Mini Bosvruchtentraktatie

Dit voer biedt het goede van vet (veel calorieën) in een vorm die in voersystemen voor zadenmengsels is te gebruiken. Dit voer wordt restloos gegeten dus er blijven geen schillen of verspilde zaden in uw tuin achter en er is geen kans op onkruid!

€ 3.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Zwarte Zonnebloempitten

Vivara biedt enkel zwarte zonnebloempitten aan. Die hebben namelijk, vergeleken met gestreepte zonnebloempitten, een hoger oliegehalte. Daardoor krijgen vogels meer energie binnen. De zorgvuldig geselecteerde zonnebloempitten zijn verder makkelijker te openen door kleine vogels.

€ 3.79

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Gevulde kokosnoot met bessen

Om meer vogels in de tuin te krijgen mogen producten als gevulde kokosnoten niet ontbreken. Ze bevatten namelijk de belangrijkste energiebron voor tuinvogels, namelijk vet. Aan deze variant is bessensmaak toegevoegd. Deze fruitige variant valt bij vele vogels zoals merels en lijsters in de smaak. Verwerkt in een leuke kokosnoot, past het als een leuke tuindecoratie in elke tuin en het misstaat ook niet op een balkon of in een patio. Geniet van de vogels in de tuin, die het talg uit dit natuurlijk product weten te bemachtigen.Natuurlijk product: vorm en grootte kunnen afwijken.

€ 2.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Gevulde kokosnoot original

De gevulde kokosnoten original zijn zeer in trek bij tuinvogels! Vogels in de tuin zijn dol op de vulling die bestaat uit talg, vermengd met pindastukjes en zaden. Dit natuurlijke product is gemakkelijk op te hangen door middel van het ophangtouw. Het misstaat zeker niet als tuindecoratie in de tuin. Natuurlijk product: vorm en grootte kunnen afwijken.

€ 2.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Pindacake met meelwormen

Door de toevoeging van gedroogde meelwormen is deze variant extra eiwitrijk. Meelwormen, zowel levend als gedroogd, behoren ook nog eens tot het lievelingsmenu van zeer veel tuinvogels. Deze pindacake valt dus gegarandeerd in de smaak.

€ 4.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Premium Voedertafeltraktatie

De rijke samenstelling maakt dit vogelvoer aantrekkelijk voor meerdere vogelsoorten. Het brengt het goede van een zadenmengsel en van een vetproduct bij elkaar door de toegevoegde vetstaafjes in het voer.

€ 8.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Premium vetvoer met meelwormen

Premium vetvoer dankt zijn naam aan de toegevoegde plantaardige olie. Deze olie zorgt voor extra calorieën. Bovendien is de olie in de havermoutvlokken getrokken, waardoor deze zacht en makkelijk te eten zijn.

€ 7.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Mini Fruittraktatie

Dit vogelvoer biedt het goede van vet (veel calorieën) in een vorm die in (de meeste) voedersystemen voor zadenmengsels is te gebruiken. Het heeft bovendien enkele grote voordelen ten opzichte van andere vogelvoeders; het wordt restloos gegeten dus er blijven geen schillen of verspild vogelzaad in uw tuin achter en er is geen kans op onkruid!

€ 3.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Gehakte pinda's

Vivara's gehakte pinda's worden in onze eigen fabriek verwerkt uit onze beroemde premium pinda's. De volgroeide premium pinda's worden eerst geblancheerd waardoor de licht-bittere schil wordt verwijderd. Vervolgens wordt de pinda gebroken in kleine stukjes zodat vogels ze makkelijk kunnen opeten.

€ 12.49

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Gehakte zonnebloemkernen

Zonnebloemkernen zijn een zeer energierijke voeding voor tuinvogels. De gehakte zonnebloemkernen zijn met name voor kleine vogels ideaal omdat het hapklare brokjes zijn! Het zonnebloemzaadje is immers ontdaan van de schil en in gehakte vorm is de maat ideaal om snel te verorberen. Een voordeel van zonnebloemkernen en gehakte zonnebloemkernen is dat er geen schilletjes in uw tuin achterblijven en het zaad niet meer kan kiemen tot ongewenste plantjes. Uw tuin blijft dus schoon en onkruidvrij.

