Dieren om ons heen Zwaluw

In dit boek kom je van alles te weten over de zwaluwen, onder andere over waar ze leven. Ze zijn zowel in Europese schuren als op de Zuid-Afrikaanse savannen te vinden. We volgen de levenscyclus van de boerenzwaluw, van het uitkomen van het ei totdat de zwaluw zelf weer een mannetje of vrouwtje zoekt. Ontdek welke gevaren de zwaluw bedreigen, en wat wij kunnen doen om ze te beschermen.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Dierenallerlei Eekhoorn

Verken de fascinerende wereld van de eekhoorn. Zie hoe ze in een boom omhoogrennen en van tak naar tak springen. Kijk hoe ze hun nest bouwen en hun jongen grootbrengen. Lees hoe ze voedsel vinden en opslaan voor de koude dagen van de winter.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Het leven van een kikker

Hebben kikkers pootjes? Waarom leven kikkers in het water? Hebben kikkers een lange tong? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen is te vinden in dit boekje over de levenscyclus van de kikker.

€ 9.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Van zaad tot zonnebloem

Hoe begint een zonnebloem? Wat heeft een zonnebloem nodig om te groeien? Hoe maakt een zonnebloem zaad? Dit boek begint en eindigt met een zonnebloem. De zonnebloem maakt zaad. Uit dat zaad groeit een plantje. Aan dat plantje zit een grote zonnebloem. In dit boek ontdek je hoe alles steeds weer opnieuw begint.

€ 11.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Van kikkervisje tot kikker

Wat is kikkerdril? Hoe zwemmen kikkervisjes? Wanneer worden kikkervisjes kikkers? Dit boek gaat over kikkers. Uit de eitjes van een kikker komen kikkervisjes. Als kikkervisjes volwassen zijn, krijgen ze zelf jongen. In dit boek ontdek je hoe alles steeds weer opnieuw begint.

€ 11.99

lees verder

Natuurbeleving
Product
 

Beschermsilo voor kleine vogels Aura

De Beschermsilo voor kleine vogels Aura bestaat uit een Apollo voedersilo met 4 openingen en een bijpassende silobeschermer. Samen als één geheel verkrijgbaar. De voedersilo Apollo is al jaren erg geliefd bij de vogelvoederaars, dit door het handige 'click & go' systeem waarmee u de silo in een handomdraai schoon kunt maken, zonder dat u hoeft te schroeven. De beschermkooi draait u eveneens heel gemakkelijk in en uit elkaar om het schoon te maken. Met de Beschermsilo voor kleine vogels Aura heeft u een moderne voedersilo met beschermkooi en geniet u heerlijk van de kleine vogels die naar de voedersilo komen om rustig te eten zonder dat ze door grote en vaak agressieve vogels verjaagd worden.

€ 39.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Vierno Taverne rood

De Vierno Tavern is een mooi en opvallend voederhuis om vogels voer in aan te bieden. Dankzij het koepelvormige dak met de ronde bogen kunnen de vogels gemakkelijk via de openingen bij het voer. Met het Vivara paalsysteem hangt u de Tavern op elke gewenste plek. Uiteraard kan hij ook gewoon in een boom ophangen worden. Voorzien van een stevig ophangkoord van staaldraad staat hij prachtig in elke tuin.

€ 9.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Pindakaaspothouder Waterford met beschermkap

De pindakaaspothouder Waterford is voorzien van een beschermkap. Ideaal, want zo kunnen alleen kleine vogels van de vogelpindakaas snoepen. Via de achterzijde kunt u eenvoudig een nieuwe pindakaaspot erin schuiven. De pindakaaspothouder Waterford is geschikt voor één pot vogelpindakaas.

€ 11.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Pindakaaspothouder Longford met beschermkap

De pindakaaspothouder Longford is voorzien van een beschermkap. Ideaal, want zo kunnen alleen kleine vogels van de vogelpindakaas snoepen. Via de achterzijde kunt u eenvoudig een nieuwe pindakaaspot erin schuiven. De pindakaaspothouder Longford is geschikt om drie potten vogelpindakaas tegelijk in aan te bieden. Zo kunt u verschillende smaken proberen en kijken welke bij uw tuinvogels favoriet is.

€ 29.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Egelvoederbakje met stippen

Dit keramische egelvoederbakje heeft een leuke, moderne uitstraling en is makkelijk schoon te houden. De witte stippen geven het bakje reliëf. Daarnaast is het bakje erg robuust en zal niet omkiepren als een egel er op leunt. De doorsnede bedraagt 13 cm en de hoogte is 4 cm, een ideale hoogte voor egels om uit te eten.

€ 7.99

lees verder

Tuindieren
Product
 

Mok XL pimpelmees Marjolein Bastin

Met deze porseleinen mok geniet u extra lang van uw drankje. De inhoud van deze met recht XL mok is namelijk maar liefst 460 ml. De mooie tekeningen van pimpelmezen, gemaakt door Marjolein Bastin, geven deze mok een prachtige uitstraling. Deze XL Mok Pimpelmees is onderdeel van de “Tweet & Whistle” range van Marjolein Bastin. Deze range kenmerkt zich door de prachtig gedetailleerde illustraties van veel voorkomende tuinvogels. De mooie natuurgetrouwe kleuren typeren haar kijk op de natuur. Een ware aanwinst voor elke vogelliefhebber. De porseleinen XL Mok Pimpelmees is magnetron- en vaatwasmachinebestendig en wordt in een stevige verpakking verzonden.

€ 9.99

lees verder

Cadeaus
Product
 

Duifkruid

Deze dwergvariant van het Duifkruid staat graag in de zon. Hij kent een lange bloeiperiode en trekt veel dagvlinders en ook hommels aan.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Vetkruid Weihenstephaner Gold

Sedum is een bekende vaste plant, welke goed tegen droogte kan. Deze zomerbloeier heeft donkergroene bladeren en goudgele bloemen, waar graag hommels en bijen op afkomen.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Kleine Pimpernel

De bloempjes zijn bolvormig en verschijnen van mei tot juli. De plant groeit meestal op redelijk droge en kalkhoudende grond in bermen, graslanden en op hellingen en is op nog enkele plekken in Nederland in het wild te vinden. Vlinders en solitaire bijtjes komen op de bloempjes af.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Echte Betonie

Geschikte plant voor vlinders, hommels, solitaire bijen en bijen. De plant bloeit de hele zomer met paarsrode (soms witte) bloemen. Vrijwel elke tuinsoort is geschikt voor deze mooie plant.

€ 2.99

lees verder

Planten
Product
 

Karpatenklokje

Ter vervanging van Bijenkorfje (Prunella grandiflora alba):Karpaten klokje levert van juni t/m augustus een zee van witte, wijd openstaande klokjes die naar boven staan. Deze plant is zeer geschikt voor de rotstuin, stapelmuur of tussen stenen (ook bestrating). Maar ook makkelijk te combineren langs de rand van een border of in een pot.Verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke, stenige bodem. Deze plant staat het liefst op een licht vochtige plek. U kunt haar goed uitplanten In kleine groepjes of als eenling. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.Vocht: Vochthoudend-vochtigGrond: Matig voedselrijk

€ 2.49

lees verder

Planten
Product
 

Vetblokpakket

Dit pakket bestaat uit het voederhuisje Moldau met daarbij vier verschillende vetblokken: een vetblok original, een vetblok met zaden, een vetblok met insecten en een vetblok met bessen. Leuk en voordelig om eens te proberen!

€ 14.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Voedersilopakket 23 cm

Deze aanbieding is ideaal als u een extra voederplek wilt creëren voor de koude winterperiode. Het pakket bestaat uit een voedersilo 23 cm kunststof en 1 kg Premium Voedersilomix. Ook een origineel geschenkidee!

€ 9.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Pindasilopakket 23 cm

Ook het pindasilopakket is perfect als extraatje voor de vogels. Natuurlijk kunt er ook familie, vrienden, of kennissen mee verrassen. Het pakket bestaat uit een pindasilo 23 cm kunststof en 1 kg Premium Pinda’s.

€ 11.99

lees verder

Voedersystemen
Product
 

Nestpakket WoodStone XXL

Dit pakket bestaat uit een nestkast Sevilla WoodStone met ovale invliegopening en de halfopen nestkast Barcelona gecombineerd met een twee pakketjes eiwitrijke, gedroogde meelwormen (in totaal 100 gram). De nestkast Sevilla met de ovale invliegopening is bijzonder geschikt voor ring- en huismussen, boomklevers, bonte vliegenvangers en gekraagde roodstaarten. In de nestkast Barcelona zullen roodborstjes, kwikstaarten en grauwe vliegenvangers graag nestelen.Beide nestkasten in dit pakket zijn van het duurzame materiaal WoodStone en vormen heerlijk onderkomen voor verschillende vogels. Aangevuld met gedroogde meelwormen is dit pakket een goede start voor het broedseizoen. Immers meelwormen zijn zeer eiwitrijk, een voedingsstof die jonge vogels heel goed kunnen gebruiken.Klik hier voor meer informatie over WoodStone.

€ 39.99

lees verder

Nestkasten en vogelhuisjes
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!