Sloophouten opbergkist XL

Stoere sloophouten opbergkist gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Door de originele verf op deze opbergkist, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit bijvoorbeeld oude huizen, raamkozijnen, oude legerkisten en mooie oude deuren. Iedere opbergkist is uniek! Sloophouten opbergkisten zijn ook verkrijgbaar in de maten Small en Large.

€ 127.50

naar B ORIGINAL

Kids Accessoires
Product
 

Sloophouten Euro teken *LAATSTE EXEMPLAAR*

Handgemaakt van gerecycled oud hout uit India met originele verf er nog op. Aan de achterkant is een oogje bevestigd om het Euro teken aan op te hangen.

€ 5.75

naar B ORIGINAL

Kids Ornamenten
Product
 

Sloophouten hanger schildpad

Handgemaakt van gerecycled oud hout uit India met de originele verf er nog op. Het koord is van kamelenleer en handgesneden. Elke hanger is uniek van kleur en kan afwijken van de foto.

€ 10.50

naar B ORIGINAL

Kids Ornamenten
Product
 

IJzeren legerkisten

Robuuste ijzeren legerkisten met mooie authentieke details, stuk voor stuk uniek.
We hebben deze ijzeren legerkisten nu in beperkte oplage in ons assortiment.

Leuk als stoere opberger!

€ 54.50

naar B ORIGINAL

Kids Accessoires
Product
 

Vintage spiegeltje

Unieke vintage spiegeltje gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Alle sloophout producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit bv oude huizen. Elk product is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto.

€ 15.95

naar B ORIGINAL

Kids Accessoires
Product
 

Sloophouten hanger auto

Handgemaakt van gerecycled oud hout uit India met originele verf er nog op. Het koord is van kamelenleer en handgesneden. Elke hanger is uniek van kleur en kan afwijken van de foto.

€ 8.75

naar B ORIGINAL

Kids Ornamenten
Product
 

Sloophouten letterbak

Deze sloophouten letterbak is gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Door de originele verf op deze teakhouten letterbak, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit bijvoorbeeld oude huizen, vissersboten en van mooie oude deuren. Iedere letterbak is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto. De letterbak is zowel in de lengte als in de breedte op te hangen.

€ 107.50

naar B ORIGINAL

Kids Accessoires
Product
 

Sloophouten ornament hartje

Handgemaakt van gerecycled oud hout uit India met originele verf er nog op. Met een speciaal touwtje (Molhi genoemd) uit India, dat door de priester om je pols gedaan wordt na bezoek aan de Hindoe tempel. Elk ornament is uniek van kleur en kan afwijken van de foto.

€ 4.95

naar B ORIGINAL

Kids Ornamenten
Product
 

Sloophouten kinderbank

Deze sloophouten kinderbank is gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Door de originele verf op het bankje, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, raamkozijnen en mooie oude deuren. Ieder bankje is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto.

€ 77.50

naar B ORIGINAL

Kids Bankje
Product
 

Sloophouten kinderstoel

Deze sloophouten kinderstoel is gemaakt van gerecycled sloophout uit India. Door de originele verf op deze (grotendeels) teakhouten kinderstoel, heeft het een robuuste en authentieke uitstraling. Alle sloophouten producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, vissersboten en mooie oude deuren. Iedere kinderstoel is daardoor uniek en kan qua kleur afwijken van de kleuren op de foto.

€ 49.50

naar B ORIGINAL

Kids Kinderstoelen
Product
 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

DMC Firewall is a Joomla Security extension!