€ 12.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Gevriesdroogde meelwormen

Gevriesdroogde meelwormen zijn door middel van een speciaal procedé gedroogd waarbij de voedingswaarden van de wormen maximaal behouden is gebleven. De binnenzijde van de wormen is nog mooi gevuld.

€ 8.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Voedersilo Delta met meelwormen

Dit pakket bestaat uit een handige voedersilo voor aan de wand en 250 gram gedroogde meelwormen. De metalen voedersilo is eenvoudig aan de bovenkant te vullen, heeft een ruime vulopening en voldoende capaciteit. De ergonomische zitring maakt het vogels makkelijk om de meelwormen tot zich te nemen, zonder het oog op de omgeving te verliezen. De meelwormen zijn volgens een speciaal proces gedroogd. Hierdoor zijn de voedingswaarden van deze delicatesse erg hoog.

€ 19.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Saturnus pakket met traktaties

Voederhuis Saturnus met een mooi leistenen dak, geleverd met 1 kg insectentraktatie. Geniet van de vogels die fantastische capriolen uithalen om deze lekkernij te bemachtigen.

€ 16.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Mini Meelwormentraktatie

Dit voer biedt het goede van vet (veel calorieën) in een vorm die in voersystemen voor zadenmengsels is te gebruiken. Het wordt restloos gegeten dus er blijven geen schillen of verspilde zaden in uw tuin achter en er is geen kans op onkruid!

€ 3.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Pindacake voor Spreeuwen en Lijsters 1000 ml

Naast de succes ingrediënten volvet pindameel en hoogwaardig dierlijk vet, bevat deze pindacake gedroogde insecten en eiwitrijke korrels waaraan vitaminen en mineralen zijn toegevoegd. De samenstelling is speciaal gericht op spreeuwenkolonies en zachtvoer-liefhebbers zoals lijsters en merels. Aanbevolen door Vogelbescherming Nederland. Exclusief bij Vivara!

€ 8.49

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Pindacake suprême 500 ml

Bij deze variant zijn gehakte rode energiemais en gehakte zonnebloemkernen toegevoegd. Deze bonte energiebron valt zowel bij vetliefhebbers zoals de mezen als bij zadenliefhebbers zoals huismussen in de smaak!

€ 4.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Vogeltaartpakket

Met dit pakket maakt u in een handomdraai een calorierijke vogeltaart. Vogels zullen er van smullen, ondertussen geniet u van een mooie versiering in uw tuin en van de vogels die er op af komen. Bovendien is het Vogeltaartpakket extra voordelig geprijsd. Doe nu mee met onze vogeltaart winactie en maak kans op een van de prijzen!

€ 27.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Zonnebloemkernen

Vivara Zonnebloemkernen zijn de kern van een zwarte zonnebloempit. De schil is in onze fabriek verwijderd. Dit heeft zowel voor de vogels als voor u voordelen!

€ 4.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Buffalowormen

Buffalowormen (Alphitobius laevigatus) zijn uitermate geschikt als voer voor vissen en (kleinere) insectenetende vogels. Vooral tijdens de broedperiode zijn buffalowormen zeer geschikt als voer voor onder andere mezen en goudvinken. Buffalowormen zijn zeer voedzaam door het hoge eiwitgehalte en het lage vetgehalte. Ze zijn goed verteerbaar, omdat ze zachter zijn.

€ 2.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Meelwormenvoeding

Als u de meelwormen enige tijd wilt bewaren, kunt u ze bijvoeren. Om te voorzien in hun vochtbehoefte geeft u ze fijn geraspte wortel of komkommer.

€ 1.99

lees verder

Vogelvoer
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd