geplaatst zal de bloei ingetogener zijn.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Smalbladige Lavendel

Deze mooie, compacte lavendel is ideaal om aan de rand van de border te planten. De aromatische geur van de blauw-paarse bloemen trekken veel insecten aan. Hij houdt van een plaats in de volle zon. Knip in het najaar de uitgebloeide bloemen eruit. In het voorjaar kan de plant helemaal terug geknipt worden. Zo heeft u lang plezier van deze lavendel.

€ 1.29

lees verder

Planten
Product
 

IJslandse papaver

We kennen allemaal de klaprozen die we in de bermen zien staan. Deze dwergsoort is ook goed geschikt als vaste plant in uw tuin. Met bloemen in de fraaie kleuren wit, geel en oranje vallen ze op in uw border. De bloemen trekken veel insecten zoals hommels en solitaire bijtjes aan. Deze soort verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke bodem, maar is verder onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen vorst. De plant staat het liefst op een licht vochtige plek, maar kan ook goed tegen droogte en maakt ze dus ook geschikt voor rotstuinen en droge plekken tussen bijvoorbeeld stenen.

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Zoogdieren in beeld

Zoogdieren moet je opzoeken. Als je afwacht welke viervoeters bij toeval je pad kruisen, dan zie je af en toe een wegvluchtend dier en soms een dood beestje langs de autoweg. Maar als je gericht naar zoogdieren gaat speuren, dan kun je best her en der schuwe dieren betrappen.

€ 4.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Herken de vogels in uw omgeving

Een variatie van meer dan 30 vogelgeluiden die in de natuur voorkomen. Wilt u weten welke vogel welk specifiek geluid maakt, beluister dan deze CD.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

DVD Herken de vogels in uw tuin

Deze DVD bevat naast prachtige beelden en geluiden van 46 tuinvogels ook een uitgebreide informatie om uw tuin zo vogelvriendelijk mogelijk in te richten. Na het zien van deze DVD kent u alle ins en outs om uw tuin zo vogelrijk mogelijk te krijgen.

€ 14.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Vogels over de vloer

Een compleet handboek boordevol praktische tips om uw tuin om te toveren tot een ideale plaats voor vogels. Het bevat praktische advies over voeren, water geven en het creëren van nestgelegenheid. Rijk geïllustreerd met tekeningen en foto’s.

€ 11.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Herken onze Steltlopers

Deze DVD met 64 soorten steltlopers is de meest complete Nederlandse DVD over steltlopers. Deze steltlopers zijn allemaal in Nederland gezien. De beelden zijn bijna allemaal in HD gemaakt en laten schitterend het gedrag, afgewisseld met close ups van de vogels zien.

€ 24.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Kijkkaarten pakket

Kijkkaarten bundel-pakket.Dit pakket bestaat uit kijkkaart vogels, vlinders en zoogdieren.

€ 2.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Vroege Vogelzang 4

De CD’s van Vroege Vogelzang zijn samengesteld door vogelexpert Nico de Haan. Bij elk geluid geeft hij uitleg, tips en suggesties om zo snel mogelijk de geluiden te leren kennen. U kunt de uitleg en de vogelzang ook afzonderlijk beluisteren.Vroege Vogelzang 4, leer de zang of roep kennen van devan de vogels die voorkomen langs kust, duin en wad.

€ 12.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

DVD Vogels rondom ons Huis

Op deze DVD staan 63 soorten tuinvogels. Het zijn prachtige beelden met veel close-ups, voorzien van Nederlands commentaar.

€ 24.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Erfvogels in beeld

Op het boerenerf wemelt het vaak van de vogels. Gezellige kwetteraars zoals boerenzwaluw en ringmus, uitbundige zangers zoals zwartkop en spotvogel, en melancholieke roepers als de holenduif. Over deze en andere vogels van het boerenerf, 16 soorten in totaal, gaat Erfvogels in beeld.

€ 4.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

A birdwatching guide to Lesvos

Deze gids laat u de 60 beste plaatsen zien op Lesbos waar u vogels kunt spotten. De kaarten die speciaal voor dit boek gemaakt zijn geven u nauwkeurige informatie over de plaatsen.

€ 24.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Lieveheersbeestjes in beeld

Met dit boekje is het nu mogelijk om een twintigtal veel voorkomende lieveheersbeestjes te herkennen en wat meer te weten te komen over het gedrag en de levenswijze van deze boeiende diertjes.Met uitklapkaart achterin het boekje, waarop alle beschreven soorten bij elkaar staan afgebeeld.

€ 4.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Fiësta Diner Blauw

Met deze Fiësta Diner creëert u een aantrekkelijke plek om zaden(mixen), vettraktaties en andere lekkernijen aan uw tuinvogels te voeren.

€ 7.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Natuurmonumenten Combikastje Vlinder Bij

Deze combikast is speciaal gemaakt voor de vlinder, sluipwesp en solitaire bij. Deze laatste helpt u graag bij de bestuiving van uw tuinplanten. Het gedeelte met de verticale sleuven is speciaal voor vlinders. De gaatjes onderin zijn perfect voor het huisvesten van solitaire bijen. Deze gecombineerde kast vormt een insectenhotel en vlinderkast in één. Onmisbaar in een diervriendelijke tuin.

€ 11.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Het hele jaar Vogels voeren

Met dit boekje maakt u uw tuin of balkon op een eenvoudige manier geschikt voor tuinvogels en andere tuinbewoners. Het dankjewel is te mogen genieten van roodborst, merel & co die zich tegoed doen aan een lekkere vetbol of aan het badderen zijn.Auteur: M. Peute 32 pagina’s

€ 0.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Groen achter uw oren

Bartel, Nander, Tomas en Gie vormen samen de Tree Musketiers. En zij weten het echt al hun hele leven: de natuur is het vetste speelgoed op aarde! In Groen achter uw oren trekken ze de natuur in en nemen je mee op hun ontdekkingstocht. Leuke en handige weetjes over dieren, insecten en planten wisselen ze af met spannende doe-tips en opdrachten. Met je checklist, zaaikaart, herbarium en lidkaart van eremusketier bij de hand ben je er helemaal klaar voor.

€ 19.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Leve de lente!

Kijk- en zoekboekNa de winter komt de lente. Bij dit mooie weer gaan mensen en dieren op stap. Manfred leert Elke en Lenzo kennen. Waar gaat Andrea heen? Wie heeft de bananenschil weggegooid? Wat doet een vos in de stad?Stevig en groot kartonboekEen panoramische blik op het drukke leven in de stadTientallen personages beleven grote en kleine avonturenKleurrijke illustraties van Rotraut Susanne Berner

€ 12.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!